レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Update: Slow handling, but solved it in the end - and generally the service staff is very kind and apologetic in their communication! Maybe they can offer different logistic partners, as I always... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mine dÞtre har lÊnge Þnsket sig gudinderingen hver isÊr. Da pengene er smÃ¥ er det ikke normalt muligt men til black friday lykkedes det mig via et rigtigt godt tilbud, fedt. Ringene kom hurtigt, de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte nogle Þreringe i en 50% kampagne, jeg fortrÞd jeg ikke fik et sidste par med, og lavede senere samme dag en ordre mere. Den samlede ordre blev sÃ¥ over 1000kr, hvor de samtidig kÞrte en ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig flotte smykker, men kvaliteten lever desvÊrre slet ikke op til prisen. Flere af mine guldsmykker er blevet sÞlv i lÞbet af ganske fÃ¥ mÃ¥neder. Jeg havde endda et armbÃ¥nd, der begyndte at blive s... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dansk smykkebrand med fysiske butikker og webshop

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

1120件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Virkelig flotte smykker

Virkelig flotte smykker, og en formidabel kundeservice, kan varmt anbefales her fra 🌞

2026幎4月15日

KÊre Christina

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at både smykker og kundeservice har levet op til forventning, da det netop denne slags oplevelser, som vi bestrÊber os på at give vores kunder!

EkstraordinÊr god service

Super sÞde og hjÊlpsomme med at sikre muligheden for at bytte en gave.

2025幎11月21日

KÊre Sidsel

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har fået den hjÊlp, som du skulle bruge til ombytning af en gave.
Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at dele denne oplevelse.

Skuffende😔

FÞrst så sender de mig en ring i 10 stÞrrelse stÞrre end jeg har bestilt. Fint nok. Det må nok bare vÊre en fejl, så jeg sender en mail. Jeg venter. Og venter. Og venter. Også over 2 uger senere får jeg endelig svar. Jeg skal sende pakken retur, hvilket giver mening. Når jeg så går ned for at sende den retur kan jeg ikke fordi det fragmÊrkat jeg har fået skulle jeg selv have printet ud?!?! Siden hvornår skal man det? Og det kunne de i det mindste skrive i mailen så man kan finde en lÞsning, da det ikke er alle der har en printer til rådighed.

2026幎4月10日

KÊre Ida

Hvor er vi kede af at hÞre om denne oplevelse.
Det er selvfÞlgelig ikke optimalt.

DesvÊrre kan vi kun sende returlabels til eget udprint.
Beklager meget, at dette ikke har vÊret forklaret tydeligere i mailen.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen. Så ser vi gerne om vi kan finde en anden lÞsning, der passer dig bedre, hurtigst muligt.

Rigtig god oplevelse med MÃ¥nesten

Rigtig god oplevelse med Månesten smykker! Fantastisk kundeservice. De var super hjÊlpsomme og imÞdekommende, selv med mine lidt alternative Þnsker. Kan klart anbefales.

2026幎4月8日

KÊre Christine

Hvor er vi glade for at hÞre om din positive oplevelse hos vores kundeservice.
Det er netop oplevelser som denne, vi bestrÊber os på at yde, så tak for at dele.

Maanesten

Nemt at bestille oh hurtig levering

Nemt at bestille oh hurtig levering, super oplevelse 😀

2026幎4月10日

KÊre Roald

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er netop denne type service, som vi bestrÊber os på at yde!

Ønsker dig en dejlig dag, og god fornÞjelse med dine nye smykker!

Dejlig oplevelse

Super service og hjÊlp af personalet i butikken pÃ¥ Østerbrogade og i webshoppen i forbindelse med ombytning af ring

2026幎4月8日

KÊre Anne-Marie

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har oplevet god service i vores butik pÃ¥ Østerbrogade, samt hos vores webshop-kundeservice.
Det er netop denne slags oplevelser, som vi bestrÊber os på, at give vores kunder.

Du Þnskes en dejlig dag!
Maanesten

KÞbte stjernetegn halskÊde og den var

KÞbte stjernetegn halskÊde og den var flottere i virkeligheden end pÃ¥ billedet 😊
Fik samtidig ét smykkeskrin med.

2026幎3月16日

KÊre Birgitte

Tak for din meget flotte anmeldelse.
Hvor er vi glade for at du blev glad, og endda positivt overrasket over dit smykke - og hvor er det dejligt, at du kunne bruge den gratis gave. Det er netop derfor, at vi kÞrer kampagner som denne.

Med Þnske om en dejlig dag!

Godt produkt til en god pris

Godt produkt til en god pris

2026幎4月1日

KÊre HD

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive.

Med Þnske om en dejlig dag!
Maanesten

Hurtig levering og varen som den skulle

Hurtig levering og varen som den skulle vÊre

2026幎4月2日

KÊre Flemming

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er glade for at hÞre, at både levering og vare levede op til forventning. Det er netop den service, som vi bestrÊber os på at yde.

Akut trustpilot

Att likt ni skrev skriva akut trustpilot i Àmnesraden gjorde ingen skillnad. Fortfarande inte fått något svar från er.

2026幎3月24日

KÊre Em

Din sag er behandlet og vi håber, at resultatet har levet op til forventning.
Beklager, at vi ikke havde fanget din mail i fÞrste omgang. Det er selvfÞlgelig ikke den service, som vi bestrÊber os på at yde.
Du Þnskes en dejlig påske!

Maanesten

I’m never buying maanesten from their

I’m never buying maanesten from their own website again and i’m recommending everyone else not to.

Not only does their customer service suck as in no answer but also they return policy sucks even worse. They are making you buy a business parcel in other to send a return for 365 SEK (31,8 euro). So if you for some reason wouldn’t be satisfied with the product - you are literally getting robbed sending it back. If you want their products, LITERALLY, buy it anywhere else, boozt for example. 👍

2026幎3月25日

Dear Tindra

Thank you for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize for the delay in our customer service response. This is not the level of service we aim to provide, and we understand how frustrating it must have been not to receive timely assistance.

Regarding our return process, we understand your concerns about the cost. Our return policy is based on ensuring secure and trackable shipments, however, we recognize that this may feel inconvenient and expensive.
Your feedback is very important to us, and we will take it into consideration as we continuously evaluate and improve our policies.

We would very much like the opportunity to make this right for you. Please feel free to contact us directly at kundeservice@maanesten.com, and we will do our best to assist you further.

Thank you again for your honest feedback.

Best regards,

SkÞnne smykker

Jeg har bestilt fra Maanesten flere gange uden problemer. Jeg bruger deres sÞlvsmykker og de holder vÊldigt godt. Har kun oplevet ét armbånd desvÊrre knÊkke efter ikke at have taget det af i 2 år.

2026幎2月26日

KÊre Emilia

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har handlet hos os flere gange med gode oplevelser!

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores sÞlvsmykker, og at de holder godt i brug.
Samtidig er det selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre om dit armbånd, der er knÊkket, men efter to års daglig brug uden at tage det af, vidner det også om, at smykket virkelig er blevet brugt og holdt af.
Skulle du på et tidspunkt få brug for vejledning til pleje eller have spÞrgsmål til et smykke, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så hjÊlper vi gerne.

Tak for din feedback!

Maanesten

Beautiful jewellery, slow problem solving

Maybe they can offer different logistic partners, as I always found DHL to be the most trustworthy and effective in their delivery service.

Not to be trusted! My package got lost with their carrier, after weeks of no or little to no response they offered to replace the order or give me the money back, just to ghost me again.

2026幎3月18日

Dear Sophie

Thank you for your review. We are very sorry to hear about your experience. This is absolutely not the level of service we aim to provide.

We sincerely apologize for the delay in communication and for the frustration caused, especially after we had already offered you a solution. We completely understand how disappointing it must feel to not hear back from us afterwards.

We would very much like to resolve this for you as soon as possible.
Please contact us again at kundeservice@maanesten.com and mark your inquiry with “Urgent", so we can prioritize your case immediately. Kindly include your order number so we can quickly proceed with either a replacement or a full refund, as previously offered.

Thank you for your patience, and once again we apologize for the inconvenience caused.

Best regards,

HjÊlp med gavekort

Vores gavekort virkede ikke,så jeg kontaktede kundeservice. Super god servicemed at få det på plads, tak for det.

2026幎3月5日

KÊre Heidi

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet problemer med dit gavekort, men glade for at vores kundeservice hurtigt fik rettet op på fejlen.

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Bedste hilsner
Maanesten

Intet svar fra kundeservice!

Øv! Jeg skulle have kigget herind, inden jeg Þnskede mig en halskÊde fra Maanesten. Efter bare et halvt Ã¥r gÃ¥r halskÊden i stykker, og Maanestens kundeservice svarer ikke engang pÃ¥ mine mails ang. reklamation, trods auto-bekrÊftelse pÃ¥, at de har modtaget dem.
Jeg er så Êrgerlig og skuffet.

2026幎3月6日

Hej Xenia

Tak for at dele din oplevelse.
Vi er kede af at hÞre, at din halskÊde er gået i stykker.
Det er selvfÞlgelig ikke optimalt.
Kundeservice ser ud til at vÊre igang med at behandle din sag og vi ser derfor frem til at kunne udbedre skaden hurtigst muligt.

Husk du altid er velkommen til at henvende dig på tlf, såfremt svartiden på mail ikke lever op til forventning.

Meget smukke Þreringe

Meget smukke Þreringe! God oplevelse.

2026幎2月20日

KÊre Helle

Tak for din flotte anmeldelse - det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os 🌜
Vi håber, at du bliver glad for Þreringene!

Flot smykke, hurtig levering

Smykket kom fÞr forventet og de var meget flotte :)
Min kÊreste blev meget glad for dem

2026幎2月19日

KÊre Mikkel

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at hÞre, at bÃ¥de smykke og levering har levet op til forventning ✹

Bedste hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。