連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Massage olie gekocht bij Love Dreams, bij de Kamasutra

Jl zondag, 02-11-2025, was ik op de Kamasutrabeurs in Utrecht.
Ik kocht daar 2 flessen massage olie.

Bij thuiskomst bleken de doppen stuk en zaten mijn aankopen onder de olie.

De andere dag belde ik direkt op.
De heer die ik aan de telefoon kreeg, vroeg mij even een mailtje te sturen met alle info.
Ik stuurde dat mailtje en direkt kreeg ik als reactie, dat als ik mijn rek.nr. zou doorgeven het totale aankoopbedrag terug geboekt zou worden.
(Let wel. Ik had bij mijn mail foto's gedaan, opdat hij er ook een beeld bij had.

De andere dag stond dat geld al op mijn rekening.
Geen mokken, geen maren, niet moeilijk doen. Gewoon oplossen.

Laat ik wel even melden dat het uitwasbare/afwasbare olie is, dus daar hou ik geen schade aan over.
Ik heb dit dan ook niet genoemd in de mail.
Mijn schade was, nog geen 1 volle fles olie over, omdat het grotendeels in mijn nieuwe kleding en de tas zat.

Moet ik ook nog even melden dat dit product NIET van henzelf was, maar aangeleverd door een ander bedrijf opdat Love Dreams het voor hen kon promoten op de beurs.
Dit product heeft dan ook een andere naam.

Ik heb deze heer beloofd, deze ervaring op trustpilot te zetten.
Bij deze dan ook mijn woord nagekomen om dit bedrijf op Trustpilot te zetten.

De heer die mij zo netjes te woord heeft gestaan en het direkt netjes oploste heet Erik.
Dus Erik, deze verentooi is voor jou.

2025幎11月3日
自発的なレビュヌ