レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Generelt en virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Vi mÃ¥tte selv bede om brÞd til forretterne, og efter forretten gik der nÊsten to timer, fÞr vi fik vores hovedretter. Vi finder sÃ¥ ud af de havde glemt vores... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fanstastisk sted, hvor bÃ¥de mad og service er i top! Et af Vejles absolut bedste restauranter og sÃ¥ ligger det i et super hyggeligt miljÞ i den lille baggÃ¥rd. Vi er kommet her mange gange og er a... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Madindustrien er altid godt!

Jeg har spist flere gange på Madindustrien og der har aldrig vÊret en finger at sÊtte på noget - hverken maden eller betjeningen.

Har også vÊret der til spisning som del af et stÞrre selskab og der var mad og betjeningen også stadig i top!

2022幎4月21日

Lang ventetid på hovedretten

Vi spiste 5 personer, maden var super lÊkker, desvÊrre havde de glemt os da vi skulle have hovedretten, de beklagede mange gange og tilbÞd ekstra drikkevarer, hvilket vi ikke tog imod, vi havde jo det vi kunne have.
Da vi skulle betale, beklagede endnu en gang og slÞjfede en stor del af regningen, faktisk så meget at jeg blev helt mundlam.
Det er i orden service.
Vi kommer helt sikker igen.
Tusind tak herfra.

2021幎8月28日

Tapas

Vi har lige spist ( det meste af ) en fantastisk lÊkker og god tapasanretning. Den indfriede alle vores forventninger 👍.
Jette og Steen i Horsens

2021幎8月7日
5぀星のうち1の評䟡

Kaos og dårlig service selvom bestilt bord

Bestilte bord og ved ankomst, var vores bord ikke klar.
Blev sendt i baren for at drikke.
Efter halv time blev vi sat ved toilettet og toilettet stank så meget og Þnsket om at finde en anden plads, lykkedes det. Efter Þnsket skifte bord, endte vi i en lille hyggebord i 25cm bred. Der mistede vi appetitten, og lysten til at hygge.
Vi fandt et andet sted, som meget mere styre på tingene.
Madindustrien kan ikke anbefales,
unge personale arbejder bare der, og moren (chefen) er bare til pynt ved kassen.
ved godt det er grimt kritik, er selv tjener.

2020幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

Bedste resturantanbefaling, til rimelige priser, i Vejle

En virkelig god og anbefalingsvÊrdig resturant!
Der er en hyggelig stemning og man bliver altid taget godt imod når man ankommer.
Maden har aldrig skuffet mig og er også til rimelige priser.
De har et moderne og spÊndende syn på klassiske retter, som (positivt) overrasker og man får en lyst til at komme igen.
De er gode til at vejlede både i forhold til mad og vin - og så laver også gode drinks, som er en god start eller afslutning på middagen.
Jeg har flere gange bestilt mad fra - samt spist i restauranten og gÞr det gerne igen.

2020幎5月20日

LÊkker mad

LÊkker mad, hyggelige omgivelser og fantastisk god betjening. Både i restauranten og i baren, hvor vi nÞd et par lÊkre drinks lavet af en meget venlig og kompetent bartender. Vi ses absolut igen

2019幎12月10日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig service men god mad

Fantastisk mad men fÞlgende ting var ikke iorden. Blev forkert vejledt da vi ville kÞbe huset vin. FÞrst blev der sagt den var Italiens og derefter spansk men den viste sig at vÊre fra Frankrig.
Bestilte kander med drinks, da dette skulle vÊre billigere men kanderne viste sig at indeholde mindre så vi måtte gÞre opmÊrksom på at det var dyrer med kander end enkelte drinks. Det blev der så efter henvendelsen rettet op på og vi fik en kande mere.
Vi betalte regningen og da vi nÊste dag fik kigget nÊrmere på den havde vi betalt for 22 gange mad og ikke de 11 som vi var. TÊnkte at det burde personalet havde set
Vi fik efterfÞlgende de for meget penge retur.
Sidder med en mÊrkelig fornemmelse om at hvis vi ikke selv havde vÊret lidt vågen ang vin og drinks og betaling havde de da godt nok snydt os vÊldig meget.

2017幎12月7日

Absolut bedste spise sted

Fantastisk betjening fantastisk mad til overkommelige priser. Hyggelig stemning. Vi har allerede vÊret der mange gange og vi er vilde med det. Meget venlig smilende personale. Et meget rart sted at vÊre med mad til enhver smag og det hele smager bare lÊkkert, og vi kommer helt sikkert igen.

2014幎11月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス