Magnitude - Handmade Bedding レビュー 3

企業情報

1. ベッド専門店
  2. 製造サービス

当該企業による記述

Pure ambacht sinds 1930, dat is het verhaal van Magnitude. Esthetisch en comfortabel overnachten is geen luxe bij ons, maar een absolute noodzaak. In onze sites in Maldegem en Harelbeke werken onze meesterstoffeerders dagelijks aan het creëren van ergonomisch hoogstaande slaapmogelijkheden. Het uniek bedconcept van Magnitude staat jou toe een hoogstpersoonlijk luxebed samen te stellen. Jij kiest zelf alle verschillende elementen en bepaalt volledig zelf de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd, … jij geniet van complete vrijheid. Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag een gamma opmerkelijke bedden aan. Hiermee is het bedconcept de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort, het resultaat van een uniek kwaliteitsconcept. Magnitude is een merk van LS Bedding.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

De absolute miskoop van mijn leven

De absolute miskoop van mijn leven. 5000 euro betaald voor een matras waarop ik elke nacht met pijn wakker wordt. Ik koos op aanraden van het verkooppunt voor een gemengde matras (helft harder dan andere kant). Dat is waardeloos. 'Mijn' deel is trouwens veel te zacht en te veerkrachtig ten opzichte van de 'steviger' kant. Het lijkt of ik op een trampoline lig. Zo'n spijt van deze aankoop. Ik dacht de matras van mijn leven gevonden te hebben... klaar voor de kringloopwinkel. Het voorstel van Magnitude is de matras aan te passen en nog eens 1500€ extra betalen. Na al 5000€ te hebben betaald? Het minste wat je van zo'n dure aankoop verwacht dat de fabrikant zijn klant helpt zonder nog eens extra kosten te rekenen.

2025年1月30日
自発的なレビュー
Magnitude - Handmade Bedding ロゴ

Magnitude - Handmade Bedding からの回答

Beste,
uiteraard betreuren wij dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop. De desbetreffende Magnitude dealer is een zeer gerespecteerde verdeler van onze producten en zij zullen er dan ook alles aan doen om tot een oplossing te komen.
Intussen mocht ik vernemen dat u reeds van hen een oplossing aangeboden kreeg nadat u bij hen bent langs geweest in de showroom.
We hopen dat het aangereikte voorstel dan ook aan uw wensen kan voldoen.
Mvg,
Team Magnitude

5つ星のうち5の評価

Geweldig bed

De aanschaf is best prijzig maar wat slaapt dat lekker!
In dit bed kan ik doorslapen zonder dat ik eruit moet van de pijn.
Hele goede ondersteuning, geen pijnlijke drukpunten.
Ik wou dat ik dit bed jaren eerder had aangeschaft :-)

2024年4月13日
自発的なレビュー
Magnitude - Handmade Bedding ロゴ

Magnitude - Handmade Bedding からの回答

Beste,
bedankt voor uw mooie review. Heel fijn te horen dat u dankzij Magnitude een goeie nachtrust hebt.
Mvg,
Team Magnitude