Mijn bestelling heb ik 2 weken geleden…
Mijn bestelling heb ik 2 weken geleden geplaatst en heb geen verzend bewijs of mail ontvangen. Probeer contact op te nemen via whatsapp, insta en mail maar wordt niet op gereageerd.
Look Favorite verkoopt de leukste sieraden en accessoires van dit seizoen 🤍 Jij scoort bij ons voor de leukste prijzen de beste deals. Sinds 7 maart 2023 is Look Favorite live, Manon de eigenaresse (ik) van het bedrijf is geboren in 2002 en is vanuit een passie voor marketing en fashion begonnen met de webshop Look Favorite. Ons doel is om voor jou de trends op te sporen en hierbij passend de leukste items aan te kunnen bieden. Look Favorite is een transparant bedrijf en doet haar best om alle klanten tevreden te stellen, samen staan we voor klantenservice en het beste persoonlijke contact. Neem snel een kijkje op onze webshop en vergeet niet een leuke review achter te laten, je zou ons daar enorm mee helpen. Liefs, Manon | Look Favorite
De Hemeltjes 3, 5051JR, Goirle, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Verzending was redelijk snel, echter zit de achterkant van 1 van de oorbellen erg los (klikt niet goed in elkaar), dus bij dragen kan je hem snel kwijtraken.Ik snap dat dit kan gebeuren maar het was fijn geweest als dit even was nagekeken voordat ze verzonden werden.

Look Favorite からの回答
Er ging iets mis met de bestelling en het verzenden maar dit is super goed en super snel opgelost door Manon. 5 sterren voor de snelheid, begrip en klantvriendelijkheid!
Hele fijne webshop, alles is goed te overzien. Nadat ik een appje via whatsapp gestuurd had over een kleur van een bepaalde tas die ik niet kon vinden, had het meisje mij gelijk de link gestuurd. Super snelle verzending en fijn/vriendelijk contact. Ga zeker vaker nog wat bestellen hier! 💖
Goede service en snelle reactie op whatsapp. En het product was zoals verwacht
Leuke spullen .snelleservice ..en ook mooie spullen naar verwachting x
Super leuke webshop! Mega veel aanbod en vaak nieuwe dingen. Super service en zelfs afhalen kan! Echt een lieverd🩷

Look Favorite からの回答
Leuke webshop, bestelling was netjes ingepakt en snel verzonden! Ben heel blij met mijn sieraden!

Look Favorite からの回答
Goede ervaring alles is netjes geleverd en goede communicatie!

Look Favorite からの回答
Goede en vriendelijke service, goede kwaliteit sieraden!! Erg blij mee :)

Look Favorite からの回答
Super leuke oorbellen, ook heb ik een ring besteld waar ik erg veel plezier van heb.
De sieraden verkleuren niet!
Helemaal happy met mijn aankopen dus 🥰

Look Favorite からの回答
Super lieve meid die je met alles helpt. Vragen beantwoord ze uitgebreid en snel. Artikelen zien er goed uit en zijn goed en netjes verpakt! Snelle levering ook! Super tevreden :)

Look Favorite からの回答
Super snelle, vriendelijk & fijne service! Netjes verzonden en netjes verpakt. Bijna mijn hele sieraden collectie bestaat uit sieraden van LookFavorite. Leuke acties & prachtige sieraden voor iedere smaak! Aanrader!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。