レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Maling af dÞr udfÞrt perfekt. Bilen stÃ¥r som ny. Bilen fremstÃ¥r som ny, bÃ¥de udvendig og invendig. Den var mÞgbeskidt indvendig ved leveringen. Altid venligt personale i telefonen og i butikken. O... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dyrt og dÃ¥rligt Tomme lÞfter, ingen fleksibilitet og ubehÞvlet service. SÃ¥ har du LT-Biler Seat i Taastrup. Seat bilerne er samtidig i sÃ¥ ringe kvalitet, at nÃ¥r man medregner priser pÃ¥ ekstra repar... もっず芋る

Bestilte en Seat Tarracco. Juni 2021. Jeg afleverede selv en leasingbil lige op at jeg skulle have min Seat. Men bilens levering blev udskudt og udskudt - for til sidst aldrig at blive annull... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en brugt Seat Ibiza hos Leif Thygesen biler. Der var nogle problemer hos Skat med at fÃ¥ bilen indregistreret, sÃ¥ jeg kunne ikke fÃ¥ bilen med hjem pÃ¥ dagen som hÃ¥bet. Igennem hele forlÞbet var al... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Leif Thygesen Biler - SEAT & CUPRA Taastrup er forhandler og autoriseret servicepartner af SEAT & CUPRA. Begge vores mÊrker er kendetegnet ved hÞj kvalitet, pÃ¥lidelighed og lang levetid. Vi er et bilhus der drives med lyst, gejst og ikke mindst kompetente medarbejdere. Hos os kan man mÊrke, at vi brÊnder for SEAT og CUPRA, samt den bedste kundeoplevelse Vi har vÊret autoriseret SEAT forhandler i 39 Ã¥r, hvilket gÞr os til Danmarks Êldste SEAT forhandler. Vi er en af de bedst sÊlgende SEAT & CUPRA forhandlere i Danmark og er blevet kÃ¥ret som Årets Forhandler 8 gange. Vi blev en af de fÞrste CUPRA forhandlere da CUPRA blev et selvstÊndig brand for godt 4 Ã¥r siden. Vi brÊnder for SEAT & CUPRA og den bedste kundeoplevelse Vores salgsmedarbejdere er specialuddannede til at yde dig den bedste rÃ¥dgivning og vores Teknikere bliver til stadighed uddannet, sÃ¥ de kan yde en effektiv og korrekt indsats pÃ¥ vÊrkstedet, hvor de gÞr brug af moderne vÊrktÞj og teknologi. PÃ¥ den mÃ¥de sikrer vi dig en problemfri hverdag – bÃ¥de nÃ¥r du skal kÞbe bil og nÃ¥r du benytter den i dagligdagen.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Oplevede en uhÞrt dÃ¥rlig kundeservice

Oplevede en uhÞrt dårlig kundeservice mandag d 29 September 2025. Ingen tidskoordinering . Ingen orientering til mig som kunde. Måtte selv sÞge alle informationer og vÊre tovholder. Vil gerne ringes op

2025幎9月29日

KÊre Inger Marie
Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at tale med os i telefonen om din oplevelse. Vi sÊtter stor pris på din feedback og beklager, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Fantastisk oplevelse med Leif Thygesen i TÃ¥strup!e en

Jeg besluttede mig for at kÞbe en spritny Cupra Born VZ, og her blev jeg sat i kontakt med Anders Hansen. Anders gjorde virkelig alt for, at det skulle blive en fantastisk oplevelse. Man kunne tydeligt mÊrke hans entusiasme for bilen, og det smittede af!

Hver gang jeg havde spÞrgsmÃ¥l, kunne jeg nemt skrive en mail eller ringe, og jeg fik altid lynhurtige svar tilbage. Servicen har vÊret i topklasse hele vejen rundt – ikke kun fra Anders, men ogsÃ¥ fra hans kollegaer i salgsafdelingen og pÃ¥ vÊrkstedet. Alle var super venlige og hjÊlpsomme.

Jeg kan varmt anbefale Leif Thygesen i Tåstrup til alle, der overvejer at kÞbe ny bil!

2024幎9月11日

Hej Christian
Hvor er vi glade for at du giver dig tid til at dele din oplevelse hos os. Tusind tak for din flotte anmeldelse🙏😊

Skuffet og irriteret

Min kÊreste og jeg var hos Seat Taastrup i oktober måned 2023, hvor vi fik oprettet en leasingaftale på en Seat arena.
Her 7 måneder efter, så har vi stået med en regning på ca 500kr. på hjulskift og ur sÊtning, hvilke vi ikke lige havde forventet.
Vi fik godt og grundet fortalt, at vi ikke ville få nogle uforudsete udgifter og det hele var med i aftalen.
Vi har valgt at få undersÞgt vores kontrakt yderligere. Det viser sig så at vi har en standart leasingaftale, med en helt almindelig servicesaftale.
Vi er skuffet og irriteret, fordi vi havde forventet, at vi skulle have den i alle de 3 år, som er Max, men nu overvejer vi stÊrkt, at opsige vores leasingaftale her til december.
Vi fÞler os så dumme og naive at have skrevet under på det papir, som gÞr at vi er bundet til aftalen.

2023幎11月23日

Hej Signe

Vi er glade for i bestilte en privatleasing hos os sidste år, men ked af jeres anmeldelse.

Ja, det er en standardkontrakt som er godkendt af FDM. Hvis der skulle opstå problemer med jeres bil, så er i dÊkket ind, og der vil ikke komme nogle uforudsete udgifter.

Det er dejligt at i vÊlger at få monteret vinterhjul på jeres leasingbil, men det er ikke en uforudset udgift. Det er noget ekstra i selv vÊlger og derfor er hjulskift ikke inkluderet i leasingaftalen.

HÃ¥ber i trosalt vil nyde jeres SEAT Arona

Vh Leif Thygesen Biler

Super service af Martin Thygesen og teamet.

Super service da jeg i dag var forbi med et problem og det blev rettet af Martin Thygesen super service kan klart anbefale at handle bil hos LT biler og har stort set ikke haft problemer med teamet hos LT biler.

2024幎6月27日

Hej Jan
Tak for din fine anmeldelse🙏
Mvh. Leif Thygesen Biler

Excellent customer service

I have been out hunting for a 5-7 year old station wagon car, because we are expecting a second child and our beloved 27 year old Audi A3 was a 3door car, so we really needed an upgrade.
I was out trying a lot of different cars within the golf class. There came an orange Seat Leon ST from 2019 that looked good on the photos, so I wanted to try it out how it feels and drives.

When I came I was greeted by Stani and since that moment he has shown an excellent customer service: I was taken serious, Stani responded quickly to all of my numerous emails with questions. I tried the car twice. And even then, I wasn't really sure what to choose (Focus or Seat). I contemplated a long time about what car to choose. Compared to other salesmen, I wasn't pushed to give an answer fast and there was no bs "mandatory" lakforsegling for extra 4000 kr as a part of delivery as experienced in other places.

Since Stani's offer was really good, the car was excellent and really nice to drive, I ended up buying it. At the end it was the offer, the treatment of a client and not the car that made it a difference.

2024幎2月9日

Thank you so much🙏

Super god service og sÞde mennesker

Super god service og sÞde mennesker. Er glad for min bil, har brugt dem flere gange. Kan helt klart anbefales uden tvivl! 💪🏟🔥

2023幎11月1日

Hej Koray
Tak for din fine anmeldelse og anbefaling🙏🀗

Super servicemindet og kompetent.

Super service og meget kompetent salgsrådgivning igennem hele kÞbsprocessen specielt fra Stani Pann.

Udover dette vÊkker stedet en god og tillidsvÊkkende stemning.

Kan varmt anbefales, hvis man Þnsker god og Êrlig service.

2023幎8月31日

Her Oscar
Tak fordi du valgte at dele din gode oplevelse hos os🙏 Det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🀗
Vh. Leif Thygesen Biler

En helt igennem super ny-bil oplevelse

Vi har netop kÞbt og modtaget en ny skÞn Cupra Born fra Leif Thygesen Biler i Taastrup

Hele processen fra a-z blev varetaget af salgsrådgiver Stani Pann. Og tro os, alle dele fra forespÞrgsel, over salg af brugt bil, kÞbsaftale og levering blev håndteret på allerhÞjeste niveau.

På leveringsdagen i fredags blev vi modtaget af en smilende Stani helt ude på gaden. Det var god stil. Gav en god fÞlelse at mÊrke, at vi var ventet. Bilen stod med dÊkken over inde i forretningen. Alle papirer var klar, og alt var i orden. Betalingen var gnidningslÞs. Og så kunne vi fjerne dÊkkenet, så bilen blev afslÞret. Alt var perfekt. Vi var glade og trygge ved den helt igennem professionelle og positive behandling vi fik. TÊnk at opleve en sÊlger der var 100% tillidsvÊkkende, trovÊrdig og Êgte. Det var noget helt andet end ved tidligere kÞb af biler hos andre kendte forhandlere.

Og Stani var super velforberedt. Så gennemgangen af bilen, dens teknik og betjening var pÊdagogisk veltilrettelagt. Instruktionen blev foretaget systematisk, grundigt og med god tid.

Vi var i hÊnderne på en ung mand med et stort talent, Så vi sender vores varmeste anbefalinger.
Bravo Stani og tak.
Lars Andersen

2023幎8月25日

Hej Lars
Tusind tak for at dele din gode oplevelse hos os :-) Alt din ros til Stani er selvfÞlgelig givet videre til ham :)

Vi kÞbte en Skoda Fabia i januar 2023

Vi kÞbte en Skoda Fabia i januar 2023, og er super glade for den.
Super sÞde sÊlgere (Stani og Martin) som vi havde kontakt med.
Da vi kort tid efter overtagelse oplevede problemer med knapperne i rattet blev det lavet på brugtbil garantien uden problemer.

2023幎1月25日

Hej Mikael
Tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner :-)
Dejligt at hÞre om din positive oplevelse hos os og at du er glad for bilen.

Snydt med Arona Fr

KÞbte en Arona FR, men eftet få dage virket navigation og radio ikke. Efter utallige vÊrksted besÞg kunne de ikke finde årsag til fejlen og jeg blev trÊt af konstant at undvÊrer en bil og bruge tid på at kÞre frem og tilbage. Jeg valgt derfor at sÊlge den tilbage efter 8 mdr, til forhandler som udnytted det og ville kÞbe den tilbage til 50.000kr under kÞbspris. Jeg ville ikke sÊlge den til anden forhandler da jeg ikke vil snyde med en bil med fejl. Så jeg fik et kÊmpe tab og havde ikke mulighed for at finde en anden bil, da min udbetaling var vÊk.
Jeg kunne se at kort tid efter valgt forhandler at sÊlge bilen igen, trods fejlen.
Jeg har aldrig fÞlt mig så snydt af en forhandler og kan kun råde andre til ikke at handle der noglesinde.
Fusk og humbug hele vejen igennem.

2022幎8月13日

KÊre Tommy

Vi er kede af din anmeldelse og opfattelse af os.
Som du ved, så oplevede vi aldrig fejlen på din bil, selvom den var periodisk stod vi stadig til hjÊlp! Og grundet lange leveringstider på reservedele, kunne vi ikke indfri dine forventninger.
Derfra var det dit eget valg at bede om tilbud på kÞb af din bil og efterfÞlgende acceptere tilbud.
Vores kunde der blev ny ejer af bilen, er i Þvrigt glad for den og oplever ikke nogen fejl.

Seat Tarracco annulleret af forhandler

Men bilens levering blev udskudt og udskudt - for til sidst aldrig at blive annulleret.

SEATs håndtering medfÞrte at jeg måtte minilease biler i 1,5 år hvilket havde en markant meromkostning for mig.

Seat har INTET gjort for at sikre at de levede op til de juridiske. De har beklaget.

Jeg vil anbefale at man holder sig langt vÊk!

2022幎11月30日

KÊre Klaus

Vi forstår din frustration og kede af situationen. At leveringstiden på SEAT Tarraco hybrid blev udskudt flere gange og fabrikken til sidst valgte at sige bilen ikke kom og udgik af produktion, er beklageligt, men desvÊrre også ude af vores hÊnder. Vi havde selvfÞlgelig også håbet at bilen var kommet hjem som aftalt og beklager endnu en gang.

Mvh. Leif Thygesen Biler

Fantastisk bilforhandler

For nyligt hentede jeg min nye Cupra Formentor hos Leif Thygesen Biler i Tåstrup. Og jeg er på ingen måde blevet skuffet - tvÊrtimod.

Det er den 4. bil jeg kÞber hos Leif Thygesen Biler - for ud over at bilen er virkelig fed, kÞre helt fantastisk og har en enorm herlighedsvÊrdi, så er råd, vejledning og service altid helt i top. Og der er altid tid til lidt hyggesnak og en kop kaffe.

Der er ikke noget at sige til, at Leif Thygesen Biler år efter år bliver kåret som ‘Årets Cupra Forhandler’ i Danmark.

Jeg kan kun give Leif Thygesen Biler mine absolut bedste anbefalinger.

Robert

2022幎11月30日

Hej Robert

Tusind tak for de pÊne ord :-)
Kig ind til en hyggesnak og en kop kaffe nÊste gang du er på disse kanter.

Julehilsner fra Leif Thygesen Biler

Kan varmt anbefale Andres 🌟🌟🌟🌟🌟

Han er har en kÊmpe viden og man fÞler sig i gode hÊnder.
Vi har kÞbt 2 biler af ham og han har altid gode råd og et venligt sind.
Skal du have ny bil, så tag til Tåstrup.
CUPRA Born app er dog ubrugelig, den kan der godt arbejdes mere med!

2022幎11月4日

Hej Katja
Tak for dine 5 Stjerner til Anders og din anbefaling :-) Det sÊtter vi stor pris på.

Vh. Leif Thygesen Biler

Kan på kraftigste kun anbefale lt-biler.dk

Kan på det kraftigste kun anbefale lt-biler.dk.
Jeg er den heldige ejer af en Seat Leon fra 2020 med fÃ¥ km., som jeg kÞbte af sÊlgeren Anders. Anders fik med det samme en til at fÞle sig velkommen nÃ¥r man trÃ¥dte ind i butikken, hvilket ikke er en selvfÞlge nu til dags. Efter en prÞvetur var jeg solgt, og ja det var bilen sÃ¥ ogsÃ¥ 😊 Imens vi ventede pÃ¥ Anders, som lige snakkede med nogle andre kunder, blev der taget hÃ¥nd om os af butikkens elev, som satte mig ind i, hvordan skÊrmen virkede i bilen virkede og alle de andre smarte ting som bilen har. Jeg kÞbte bilen den dag og vi blev enige om en leveringsdato, sÃ¥ hurtigt dom muligt. Andres ringede til mig dagen efter og sagde jeg bare kunne hente bilen kl. 16.00, idet den stort set var ny og ikke skulle have lavet det store. Mega god service 😊👍 Jeg fik min bil og alt var godt lige indtil en styreenhed i bilen gik, som styre stort set alt i bilen. Jeg kontaktede vÊrkstedet og forklarede dem, at bilen ikke virkede, hvilket jeg var ret ked af, da jeg stod og skulle fÃ¥ ferie 3 dage efter. VÊrkstedet gjorde alt, hvad de kunne og fik sendt styreenhed fra Tyskland til dagen efter og jeg kunne hente min bil den dag jeg skulle pÃ¥ ferie😊 Med tanke pÃ¥ det var lige midt i sommerferien og de fleste havde ferie, sÃ¥ er det i min optik en helt igennem fantastisk service. I har en kunde i mig i lang tid fremover 😊 Nu mangler jeg bare mit nye bakkamera 😂

2022幎8月7日

Hej M Christensen
Tak fordi du gav dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🙏☺

Da jeg sidste Ã¥r kÞbte en flot Ibiza

Da jeg sidste år kÞbte en flot Ibiza Cupra brugt, var der nogle fejl på bilen som Seat ikke lige havde fundet. Men man må sige, at de giver god service, da fejlen blev opdaget blev alt lavet uden bÞvl. Ud over dette kan man god mÊrke at de er virkelige Seat specialister og alt bliver udfÞrt til punkt og prikke efter SeatŽs forskrifter. Nu er jeg selv mekaniker (som lÊrling) men er slet ikke i tvivl om at Seat i Taastrup skal udfÞre mine service i fremtiden.
Jeg kan varmt anbefale at kÞbe brugt eller ny bil hos Seat i Taastrup:)
med venlig hilsen
Tobias Guttesen

2022幎4月7日

Hej Tobias
Tak for dine pÊne ord og vores service og teknikere. Det varmer altid :)
God påske

Super service som altid.

Skulle have skiftet begge spejl glas i mine side spejle på min Cupra Ateca. Ringede onsdag, fik tid fredag morgen. Det blev klaret på på 20 min, super service, fantastisk tilbud og det kÞrte bare. Bor i KBH lige op af CPH Cupra, men kÞre gerne de 25 km ud til LT-Biler i Taastrup, når jeg skal have lavet noget på min Cupra.
SÃ¥ super tak til Jannik og altid at give super service.

2022幎2月11日

Hej Frederik
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)
Hilsen Jannik

Helt igennem god oplevelse.

Helt igennem god oplevelse.
Tak for reparation og opdatering af min Seat Leon igår.
Alt gik nemt, og bilen var endda stÞvsuget da jeg hentede den.
1000 tak!

2022幎2月2日

Hej Henrik
Selv tak, dejligt du er tilfreds med reparationen :)
Håber at se dig igen nÊste gang bilen skal have service.

God Service !!

Har sjÊldent fÞlt mig så godt behandlet!
Henrik tager virkelig GOD SERVICE til et helt nyt niveau.
Aftale, tid, pris og det udfÞrte arbejde spillet bare 100%.
10 stjerne her fra😉

Steen Nielsen

2021幎12月23日

Hej Steen
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi gÞr alle vores bedste for at give god service, så din anmeldelse gÞr os virkelig glade :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。