Virkelig flabet tjener. LyshÃ¥ret pige blÃ¥ sko og grÃ¥ bukser. Var flabet under hele vores besÞg. Hun tog hele tiden vores mad uden vi overhovedet var begyndt at spise det sÃ¥ vi skulle hele tiden bestil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har aldrig fÞr skrevet en anmeldelse men hold da op en elendig sushi forretning Hentede sushi til mine gÊster derhjemme, med fornÞjelsen og opdage de ikke har lagt spisepinde, soya ingengang soyak... ãã£ãšèŠã
Lucky Sushi Greve mÃ¥ vÊre danmarksmester i slow food. Efter at have ventet en time, formÃ¥ede den enlige personale at servere nogle bÞnner og en tangsalat. Drikkevarerne mÃ¥tte vi spÞrge efter flere ga... ãã£ãšèŠã
Frygtelig oplevelse pÃ¥ takeaway! System til bestilling giver ingen mening - hjemmeside giver mulighed for at vÊlge afhentning inden for 20min. E-mail siger dog, at man skal vente pÃ¥ en sms, der bekr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lucky sushi - Restaurant & take away i Greve, KÞge og Slagelse.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lucky sushi I KÞge
Lucky sushi I KÞge
Vi sad og ventet 10 min pÃ¥ drikkevarer. Efter vi fik drikkevarerne gik der 40 min fÞr vi fik vores madâŠ
Jeg spÞrger og man ikke fÃ¥r noget rabat eller nogle gratis drikkevarer nÃ¥r man har ventet SÃ
lÊnge⊠det eneste jeg kunne få i kompensation var en chili mayo til 8kr
Det er virkelig sÞlle, sÊtter aldrig mine fÞdder der igen.
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad , og rigtig god betjening
Frygtelig mad og endnu vÊrre serviceâŠ
Frygtelig mad og endnu vÊrre service (ingen respekt for kunder). De unge kvinder vi blev ekspederet af havde ingen kendskab til almindelig hÞflighed. Vi bestiller mad som aldrig kommer og får af vide vi ikke har bestilt selvom vi viser ordren. Flabet ung kvinde siger deres maskine er i stykker så vi skal bare bestille igen. Hun begynder desuden at diskutere med mig da jeg forlanger kompensation for manglende service, vi valgte at gå, og sÊtter aldrig vores ben der igen....
Tak for dÃ¥rlig mad og betjening ð!
Manglende bord
Vi havde bestilt bord og får 2 sms - den fÞrste hvor de er booket og nr. 2 hvor vi har fået bord
SÃ¥ vi forventer jo den nyeste er den korrekte
Da vi ankommer får vi afvide der ikke er et bord og de har forsÞgt at ringe - men lÊgger ikke en besked
SÃ¥
Vi stÃ¥r med en dreng der har ð©ð° og ikke kan fÃ¥ mad
Det er virkelig ikke i orden - man kan så lÊgge en besked og eller sende en ny sms
Virkelig dårlig stil
Og da jeg siger det er svaret det er ikke deres problem de havde forsÞgt at ringe
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, glad fra start af hÞjt humÞr i restauranten for ikke at snakke om den fantastiske sushi, super fed oplevelse 10/10 ville 100% anbefale, glÊder mig allerede til nÊste gang jeg skal besÞge den her fantastiske restaurant der ligger lige i hjertet af kÞge havn perfekt lokation med udsigt til kÞge havn, forresten mÞdte jeg også den kendte skak spiller bobby fischer barnebarn
Jeg forstÃ¥r slet ikke alle de dÃ¥rligeâŠ
Jeg forstÃ¥r slet ikke alle de dÃ¥rlige anmeldelser?? Lucky sushi leverer altid helt frisk og velsmagende sushiâŠ.. Det er til en rimelig pris og vi bliver altid mÊtte! Vi kÞber aldrig vores sushi andre steder.
Ikke godt nok
Har intet med SUSHI at gÞre - klÊge og kedelige ris - smurt ind i dressing - kedelig uinspirerende smag - og sÃ¥ er I nÞdt til at steppe op ift betjeningen - nÃ¥r en kunde kommer ind sÃ¥ spÞrger man â hvad kan jeg hjÊlpe med ?â Virker dumt og tÊt pÃ¥ provokerende
Jeg Bestilte mad som takeaway iâŠ
Jeg Bestilte mad som takeaway i Slagelse, jeg har bestilt for 1800kr til en hel familie, hele familen ligger med influenza.. jeg ringer op og fortÊller at det stykker vi har fÃ¥et med laks smager af rÃ¥ddenskab, og at laksen er helt slimet, de insistere pÃ¥ at laksen er frisk, hvilket den bestemt ikke er, de krÊver jeg kommer op pÃ¥ restauranten med maden.. jeg siger at det kan jeg sagtens men at jeg ligger med influenza og de derefter beder mig holde mig vÊk⊠sÃ¥ jeg kan kaste bÃ¥de penge og mad i skraldespanden fanme dÃ¥rlig restaurant. Dette kan bestemt ikke anbefales jeg sÊtter aldrig mine ben det skod sted igen det er en ting der er helt sikkertâŠ.
Lov aldrig mere end der kan holdesâŠ
Når man bestiller online til afhentning hurtigst muligt som var 17.30-17.45 og man nu 18.18 stadig venter er det tegn på dårlig planlÊgning.
Kan man ikke holde sin tidsplan bÞr man lukke for nye ordrer eller revidere den tid der dukker på ved bestilling
Gammel og hård ris
Hej
Jeg har hentet sushi hos jer igår. Jeg synes at jeres sushi plejer at vÊre frisk og smage godt, men det var den virkelig ikke i dag. Risen virkede som om den var flere dage gammel. Den var helt hård og klistret og nÊrmest uspiselig. Jeg havde virkelig glÊdet mig til en aften alene hvor jeg skulle nyde lÊkker sushi.
Vi havde glÊdet os til at fejre voresâŠ
Vi havde glÊdet os til at fejre vores datters 14 Ã¥r fÞdselsdag i KÞge, vi ankommer og fÃ¥r anvist vores bord, og det skal lige siges det er vores fÞrste gang hvor vi spiser pÃ¥ restauranten, efter 15 min er der en sÞd gÊst der er pÃ¥ vej hjem der lige gÞr os opmÊrksom pÃ¥ at vi skal scanne en QR kode ved bordet og bestille mad og drikkevarer pÃ¥ den mÃ¥de, hvis jeg var tjener ville jeg hÞrer om vi havde prÞvet det fÞr og sÃ¥ forklarer hvordan det fungere!! Da vi sÃ¥ informere om vores mangel pÃ¥ info siger den unge tjener lidt flabet at vi bare kunne have spurgtð€¯ da vi endelig fÃ¥r bestilt gÃ¥r der 20 min og sÃ¥ kommer der sushi men ingen chilimayo goma og alt det andet dip vi havde bestilt, jeg spÞrg den flabet unge tjener om hvor det er og hun gÃ¥r forbi og siger det er pÃ¥ vej, vi venter 10 min mere og jeg bliver sgu lidt stram og gÃ¥r op og ser det stÃ¥r klart pÃ¥ en bakke mens hun har travlt med en kunde ved kassen, jeg siger om hun er sÞd og komme med vores tilbehÞr og vente med at tage nye kunder nÃ¥r nu hun ikke er fÊrdig med vores bestilling, hun bliver sur og siger jeg skal tale pÊnt til hende da hun er alene og har for travlt til de 8 der var i restauranten, det skal lige siges jeg snakkede pÊnt i starten men hun virkede ikke til at have valgt den rette branche hvor man snakker ordentligt til kunder og holder hovedet koldt i situationer hvor man bare mÃ¥ erkende at man har glemt dem i stedet for at gÃ¥ til angreb med grimt svar!! Maden var ganske fin men service fra den unge tjener var under al kritik! SÊtter aldrig mine ben i den restaurant igen selvom ejeren prÞvede at rette op pÃ¥ det efterfÞlgende med en rabat pÃ¥ 46 krð havde vi lÊst trustpilot fÞrst havde vi aldrig brugt 1242kr pÃ¥ den oplevelse
De har ikke styrer på noget som helst
De har ikke styrer på noget som helst
DÃ¥rlig service, ventetid og mad. Ik spis her, hvis man leder efter en god oplevelse!
Min kÊreste og jeg har nu spist på Lucky sushi i KÞge to gange, og begge gange har oplevelsen vÊret skuffende.
Vi havde reserveret bord, og ankom til en restaurant tom for gÊster, hvor vi blot bliver bedt, på tvÊrs af baren, om selv at finde et bord. Bestillingen foregik via QR-kode, hvilket fungerede fint, men herefter gik der omkring 20 minutter, fÞr de fÞrste forretter (edamamebÞnner og tangsalat) kom. Yderligere 15 minutter senere kom sushien, sammen med den sidste forret. Det er alt for lang ventetid, isÊr når der ingen andre gÊster er, og forretterne burde vÊre serveret samlet.
Maden levede desvÊrre heller ikke op til forventningerne. Risene virkede tÞrre og ikke friske, og i flere af sushistykkerne var der så lidt laks, at man nÊsten måtte lede efter den. Samlet set efterlod besÞget et meget dårligt indtryk, og det bliver desvÊrre sidste gang, vi spiser der.
Ekstrem dårlig kundeservice
Kom ved en fejl til at lave en online-bestilling af sushi i KÞge i stedet for i Slagelse. Ringede straks til KÞge, hvor jeg fik at vide, at min ordre var slettet. Herefter lavede jeg en ny bestilling i Slagelse på nÞjagtig det samme sushi.
Dagen efter var jeg trukket for kÞb af sushi i både KÞge og Slagelse.
Jeg har nu kontaktet Lucky Sushi i KÞge 4 gange, og hver gang får jeg at vide, at de giver besked til chefen, men jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur for den sushi, som jeg aldrig har modtaget.
Ekstrem dårlig kundeservice.
Jeg kan ikke anbefale at lÊgge sine penge i dette firma.
Jeg havde bestilt bord pÃ¥ Lucky sushi iâŠ
Jeg havde bestilt bord pÃ¥ Lucky sushi i KÞge i dag D. 10/10 25 kl. 12.26 til 4 personer, og havde fÃ¥et en ordrebekrÊftelse pÃ¥ dette. Da vi ankom kl. 19.00 fik vi at vide, der ikke var plads, for der var 3 andre der havde fÃ¥et bord 16 som var reserveret til os. Jeg viste dem SMS'en, hvor der stod vi havde bord kl. 19.00 men det kunne de ikke gÞre noget ved, sÃ¥ vi fik besked pÃ¥ at forlade restauranten igen, da der ikke var plads til os.. ð¡
DET ER SIDSTE GANG JEG SÃTTER MINE BEN DER.
Hvis det var muligt at give 0 stjerner, så var det det jeg havde givet dem.
Jeg kan overhovedet ikke anbefaleâŠ
Jeg kan overhovedet ikke anbefale luclysushi i KÞge.
Havde lavet en bestilling pÃ¥ takeaway fredag d. 10 oktober med afhentning kl . 19 - 19-15, da vi kommer for at hente vores mad, sige de den er blevet afhentet og betalt ð€ det var sÃ¥ bare ikke af os. Det vÊrste er at der var ingen der kom med en undskyldning og kom med en forslag om hurtigt at fÃ¥ lavet en ny menu til os, vi fik tvÊrtimod afvide hvis i venter ca, 1 time sÃ¥ kan vi have en ny klar..
Det er pÃ¥ alle planer virkelig dÃ¥rlig service og der kommer vi nok ikke til at bestille mad fra igenâŠ.
Skuffende oplevelse og dårlig service
Jeg havde bestilt bord til min veninde og mig og fik ogsÃ¥ en ordrebekrÊftelse. Da vi ankom, var der intet bord reserveret til os. Personalet virkede ligeglade og havde en flabet attitude â deres eneste forslag var, at vi kunne sidde udenfor, selvom det var koldt. Det var en rigtig dÃ¥rlig oplevelse, og vi fÞlte os ikke velkomne.
Virkelig skuffende service â det bliver desvÊrre ikke et sted, jeg kan anbefale.
Lucky Sushi
Lucky Sushi - Slagelse,
Maden ok, men betjeningen/servicen ikke-eksisterende. Tjenerne virkede totalt ligeglade med gÊsterne.
Samtidig var kÞkkenet ekstremt rodet og virkede beskidt. Ekstremt hÞje priser på sodavand som kom fra en 1,5 liters flaske i en skuffe. Sidste gang vi har vÊret der.
Virkelig dårlig service KÞge
Virkelig dårlig service. Vi havde fået et gavekort på 500 kroner, hvor vi spÞrger om vi kan bruge det på all you Can eat som koster 250 pr person. De tager vores gavekort og kommer derefter ikke tilbage fÞr vi får aflevere 37 sÞlle stykker sushi, vi hiver fat i dem flere gange hvor vi intet svar får, og når sushien endelig kommer har vi intet soya eller tilbehÞr, og vi bliver igen nÞdt til at gå op og hive fat i medarbejderne. Nå videre i teksten vi får leveret 37 stykker sushi, og de 500 kroner vi har betalt er vores sodavand ikke med i prisen, dette får vi ikke afvide, og siden medarbejderne tog vores gavekort sekundet vi går ind, går vi derfor uden vider ud igen uden at betale for sodavandene, da vi intet ved. Vi ender derfor med at betale 618 kroner for 2 sodavand og 37 stykker sushi.
DÃ¥rlig service og sindssyge priser.
Ekstrem dårlig oplevelse
Denne oplevelse hos Lucky Sushi anbefaler jeg ikke nogle. Jeg havde bestilt bord til min kÊreste og jeg kl 19. vi får vores bord men, bliver ikke introduceret til deres koncept, ved at bestille via en QR-kode ved hjÊlp af sin mobil for at kunne bestille sushi.
Ved vores fÞrste ordrer bestiller vi to forretter samt 16 stk sushi, som bliver leveret af 3 omgange hvilket vil sige vi ventede sammenlagt 45 minutter, derudover var der noget vi stadig manglede at få - vi bestiller derfor en ''prÞve'' bestilling på hele 4 stk sushi og de stykker kom 20 minutter senere, men stadig uden den forrige bestilling med de andre stykker sushi vi manglede - så vi sagde det til tjeneren hvor efter hun sagde det til kÞkkenet, hun vendte tilbage for at sige vi skulle bestille det igen grundet de ikke kunne se ordren i kÞkkenet. Vi bestilte tredje ordrer for de stykker som ikke kom i fÞrste ordrer og der gik yderligere 30 min. Da vi havde spist, besluttede vi at forlade Lucky Sushi, da vi mistede lysten til at bestille mere og gik derefter hjem med fÞlelsen af tomme maver og en fÞlelse af at vÊre blevet "glemt"...
Det var en dyr oplevelse på 612 kroner...
Kigger man rundt på personalet, ligner det ikke at de har travlt med at udfÞre deres arbejde...!
En aften der skulle have vÊret hyggelig med min kÊreste men desvÊrre blev til en rigtig dårlig oplevelse, med rigtig dårlig service. LÊser man forrige anmeldelser, kan vi bekrÊfte det ikke er blevet bedre på nogle punkter! tak for mad...........

Luckysushi ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹