2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

8件のレビュヌ

BE CAREFUL

DO NOT buy goods from this company. They advertise beautiful hand made stained glass lamps. What actually arrives is a 6" moulded bit of plastic made in China. Fortunately I used my credit card and was, thankfully, reimbursed with the money.
Similar items hav been advertised by quite a few other companies. Be cautious.

2026幎3月1日

Advarsel useriÞst plat Firma

Hej har kontakte dette useriÞse Firma for at få et tilbud på et strÊkloft men de vender ikke tilbage som lovet og nÊgter at give en pris på en forespÞrsel meget useriÞst har ventet et par måneder på et svar men har i nu ikke modtaget det trods mails og opkald.

2024幎1月5日
自発的なレビュヌ

PålÊgger forbruger at betale afhjÊlpning

Hej alle

Pas på med at kÞb ved Lumiere. Jeg kÞbte 7 lamper og 3 drivere til en vÊrdi af 18.000 kroner.

I den forbindelse havde jeg aftalt at der skulle komme elektriker til at opsÊtte lamperne. Ved opsÊtning konstaterer vi at en driver og to lamper er defekte.

Jeg vÊlger så at reklamere det overfor Lumiere. Her kommer vi så ind i en 2 måneders reklamationsproces, hvor jeg gentagne gange klager over afhjÊlpningstiden.

Under afhjÊlpningsperioden, indrÞmmer Lumiere, at driveren var i stykker, men pålÊgger mig, at jeg skal betale 750 kr. for at få repareret to lamper.

Lumiere mener, at vi har Þdelagt lamperne pga. noget de kalder ESD, hverken jeg eller min elektriker har kendskab til dette begreb. De mener, at elektrikerne skulle have brugt handsker for opsÊtningen. Der er ingen tydelig oplysning i vejledningen der beskriver, at man skal bruge handsker for at undgå ESD.

Dette firma vil jeg ikke mene udÞver service imod forbrugere sammenlignet med Þvrige danske virksomheder. Hvis i kan kÞbe lamper fra et andet sted vil jeg anbefale dette!

2023幎11月27日

KÞbt over nettet biletter 2 stk til kr

KÞbt over nettet biletter 2 stk til kr. 165. stykket til den 20 december kl 19. Ankom i god tid forinden men umuligt at finde en parkeringsplads, det er muligt man har et flot lysshow pÃ¥ pladsen efter indgang. MEN PARKERING HENLIGGER I TOTAL MØRKE, SKAM JER, SÅ DET ENDTE MED VI RETUNEREDE TIL HJEM IGEN, 330 KR. OG EN MULIG OPLEVELSE FATTIGERE.

2020幎12月20日
自発的なレビュヌ

Utroligt at holde et lysshow i en skov

Utroligt at holde et lysshow i en skov hvor man ikke mÃ¥ tage hund med.. 🀔 der stÃ¥r intet om dette pÃ¥ billetten eller pÃ¥ praktisk info..
Ydermere er der en hund med i deres officielle reklame...
Man kan ikke ringe til dem og de havde ingen ansvarlige på pladsen... kun frivillige arbejder.. godt der ikke opstår faresituationer sådanne et sted hvor ingen kan tage ansvar..
Flot arbejde 😠🀘

2020幎12月14日
自発的なレビュヌ

Regning når du mindst venter det...

KÞbte lamper fra tid til anden indtil for nylig hvor jeg modtog en rykker fra en regning som var 3 år gammel, tÊnkte det må vÊre en fejl.. Men nej nej den var god nok, jeg var noget forundret over dette og lage hoved i blÞd, og kunne godt huske den dag hvordan den regning blev betalt, det var en lidt speciel omstendigheder det blev gjort på (kontant faktis) men der var ikke nogen der ville hÞre på en forklaring, jeg havde kort sage bare og betale,
"for den er jo 3 år gammel den regning så jeg skulle jo have betalt den for lÊnge siden og det er jo ikke mit problem at du ingen kvitering har".
Kontakte der efter forbruger styrlsen men de sage jeg skulle huske at gemme kviteringer i op til 5 år ... ok så min fejl og betalte IGEN.

Men hallo 3 år de har ikke styr på en skid, man må sku da vide om kassen stemmer når man lukker vi snakker om godt 2300 Kr.

p/s vis i aligevel kÞber lamper der krontrolerer at i har det hele... også kan de fleste lamper kÞbes andre steder på nettet som jeg har gjort lige side den dag.

2010幎8月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ