Løber fra tilbud og aftaler!
Som driftleder på et plejehjem har jeg hjemtaget 2 tilbud på maling af "ALT" indvendigt, de to tilbud var på henholdsvis 100.000,- og 300.000,- derfor kontaktede jeg begge firmaer og fortalte at der var meget stor forskel på de to tilbud og om de ønskede at ændre denne, begge takkede nej.
Derefter beder jeg Flemming Nielsen om at gå i gang med at male det hele.
Flemming Nielsen indkalder herefter til møde, da han ikke var klar over at han skulle male alt.
Flemming Nielsen får retfærdigvis lov til at afgive nyt tilbud igen, og Chefen og jeg følger FN. rundt i hele huset, hvor vi taler om hvad der skal males, peger på skræmmer på døre, paneler, vægge, radiatore, lysninger, karme, m.m.
FN. tilretter tilbuddet og er stadig billigst.
Vores vægge bliver herefter malet af hans dygtige medarbejder og det var det, han kommer ikke og føre tilsyn eller eftersyn, så jeg laver 8 A4 sider med mangler.
Flemming Nielsen har efterfølgende på opfordring, været på stedet og aggressiv afvist alt.
Han har malet hvad han skulle efter tilbuddet, dog mangler vi vægge, søjler, lysninger, radiatore og meget mere, du kan selv tænke dig at, 8 A4 sider kommer ikke ud af ingenting.
Jeg kan ikke anbefale Malerfirmaet Flemming Nielsen, da han løber fra tilbud og aftaler.