Har kÞbt sommerhus hvor Finn Machenhauer var bobestyrer og stod for salget. Han var det modsatte af samarbejdende og jeg var ved at springe fra salget flere gange pga. manglende oplysninger og manglen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi fik en god oplevelse. Flemming tog imod og stille og roligt redegjorde hvordan regler var og om muligheder. Der blev udfÞrt et kompetent og dejlig stykke arbejde. Var sagen ikke faldet ud til vor... ãã£ãšèŠã
Flemming har givet os en virkelig god og hjÊlpsom advokat behandling. SagsÞgte forsÞgte med at vride og vende sandheden, men Flemming har med sin stÊrke baggrund, ogsÃ¥ i andet end advokatsager, kunnet... ãã£ãšèŠã
Fik hjÊlp af Flemming Rasmussen og hans sekretÊr Ann-Karina i en sag om opholdstilladelse. RÃ¥dgivningen var yderst brugbar, og vi fÞlte os trygge igennem hele forlÞbet. Udfaldet var ogsÃ¥ til vor... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super hurtig og kompetent hjÊlp.
Super hurtig og kompetent hjÊlp.
Prisen var fair og fornuftig.
Stor hjÊlp at Vores advokat var i stand til at tale samme sprog som min kone.
5 stjerner herfra.
Fuld tilfredshed md både Finn og Chrstian
Jeg er yders tilfreds med deres kompetente behandling af mine sager hos dem, kan klart varmt anbefale advokatkontoret Machenhauer og Nielsen 4300 HolbÊk
Mvh Per Andersen Gislinge
Virkelig god behandling og effektiv sagsfÞring!
Flemming har givet os en virkelig god og hjÊlpsom advokat behandling. SagsÞgte forsÞgte med at vride og vende sandheden, men Flemming har med sin stÊrke baggrund, også i andet end advokatsager, kunnet gennemskue hvad der foregik. Desuden var det en stor fordel at han kunne tale thai flydende. Vi vandt sagen stort, også takket vÊre Flemmings interesse og fleksible indsats!
Min Thailandske kÊreste og jeg fik enâŠ
Min Thailandske kÊreste og jeg fik en meget professionel rådgivning om familiesamfÞring fra Flemming Nielsen. Han var fokuseret og forstående. Han slog uden problemer over i Thai, så min kÊreste også fik detaljerne med. Dette gjorde al verden til forskel for hendes natte sÞvn. Herfra den bedst mulige anbefaling!
Har fÃ¥et sublim advokatrÃ¥dgivning afâŠ
Har fået sublim advokatrådgivning af Flemming Rasmussen i forbindelse med ejendom og kÞberrådgivning.
Desuden er der endvidere kun varme anbefalinger af Espen Roslev, som ligeledes har givet en kompetent og behagelig advokatbistand i andre sammenhÊnge.
De bedste anbefalinger herfra
Professionel og prÊcis rådgivning.
Vi kontaktede Flemming M. Rasmussen fra advokatfirmaet Machenhauer Nielsen, omkring en familiesammenfÞringssag. FÞrst hvad vi et mindre telefonmÞde, hvor vi aftalte et mÞde på hans kontor. Vi mÞdte op, alle formularer mv. blev udfyldt og indsendt til udlÊngestyrelsen.
Hele forlÞbet fra fÞrste telefonmÞde til min kone fik opholdstilladelse, kÞrte som Flemming beskrev det. Absolut 5 store stjerner til Flemming.
0 stjerner!
0 stjerner!
Brug aldrig Machenhauer Nielsen som bobestyrrer!!
Simpelt bo blev opgjort og gentagende måtte jeg under processen argumenter for, at advokaten burde indgå i sager der kunne tilfÞrer Þkonomi til boet, men hver gang endte jeg med selv at måtte håndterer sagen for at ende med at tilfÞrer 5.000-20.000 kr til boet, kun for at se advokaten tilfÞje regning for opkald og e-mails for i omegn af samme belÞber eller lidt over.
Bl.a. konflikt med urimelige krav fra udlejer. Det blev nedsat 15.000kr efter jeg selv tog hånd om sagen.
Regningen endte på 105.000kr, for alt fra 2-5min opkald der blev opskrevet til 10-15min. Enhver email kostede 5-15min i lÞn. De afholdte også to mÞder undervejs i processen, som var helt ubrugelige for os arvinge. Vi havde aldrig nogen spÞrgsmål eller behov for det der blev nÊvnt. Alt kunne vÊre klaret på en info mail.
Men i stedet blev der tilskrevet henholdsvis 1,5time og 3timers forberedelse for både sekretÊr og advokat til Þkonomiske ulempe for boet.
Endte med at sende sagen til skifteretten, som nedsatte deres honorar til 85.000kr, kun for at advokaten tilfÞjede sidste lÞn timer, og gebyr for retur/udgifter så vi endte på knap 90.000kr for et bo på under 350.000kr vÊrdi, hvor arvinge og familie stod for alt selv, med indtagelse af enkelte papirer.
LÞb langt vÊk hvis nogen skulle henvise dig til dem!!
Tak for avokat Flemming
Tak for avokat Flemming, for han har hjÊlpe min mor ved hendes sagen. Han er meget flink, hjÊlpsom. 100% kan tro på dem. Tusind tak for hjÊlp. De er meget dygtig!!! Varm anbefalede
Jeg kan på det varmeste anbefale Flemming M. Rasmussen
Jeg har benyttet Flemming på min sag i forbindelse med advokatbistand (til ophÊvelse af kontrakt). Jeg er fuldt ud tilfreds med behandlingen som var kompetent og professionel. Jeg fik den bedste rådgivning hele vejen igennem min sag. Flemming er meget hjÊlpsom, sÞd, forståelse og altid hurtig til at svare på alle mine spÞrgsmål, og aftaler bliver overholdt. Jeg vil aldrig tvivl på at anbefale Flemming til andre.
Hvis man kunne gi ÷ i stjerner skulleâŠ
Hvis man kunne gi ÷ i stjerner skulle de ha det, har aldrig oplevet en sekretÊr så userviceminded og nedladende i sin måde at tale til kunder på. Er i chok. Er spÊndt på at mÞde advokaten.
Bestikket Bobestyrer
Bobestyrer
Får i anvist dette firma som bestikket bobestyrer skal i skynde jer at finde et andet. Medmindre i vil give dem alt. Og samtidig fÞle at de er ligeglade med jer.
De er p.. ligeglade med arvinger, de er i flere omgange ikke til at få fat i, koster 3000 kr i timen uden nogen som helst form for dokumentation. glemmer at sende boopgÞrelse i retten og sender regningen på negativ rente videre til arvingerne. Svare ikke på mails. Og resultatet blev at der blev ca 2500 kr til arvingerne men 105000kr til dem. Så er hÞnen da plukket Max. Så hvis i får anvist dem her så skynd jer at finde et sted hvor de behandler jer som kunder med realistiske priser. Havde der vÊret minus stjerne var vi endt der.
Kan se der er flere afdelinger denne var under finn.
Den Bedste Af Slagsen (Flemming Rasmussen)
Flemming får uden tvivl fem stjerner af mig, det er Êrgerligt, at der er ikke er 100 stjerner at vÊlge - for så havde han UDEN tvivl modtaget det fra mig. Jeg har vÊret i dialog med en del advokater i mit liv, men ingen har nogen sinde behandlet mine problematikker på så hÞjt professionelt plan som Flemming. Flemming er altid lynhurtig til at svare, hudlÞs Êrlig omkring alting og så får han altid én til at fÞle sig 100% tryg og sikker i processen. Han har kÞrt enormt mange tunge sager - rigtig ofte mange på én gang, men på mirakulÞs vis formår Flemming altid at behandle alle lige godt og har et overskud ud over det sÊdvanlige! Jeg kan, med hånden på hjertet sige, at jeg har FULD tiltro til Flemmings bistand fremover. Dygtigere advokat findes ganske enkelt ikke.
Yderst kompetent og behagelig.
Yderst kompetent og behagelig.
I vores sag med en virksomhedsoverdragelse har vi oplevet en yderst kompetent, fleksibel og behagelig behandling.
Der var fra Advokat Finn Machenhauers side en stor forståelse for vores Þnsker og for opgaven i sin helhed.
Advokat MachenhauerNielsen er en moderne og fagligt kompetent virksomhed. Vores bedste anbefalinger.
Hold jer langt vÊk fra advokat Stig Nielsen
Denne advokat (Stig Nielsen) er dÞmt ved AdvokatnÊvnet (Sagsnr. 2019-2778) for at handle i strid med god advokatskik og pålagt en bÞde på 10.000 kr.
Vores afdÞde far havde Stig Nielsen som vÊrge. Vi var meget utilfredse, da vi syntes han ikke overholdt aftaler og svarede tilbage på henvendelser. Det endte med at vi klagede til statsforvaltningen, som desvÊrre ikke gav os medhold.
Mange måneder efter fars dÞd havde bobestyrer endnu ikke modtaget regnskabet fra Stig Nielsen, så boet kunne afsluttes. Vi klagede derfor til AdvokatnÊvnet som gav os medhold. I kendelse af 27. maj 2020 blev Stig Nielsen derfor pålagt en bÞde på 10.000 kr. efter retsplejelovens § 126 stk. 1. "AdvokatnÊvnet finder, at advokat Stig Nielsen har handlet i strid med god advokatskik..."
Stig Nielsen har desuden opkrÊvet rigtig mange ekstraordinÊre salÊrer som vÊrge. Det undersÞges nu (jan 2022) hvorvidt det er i strid med reglerne. At plukke en dement gammel mand, som kun havde folkepension som indtÊgt er f..... ulÊkkert!
Man kan desvÊrre ikke give 0 stjerner i anmeldelser.
DÃ¥rlig anmeldelse af Stig Nielsen
Dårlig anmeldelse af Stig Nielsen. Han er kun til at trÊffe når han skal have penge, ellers gÞr han intet af hvad han lover.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã