レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har vÊret der for fÞrste gang i dag til frokostbuffet og oplevelsen var kun positiv. Vi blev mÞdt af den mest serviceminded mandlig tjener, der var smilende og imÞdekommende hele vejen igennem. Frok... もっず芋る

Det var simpelthen en madmÊssig oplevelse og indretning af de fine. Buffet
..jeg hader normalt denne type frokost, men en god tjener fik os alligevel indenfor, heldigvis. Maden var tydeligvis hjem... もっず芋る

Hyggeligt og charmerende restaurant med masser af atmosfÊre. Vi fik en dejlig frokost, hvor alt bare smagte skÞnt. Det vi helt sikkert vil fremhÊve er den virkelig gode service: Den venlige, dygt... もっず芋る

Havde bestilt frokost til mine forÊldre til 4 personer. Da de sÃ¥ dukker op, sÃ¥ er der kun plads til 2. Ergo mÃ¥ mine forÊldre og venner kÞre hele vejen hjem og finde et alternativ! Sindsyg dÃ¥rli... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nyd en delikat frokost eller en kulinarisk aften på Madkaelderen – en gourmet restaurant i Kolding i kaelderen under Koldinghus.

4.0

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk venligt personale

Fantastisk venligt personale!
Fantastisk lÊkker frokost-buffet, med mange forskellige retter.
For gangbesvÊrede personer er der en stolelift, som personalet betjener.
Der er stor opmÊrksomhed på allergier, og man fik anvist hvilke retter der indeholdt gluten. På forespÞrgsel fik man lÊkre glutenfri boller.

2024幎5月22日

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Vi har vÊret her en del gange og hver gang har vÊret en fornÞjelse. Godt concept med god mad, god betjening og alt hvad man kan forlange. Vores absolut favoritsted i Kolding. De fortjener et skulderklap hele vejen rundt 👍👍

2024幎3月29日

10 personer lÞrdag 6.1

10 personer lÞrdag 6.1
Kan bare sige wauwww. Mad, service og lÊkre omgivelser. Vi kommer bare igen og igen.
Fantastisk tjener, kan desvÊrre ikke huske navnet. Men lÊser du dette, sÃ¥ var det os der lige kÞbte en ekstra flaske portvin 😂😂selvom vi absolut ikke manglede mere. TAK for dig

2024幎1月6日

Perfekt aften i MadkÊlderen

En fantastisk aften i atmosfÊrefyldte lokaler under Koldinghus.
En udsÞgt madoplevelse hvor de lÊkre retter og gode vine kun blev overgået af et helt ekstraordinÊrt service-niveau fra stedets kompentente medarbejdere. SÊtter stor pris på at tjenere har viden om vin, og i MadkÊlderen findes stor ekspertise. Her kan man mere end at definere om en vin er rÞd eller hvid. Stedet kan på det kraftigste anbefales og er stÊrkt vanedannende.

2024幎1月6日

Virkelig slÞj frokost

Dårlige råvarer (Êblekage lavet af prÊfabrikerede Êbler fra spand, flÞdeskum fra dåse, rÞdspÊtter ikke stegt i smÞr/ fritureolie lÞb ud på brÞdet, oste kedelige og kolde, anderilletter tÞrre)

2023幎12月17日

Fantastisk sted

Vi har spist i MadkÊlderen flere gange - og hver gang har det vÊret en stor en succes. Dejlig mad, dygtigt personale, hyggelig stemning og afstemte vine-/saftmenuer - en perfekt totaloplevelse :-)

2023幎10月21日

Dejlig aften på MadkÊlderen

Vi besÞgte MadkÊlderen en fredag aften og vi havde en dejlig aften. Smukke omgivelser, meget lÊkker mad, dejlig vin og meget servicemindede og imÞdekommende personale. Eneste lille mislyd var stÞjniveauet, der var så hÞjt, at det ind imellem var svÊrt at hÞre hvad personalet fortalte om maden og vinen. Vi sad i det bageste lokale og har ved tidligere besÞg ikke oplevet et tilsvarende stÞjniveau, men der har vi siddet i det andet lokale.

2023幎10月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ