Rigtig gode priser og kvalitet pÃ¥âŠ
Rigtig gode priser og kvalitet på pensler / ruller. Meget tilfreds.
Maling til bedste pris
Rigtig gode priser og kvalitet på pensler / ruller. Meget tilfreds.
Havde talt med dem om hvilken Nordsjö trÊbeskyttelse der var den bedste når jeg nu skulle give trÊbeskyttelse igen. Fik god vejledning. KÞbte et par bÞtter trÊbeskyttelse, trÊrens og malerudstyr til en rigtig god pris. Det stod klar til afhentning nÊste dag i Herlev.
Forkerte vare, forkert leveringsdato, forkert adresse og forkert navn.
Ja der kan nÊsten ikke vÊre mere forkert.
Jeg bestilte vare hos Malerkompaniet.dk. de valgte så at sende en billigere filt med, af andet mÊrke. KlÊberen var også af en billigere én, end den jeg har bestilt, men jeg har betalt fuld pris.
Jeg måtte også 200m op af gaden, hvor min levering var blevet lÊsset af, på en andens adresse, de havde blev nÞd til at slå det op på facebook, da det ikke var min adresse eller navn som stod på fÞlgesedlen, hvor jeg ved et tilfÊlde så opslaget, og undrede mig over at antal spartel, filt og klÊber var som min bestilling, selv om det var forkert mÊrke, og dato for leveringsdatoen, tÊnkte jeg det var mit. Og ja der kom i hvertfald ikke noget på den rigtige leveringsdato.
Virkelig amatÞr butik, at lave så mange fejl kan simpelthen nÊsten ikke lade sig gÞre, uden det er med vilje.
Endnu vÊrre, de svare slet ikke, når man kontakter dem, jeg har forsÞgt flere gange, uden held.
Jeg vil klart anbefale, at finde et hvilken som helst andet sted, det kan kun vÊre bedre end malerkompaniet.dk
Hilsen Per Pedersen
Leveringen foregik tidsmÊssigt fint og efter aftale. DesvÊrre leverede de den forkerte (og billigere!) grunder. Så skulle man jo tro at Malerkompagniet i det mindste kunne refundere prisforskellen - men nej. De besvarer overhovedet ikke henvendelser vedr. problemet.
SÃ¥ hvis du handler hos Malerkompagniet er det DIT ansvar at de kan finde ud af at levere det du har bestilt.
Holder hvad de lover.
Jeg bestilte maling mandag formiddag kl. 11 og havde 4 spande maling i min carport kl. 10 tirsdag nÊste dag. Super god oplevelse.
Jeg vil klart advare mod at handle her. Har kÞbt her flere gange men på det seneste er servicen blevet elendig. Seneste oplevelse. KÞbt 12.5 liter facade maling. Fik tilsendt 10 liter vÊsentlig dårligere og billigere maling af andet fabrikat. Har klaget men efterfÞlgende opgivet at få penge retur da de ikke svarer når man henvender sig.
Fik leveret 2 bÞtter trÊolie af en forkert farve, da den pågÊldende olie er udgået af sortiment. Håndteringen af reklamationen har vÊret upåklagelig, og firmaet har lagt noget arbejde i, at finde en lÞsning og finde frem til den rigtige farve, selv om denne type olie er udgået. Malerkompagniet kan bestemt anbefales.
Uden sammenligning en af de bedste online-kÞbe-oplevelser jeg nogensinde har prÞvetð
Telefonisk kundeservice i top - hjemmeside er overskuelig - priserne fair - produkterne af super kvalitet (hverfald dem jeg har prÞvet/brugt)
Bestiller tonet Malling sent aften og kan hente det nÊste dag, og kan altid ringe og få råd og vejledning.Sådan skal internet handel vÊre!!
Super sted at handle. En eftermiddagsordre blev leveret til dÞren dagen efter, perfekt.
Hurtig levering af maling i super kvalitet.
God service og hjÊlpsom ved henvendelse.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Malerkompagniet.
Had problems with delivery, but otherwise I am satisfied. Good prices
Jeg bestilte facademaling online.
Jeg blev ringet op af virksomheden få dage efter, hvor jeg helt uventet fik gode råd og vejledning. Resultatet blev perfekt.
Det er lang tid siden jeg har oplevet lignende service fra en dansk webshop. God priser og de ved hvad de snakker om når du ringer til dem. Jeg går aldrig i en malerforretning igen.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã