Luxcasa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Totalt vÀrdelösa tar betalt men
 Totalt vÀrdelösa tar betalt men levererar inte skyller pÃ¥ lÃ¥nga leveranstider. Om man frÃ¥gar sÃ¥ hÀnvisar det till produkter med kortare leveranstider och dessa pr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VARNING!! Handla aldrig frÃ¥n LuxCasa. De skickar begagnade varor, det de anvÀnde för visning som en ny vara. De skickar aldrig retursedel och du har ingen Ã¥ngerrÀtt Àven om det finns i policyn. De Àr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tröttnat pÃ¥ trista begagnade och Àrvda möbler, ville ha nÃ¥got nytt och annorlunda. Fann Calgary-serien och fastnade direkt. BestÀllde svart/vita lÀderfÃ¥töljen, och Colton matta att gÃ¥ till den. Sup... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde "Blombord Anemone 45x22x20cm" ca 400 kr den 8 maj 2024, vÀntade till 22 juli 2024 dÀrefter fick följande svar pÃ¥ frÃ¥gan varför det dröjer: "TyvÀrr har den produkt ni bestÀllt försenats och... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Högklassiga Soffor, Bord, SÀngar, SÀngbord och Madrasser till förmånliga priser!

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Totalt vÀrdelösa tar betalt men

Totalt vÀrdelösa tar betalt men levererar inte skyller på långa leveranstider. Om man frågar så hÀnvisar det till produkter med kortare leveranstider och dessa produkter Àr inte ens i nÀrheten av vad du bestÀllt och betalat. Kan man lÀmna negativt så Àr det -10

Upplevelsen Àgde rum: 22 januari 2023

2025幎4月30日

Luxcasa からの回答

Trustpilot har publicerat sin transparensrapport för 2023 och avslöjar att de tog bort 3,3 miljoner falska recensioner - https://press.trustpilot.com/transparency-report

VARNING!!

VARNING!! Handla aldrig från LuxCasa. De skickar begagnade varor, det de anvÀnde för visning som en ny vara. De skickar aldrig retursedel och du har ingen ångerrÀtt Àven om det finns i policyn. De Àr riktiga bedragarna. De tvingar dig att köpa begagnade varor trots att du betalar för en ny vara. Min vara kom både rostig och böjd på flera stÀllen. Trots det vÀgrar De att skicka en retursedel. Köp aldrig från de.Till slut fick jag betala för returen av bestÀllningen sjÀlv 2000 kr. NI KOMMER ATT BLI LURADE.

2025幎4月29日

5぀星のうち1の評䟡

Jag har fått en trasig och okomplett

Jag har fått en trasig och okomplett smink bord
Jag har tagit bilder och skickat till er men jag har inte fått återkoppling, det står i eran hemsida att man ska stå för reklamations kostnad . Varför ska jag stå för kostnaden om ni skickar en okomplett vara som dessutom Àr skadad nÀr jag har fått den ??
Varför har ni ingen support man kan prata med ?
Varför får jag ingen Àrende nr nÀr man skapa en reklamations Àrende ?

Jag ska idag skriva till reklamations nÀmnden i Sverige om ert hantering av kund
—————
Idag lÀste jag er svar om att det fejk transport rapport ,
Jag har skickat bilder till er via er hemsida , ni svarar inte , det Àr frÀckt av er att svara så och inte ta ert ansvar . Jag behöver antingen få pengarna tillbaka och en retur lapp så jag kan skicka tillbaka er bord .

Ni måste ta ansvar !!!

2025幎4月9日

DÃ¥ligt

Har bestÀllt och betalat den 25 januari, nu Àr den 05. februari och har inte fått leverans fortfarande. Trotts att status står som levererat. Ringde till support och dÀr får man inte prata med en mÀnniska, bara robot som svarar en och samma sak. Fy! Aldrig mer bestÀllningar!

2025幎2月5日

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en tv-bÀnk och ett

Tack för ert svar. Jag uppskattar att ni återkopplar till mig.

NÀr jag gjorde min bestÀllning stod det att leveranstiden var 10 veckor, och nu har det gått 11 veckor. Jag har också kontrollerat med Klarna, och de sÀger att jag inte har någon aktiv order eller faktura hos dem. Det gör mig förvirrad och orolig över vad som hÀnder med min bestÀllning.

Jag vill gÀrna att min order ska levereras så snart som möjligt. Jag skulle uppskatta om ni kan vara tydliga med hur lång tid det kommer att ta innan produkten levereras. Jag vill också veta hur jag kan spåra min bestÀllning och vad som Àr lösningen angående betalningen via Klarna, eftersom det just nu inte verkar finnas någon aktiv order eller faktura registrerad dÀr.

Jag ser fram emot ert klargörande och hoppas att vi kan lösa detta snarast möjligt

2024幎11月7日

jag Àr jÀttemycket arg

hej, jag bestÀllde en sÀngklÀder det var så bra sÀngklÀderna men det var smål med sÀng och jag tillbakat returen . Jag fick inte något svar på Luxcasa och dom fick betalningen dom fick paketen och jag kontakt kundtjÀnsten elektroniska jag skickat e-mail jag gjorde allt som möjligt men fortfarande dom inte lÀmna tillbaka pengar och inte sÀger dom fick paketen och dom sÀger ingenting och jag vet inte vad Àr denna företagen. NÀr man skickar retur paketen måste dom veta att deras retur kommit in. och lÀmna tillbaka pengarna de svarar inga e-mail jag kÀnner som Àr en bedrÀgeri företag nÀstan och jag vet inte jag vill inte sÀga fula ut men det ser ut sådÀr jag skrev till 100 gången e-mail och jag skickat SMS vad heter det den hÀr elektroniska Meddelanden och han sÀger prata med kundservicen de kan hjÀlpa dig men de hjÀlper inte mig och jag betalt 1811krkr och jag har inget sÀngklÀder och jag har inga pengar. Om du tittar min ordernummer jag ska skicka till dig 16000015723. jag Àr inte rekommendera denna företag det var du har ingen grejer du har inte pengar du betalde för nånting

2024幎10月15日

Oseriöst företag

BestÀllde "Blombord Anemone 45x22x20cm" ca 400 kr den 8 maj 2024, vÀntade till 22 juli 2024 dÀrefter fick följande svar på frågan varför det dröjer: "TyvÀrr har den produkt ni bestÀllt försenats och har Ànnu inte anlÀnt till vårt lager från leverantören." Avbokade och fick svar att återbetalning sker inom 2 veckor. I sjÀlva verket fick vÀnta i 6 veckor tills pengarna kom tillbaka.
Hela affÀren tagit hela 4 månader! Inte att rekommendera.

2024幎8月5日

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en tv bÀnk,men Ã¥ngrade mig

BestÀllde en tv bÀnk,men ångrade mig efter 20 min,,skickade flera mail,men utan resultat.dom påstår att dom hann skicka varorna till mig,på en halvtime efter bestÀllning,en söndag kvÀll i semmester tider
Dom påstår att jag var för sen att avbestÀlla!
VÀldigt oseriösa, handla inte hÀr
Ser att dom svarat på min kritik
Svaret från dom Àr en efterrekontstruktion,problemet Àr, att har du tryckt på bestÀll, så kan du inte Àndra/komplettera/ avbestÀlla.
Dom skickar;ordern oavsett, vad du gjort för att stoppa/ anullerar din order.
Dom svarar inte på mail eller telefon och dom påstår 1 veckas bearbeiding av ordern. Min order skickades ut,innom 1 timme på en söndag.

2024幎7月7日

5぀星のうち1の評䟡

Avråder köp från detta företag

Avråder köp från detta företag .Ni har fått foton från mig och det svar jag fick från er att jag har stÀngt fodralet på fel sÀtt.horribelt svar från er

2024幎7月2日

5぀星のうち4の評䟡

Gör inte samma misstag som jag gjorde - det vill sÀga bestÀllde från LuxCasa!

Uppdatering 22/8 (svar på svaret från LuxCass): Det hÀr skrev jag innan jag hade fått hjÀlp. Nu kan jag tillÀgga att jag till slut blev vÀldigt nöjd med hjÀlpen jag fick, och att det löste sig bra. Tack!

Det verkar vara hÀr man ska skriva för att ha någon som helst chans att få svar från LuxCasa, för mail svarar de inte på och det går inte att ringa till dem.

Jag bestÀllde en massagestol från LuxCasa genom CDON för drygt en månad sedan (ordernummer: 95123448). Någon vecka efter leverans började den trassla lite och inom kort blev den vÀrre. Det Àr en del/funktion som bara fungerar ibland och som håller på att ge upp helt.

Jag mailade då LuxCasa, i första hand för att se om de kunde hjÀlpa till att laga den - skicka ut reservdel eller liknande. De lovar att återkomma inom 24-72 timmar, men de återkom inte. För någon vecka sedan mailade jag i stÀllet CDON men inte heller de lyckas få tag i LuxCasa.

Deras kundtjÀnst Àr verkligen ett skÀmt, det går inte att få tag i någon och de tycks inte alls vara villiga att hjÀlpa sina kunder. Att döma av vad jag lÀst hÀr Àr detta snarare en regel Àn ett undantag.

Förstår faktiskt inte hur ett så dåligt företag fortfarande kan vara aktivt! Kundsupport Àr viktigt, men hos LuxCasa Àr den obefintlig. Vad ska man göra om man behöver hjÀlp? Jag Àr glad att jag bestÀllde genom CDON åtminstone, då de förhoppningsvis kan hjÀlpa mig.

Jag rekommenderar INGEN att bestÀlla från LuxCasa, inte ens genom CDON, för det Àr inte vÀrt besvÀret och jag vet fortfarande inte om jag kommer få hjÀlp eller om jag ska betala för en trasig produkt. Men om du Àndå vill chansa - bestÀll absolut inte direkt från dem. För de går helt enkelt inte att få tag i och de vill inte hjÀlpa sina kunder.

2024幎6月26日

Bestilte 28

Bestilte 28. December 2023 sofabetrÊk, da ordrebekrÊftelsen kommer, skriver de der vil gå 10 uger, fÞr de kan levere, eftersom jeg intet hÞre fra firmaet, da der er gået 10 uger, skriver jeg til dem der er gået 10 uger, de svare da tilbage at der vil gå yderligere 2 til 3 måneder, hvilket er den 25 juni.

2023幎12月28日

5぀星のうち1の評䟡

Dålig kvalite och skitdålig service

BestÀllde Parvis matgrupp i juni-23, lovad leverans augusti, levererad i slutet på september. Vid montering såg vi två mindre bortskavda fÀrgflÀckar på stolarna så jag gjorde en reklamation. Den gick inte igenom då Luxcasa hÀvdar att det var en transportskada och då måste man reklamera inom 14 dagar. Det var ingen transportskada!!! Paketen var hela och fina vid ankomst. Jag skulle filmat upppackningen för att bevisa motsatsen
Nu har de Àndrat sina allmÀna villkor så jag kan inte lÀngre bevisa för ARN att deras villkor var annorlunda i höstas. DÀr står att jag har 3 år på mig att reklamera men det gör det inte nu lÀngre. Visserligen hade inte det hjÀlpt då det tydligen inte var fel på varan utan transporten. Lurigt med lÀnk till villkoren som Àndras.
Kan tillÀgga att matgruppen Àr instabil och rapplig, och BLÅ-vit, inte svart-vit som pÃ¥ bilden.

2023幎12月15日

Köp inte

Katastrof, rekommenderar inte till någon. Vi fick vÀnta i 5 månader för att få möbeln dom avbryt bestÀllningen. Riktigt oseriösa och inte står bakom sina ord.

2024幎1月11日

5぀星のうち1の評䟡

Företag som köper Kinesiska saker och

Företag som köper Kinesiska saker och fraktar vidare. Tog en månad att få mitt paket, och fick noll återkoppling under tiden.

Jag fick med kinesiska instruktioner för montering, till en helt annan möbel Àn den jag köpt. Mailade kundtjÀnst och fick svar efter 1,5 vecka, återigen med fel instruktioner.

Fick gissa mig till hur möbeln skulle skruvas ihop.

2024幎4月4日

Har bestÀllt ett bord 27 febrari

Har bestÀllt ett bord 27 febrari, nÀr den kom 8 mars bordet var i ett jÀttedåligt skick, den var skrapad på hela skivan, denna hade sprickan på sidan, har mailat till dem, ringt flera gånger, dem sÀger bara vi återkommer, nu Àr det 17 mars fortfarande har dem inte hört av sig

2024幎3月7日

Hej Handla inte av detta företag Rena lurendrejeri!!!!rena lurendrejeri 3

Hej ! Köpte ett soffbord , som ser för jÀkligt ut . Bubblor i bordskivorna , massor av repor i bordskivorna ett jack . Vill ha pengarna tillbaks och Bordet med glÀdje till Tippen En skam för ert företag . Hade skÀms att skicka göra ett sÃ¥dant soffbord 😡

Handla Absolut Inte av detta företag.
Beskyller mig att mÀrken pÃ¥ mitt bord som jag vill reklamera Àr efter en Cigarett brand som jag orsakat 😡 HÀr finns ingen som Röker . SÃ¥ fruktansvÀrt dÃ¥lig att inte kunna ta ansvar för sina varor !!!!!! 😡😡😡

2024幎2月9日

Det er en fup firma

Det er en fup firma ! Hold jer langt vÊk 😡😡 jeg bestilte 2 lamper ( vÊrdi til 1800 kr ) den 21 okt , da jeg skulle ha dem med ned til Spanien den 10 nov . Jeg rykker den 3 nov og de skriver sÃ¥ at de kun har 1 lampe tilbage og om de skulle sende den . Det skriver jeg sÃ¥ nej tak til , da jeg jo skulle bruge 2 . Alligevel fÃ¥r jeg en mail at de har sendt 1 lampe . Jeg skriver tilbage at jeg jo havde skrevet nej tak og iÞvrigt var taget afsted til Spanien i 3 mdr . De skriver sÃ¥ om ikke en anden kunne modtage lampen , da de havde sendt den ! Jeg har 10 mails hvor vi skriver frem og tilbage og de svare slet ikke pÃ¥ det man skriver ! De skrev sÃ¥ at pga at jeg ikke modtog lampen sÃ¥ vil jeg blive fratrukket omkostninger pÃ¥ tilbagesendelse ! Det er jo helt forrykt , nÃ¥r de laver fejlen at jeg skal bÞde for deres fejl og at de fuldstÊndig overhÞre mine mails inden de sender afsted . Fik fÞrst mine penge ( fratrukket tilbagelevering ) her i januar

2023幎10月21日

5぀星のうち1の評䟡

Don't buy from online store!!!

Don't buy from online store!!!
I recently purchased the Soffa Markus from LuxCasa, and unfortunately, my experience with this purchase has been quite disappointing. The main issue I encountered was that the actual product received did not match the image displayed on the website, leading to a significant discrepancy in my expectations.
LuxCasa's unresponsive customer service and the complications encountered during the return process have only added to the frustration. I would caution potential buyers to be cautious when considering purchases from this retailer and to thoroughly research the product's specifications and the return policy before making any decisions.

2023幎7月24日

5぀星のうち1の評䟡

bad service and poor quality of blanket

I ordered the blanket on 21 of December 2022, but I received it on 12 of april.2023!!
I wanted to use it in winter, I wanted to receave iy like a NewYear gift. In april LOL.
These intermediaries make a big markup, use your money for 4 months, and then send poor quality goods.
stitches are sewn twice. All lines are stitched crooked, it's a nightmare. I have a photo.. Squares are smaller in number, larger in size. PHOTO is liar! And probably they will delete my feedback. Look for other sites. I lost money and time
dont bue, Other buyers chiper and better with the same quality.

2023幎4月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス