Super god service, og at de tilføjer madvarer for dig er utroligt dejligt. Så slipper man for manuel indtastning hvis det ikke er et match! Deres mad database er også meget nøjagtigt, da de fokuser... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har for nyligt skiftet app til at logge mit kalorieindtag. Jeg faldt over Madlog som har de ting jeg skal bruge. Som er vigtigt for mig. Appen tracker mit daglige kalorieindtag. Men viser også m... もっと見る
企業が回答しました
Detta är ett bra verktyg till att hålla reda på sin vikt, mat och att göra målningar på kroppen. Man även skriva in sina matrecpet, så att det är enkelt att föra in det i sin madlogg. Du kan även de... もっと見る
Nem at bruge og fantastisk og hurtig service, hvis der skal oprettes en ny madvare. Mange muligheder i app. Rigtig godt, at man kan scanne en fødevares stregkode f.ex. under indkøb, og se hvilket... もっと見る
企業が回答しました
MADLOG er en brugervenlig online kalorietæller, der hjælper med at holde øje med dit kalorieindtag og gøre dig bevidst om dine kostvaner. Der er ingen forbud eller mærkelige madplaner involveret - det er simpelthen et redskab til at træffe mere informerede valg om din kost. Du kan fortsætte med at spise normalt, men vil lære, hvilke madvarer der er sundere for dig.
Låsbygade 42, 6000, Kolding, デンマーク

MADLOG からの回答
Deres mad database er også meget nøjagtigt, da de fokusere på danske madvarer!

MADLOG からの回答
Appen tracker mit daglige kalorieindtag. Men viser også mit ugentlige indtag så jeg kan "spare" op til begivenheder. En middag, fødselsdag eller lignende.
Finder jeg en madvare der ikke er registreret i appen kan jeg tippe producenten. Og i løbet af ganske kort tid er den oprettet. Jeg er kæmpe fan

Fantastisk app.
Findes varen ikke. Indsend et par billeder og lidt info. Så ligger den i app’en efter 10 min.

MADLOG からの回答
Gennemarbejdet og overskuelig app. Mange tilpasningsmuligheder. Man bliver ikke bombarderet med pop-ups, bannere og reklamer som andre steder, og så er den danskproduceret.
Til forbedring: Det ville være nyttigt hvis man også kunne se komplet næringsinformation om enkelte fødevarer et sted i appen - sammenligningsværktøjet fungerer fint, men det ville være smart hvis man f.eks. kunne klikke på en fødevare når man indtaster eller søger efter den og så kunne se makrofordeling osv.

MADLOG からの回答
Jeg er meget glad for MADLOG og har brugt den i virkelig mange år, on/of👍

MADLOG からの回答
Madlog service svarer overraskende hurtigt, og altid med en klar, tydelig og god hjælp. På dansk.
Madlog er en fantastisk hjælp til at få overblik over daglig ernæring.

MADLOG からの回答
Altid hurtigt og serviceorienteret svar
Og de bliver ved, til alt er, som man ønsker

MADLOG からの回答
Så laver man lige en opdatering, kan blive bedre. Ja MADLOG kan. 👍 en meget unik app alle kan være med.
12 👍🏆

MADLOG からの回答
Jeg har brugt madlog on/off i mange år, og jeg elsker den! Selvom der er flere gratis kalorietæller apps, så er madlog den jeg til hver en tid vil bruge. Denne gang havde jeg så problemer med at få genaktiveret min abonnement så skulle for første gang nogensinde bruge supporten og Lars har bare været en stjerne og løst mit problem henover weekenden!! Ja så kan man da ikke få service på højere niveau 😍

MADLOG からの回答
Virkelig god og gennemarbejdet madlog.
Rigtig mange varer lagret og opdager man varer der ikke er listet, oprettes de på meget kort tid af Madlog automatisk.
Detaljeret oversigt over næringsindhold og god oversigt.
Og så er det billigt.
Jeg er virkelig tilfreds!

MADLOG からの回答
Jeg er meget glad for at bruge MADLOG
og da jeg ikke selv kan finde ud af at lægge en madvarer op , så er det godt MADLOG kan hjælpe mig . Altid god og hurtig service
Hilsen Ulla

MADLOG からの回答
Super service. Er startet på madlog for nyligt og det kører bare, nemt at bruge og alletiders med en varescanner. Og så kan man tippe om en madvare, som man ikke kan finde i databasen, den bliver oprettet og lige til at bruge, smart.

MADLOG からの回答
MADLOG har i min optik alt hvad jeg skal bruge for at få dels et komplet overblik over min totale ernærings tilstand og - ikke mindst - total kontrol med mit mad indtag.
Hjælpen er få minutter væk på e-mail - appen fungerer perfekt.
Og så er den dansk.
For mig betyder det, at Madlogs næringsanalyser baserer sig på danske principper.
Vi kan altid bede om at få registreret en ny specifik madvare.
Fem stjerner fra mig!!

MADLOG からの回答
Jeg er SÅ tilfreds med MADLOG. Der er mange fede funktioner. Jeg finder nye, selvom jeg faktisk har haft den i 10 uger 😅
Måske lidt forvirrende for nogen i starten, men den er helt sikkert et forsøg værd.
Jeg elsker alle de ting man kan fx dele opskrifter og hurtigt oprette madvarer.
Kundeservice er flink, hurtig og hjælpsomme.
Jeg kommer ikke til at bruge andre alternativer.

Hurtig respons på manglende fødevarer - til UG med + 👍😀

MADLOG からの回答
Her har du ikke blot en app til at holde styr på kalorierne, men også om lidt (håber jeg🫣) til at få styr på alle de frugter og grøntsager, du skal fodre dit mikrobiom med. DET glæder jeg mig til!
Når man skal indtage 20-30 forskellige frugt/grønt pr uge, er det fedt at ha et redskab dertil☺️.

MADLOG からの回答
Madlog er bare den bedste måde at tabe sig på.
Hvis nogen har brug for at tage på, så er madlog også godt

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。