Magnetox レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石商

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Niet bij magnetox.nl bestellen je krijgt niets!

Ik heb 7 maart oorbellen besteld en betaald maar nu 10 april nog steeds niets ontvangen. Track en trace doet het niet na 1 mail een automatische antwoord gehad dat er iets fout is gegaan en dat het opnieuw opgestuurd zou zijn weer niet te volgen met track en trace.
Dus tot op heden niets ontvangen mijn advies bestel niets bij magnetox.nl ze leveren niet.

2024幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Armband besteld betaald en natuurlijk

Armband besteld betaald en natuurlijk helemaal niets gekregen ze reageren ook helemaal nergens op wat een ...bedrijf mooi weer spelen met andermans geld maar ik zal er alles aan doen om mijn recht te krijgen.helemaal geen goed woord over voor dit bedrijf....schaam je.

2024幎4月9日

Geen oplossing

We hebben hier een ketting gekocht die gelijk gebroken is.
Na het mailen geen reacties.
Na een slechte recensie kreeg ik een mail met de vraag of ik deze wou verwijderen en dan zouden ze het netjes oplossen maar wederom niets meer gehoord.
Zeer slecht en troep en hier zal ik nooit meer bestellen

2024幎4月5日

Teleurgesteld

Op 7 maart 2024 een armband besteld en betaald. De volgende dag een mail met Track&Trace en de melding dat de armband verzonden was. Helaas kon de Track&Trace niet geopend worden en de armband is nog steeds niet binnen. Meerdere contactmails gestuurd maar helaas niks gehoord. Vind het wel vreemd want ik heb al meerdere keren een armband bij Magnetox gekocht. Geen goeie reclame voor dit bedrijf!!

2024幎3月8日
5぀星のうち3の評䟡

Na vele mailtjes na 2 mnd ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst op 22/02 - 5 maart heb ik hen mail gestuurd om te horen hoe het zit met de bestelling en ontvangst.
1ste antwoord mail van hen:
Eerst is het kan wat langer duren omwille pre-order is. Wacht nog 6 werkdagen en kortingscode ontvangen. Wat ben ik ermee als ik eerste bestelling nog niet aankrijg!
Dus gewacht nadien terug gemaild op15/03.
Op 17/03 terug mail van hen aangekregen met nu dat zij zeggen dat bestelling al lang had bezorgd moeten zijn. En dat zij de distributiecentrum zullen aanspreken. En dat ze nieuwe zullen versturen maar kan weer langer zou kunnen duren dit omwile pre-order artikel. Ook kan het zijn dat je geen track & trace zou kunnen krijgen dit omwille ze niet in je vorige order systeem kunnen inzetten. En weer krijg ik een korting.

Dit blijft aan duren en heb hier geen vertrouwen meer in.
Ook hun track & trace dat ik helemaal in begin heb gekregen werkt niet.

UPDATE heb eindelijk ontvangen bijna 2 maand na vele mailtjes enz.

2024幎3月18日

Geen aanrader!!

Ik ben al vanaf december bezig om een niet geleverde armband alsnog te krijgen of mijn geld in ieder geval terug te krijgen! Net als onderstaande klant ook mijn eerdere review eraf gehaald omdat ze spijt betuigde en ermee aan de slag zouden gaan. Daar leek het inderdaad op totdat het ineens weer stil viel en er tot op de dag van vandaag nog niets is gebeurd! Geen armband, geen geld terug! Deze review gaat er ook onder geen voorwaarde meer af tot het opgelost is! Ik had voor de kerst 2 armbanden besteld, waarvan er eentje is geleverd, nog net vrijdags voor de kerst. De herkomst van de armband bleek uit China te komen gezien het adres wat er opstond. Dit werd ook ontkend door Magnetox. Verder werd gevraagd of het pakketje wel dicht was, omdat er volgens hen wel 2 armbanden waren verstuurd en of ik daar een foto van had als bewijs. Nee, dat had ik niet nee, maar het was een dicht pakketje waar ook maar 1 doosje met armband in kon. Ik zei dat ik echt geen energie in deze zaak zou steken als ik ze gewoon beide ontvangen had! Dus ik ben nog steeds afwachtende op de armband die ze na zouden sturen maar die er nu na twee maanden ook nog steeds niet is

2023幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Geld geincasseerd. Niets geleverd.

bestelling nr. 44728 - tracking SP06079311259529 - pakket nr. Q10202201983.
De bestelling en betaling van een herenarmband de luxe gebeurde reeds op 20.12.2023. Uit het desbetreffende trackingverslag bleek dat het pakket werd afgeleverd op 12.01.2023 door vervoerspartner Colisprive, doch op een totaal foutief en mij verder volledig onbekend adres. Er volgde op mijn klacht geen enkele reactie, behalve na het plaatsen van een eerdere negatieve review. Er werd gereageerd met een spijtbericht en met de vraag de review te willen verwijderen. alvorens verder onderzoek te doen. Er werd ook verwezen naar partner Colisprive, die ik eveneens verschillende malen aanschreef, eveneens zonder enig gevolg. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. De een verwijst naar de ander. De redenering is blijkbaar: we hebben kunnen cashen en er is geleverd, dus de kous is af. De klant moet het verder maar zelf uitzoeken.
Vandaar deze nieuwe review. die ik onder geen enkel beding nog zal verwijderen, totdat deze zaak is opgelost.

2024幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

Blij met mijn mooie armband

Duidelijke communicatie via de mail.
Had een pre-order gedaan, de levering zou wat langer kunnen duren!!
Is vandaag geleverd, ben erg blij met hoe de armband eruit ziet.
Heb de helende armband de luxe gekocht.
Heb hem meteen om gedaan!! Nu benieuwd naar de werking van de armband?!
Over de werking kan ik later mijn review updaten. Ben blij dat mijn armband er is.

2024幎2月29日

Arm band besteld.

Arm band besteld.. met 7 werkdagen levertijd.. zijn nu 10 werkdagen verder.
Krijg ook geen reactie op de mails die ik heb gestuurd.
Waardeloos!

Uit eindelijk wel de armband ontvangen, die er goed uit ziet!
Maar nu 22-3 pas voor het eerst reactie gekregen.
Zorg gewoon dat je service goed is, en reageer op vragen van je klant

2024幎2月18日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb diverse armbanden en ze zitten

Ik heb diverse armbanden en ze zitten heel prettig en zien er mooi uit. Het is heel fijn dat er een setje mee geleverd wordt om de armband te kunnen verkleinen, dit werkt goed. De online medewerkers helpen je met alle vragen. Het bestel proces is duidelijk en de verzending snel, zo niet dan wordt er direct actie ondernomen om het probleem te achter halen en te herstellen. Ik ben er dan ook super blij mee.

2024幎2月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス