Meget grundig vejledning og flot service. Skulle bruge malingen samme dag, og de kørte ud med den til mig uden omkostninger.
企業が回答しました
Blev betjent af Peter på islandsbrygge butikken - aldrig fået så professionel og hjælpsom service- helt enestående. Guidede mig omkring filtopsætning og spartling. Jeg vil sende Peter en tanke, hver... もっと見る
企業が回答しました
Køb Maling, Vægbeklædning & Kunstnerartikler direkte på nettet - eller kig ned i en af vores butikker og find de samme varer til de samme konkurrencedygtige priser. Som vi siger: Vi skal være grønne, miljøbevidste og innovative - Levere produkter til skarpe billige priser og give den professionelle vejledning som giver det bedste resultat
Nørrebrogade 18 B, 2200, København N, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

MALING.DK からの回答
Min kone og jeg havde lige købt et kolonihavehus, som indvendigt mest af alt lignede en gammel cigarkasse, så der skulle virkelig gøres noget ved det. Derfor tog vi forbi Maling dk på Kristinehøj for at få lidt rådgivning omkring maling.
Her mødte vi Peter, som var utrolig hjælpsom. Vi viste ham billeder af huset, og han kom med flere gode forslag til, hvordan vi kunne gribe det an. Man kunne tydeligt mærke, at man stod over for en faglært maler med mange års erfaring.
Da huset stod helt tomt, anbefalede Peter at sprøjtemale det indvendigt – og han stod også selv for at udføre arbejdet.
Resultatet er blevet virkelig flot, og huset har fået et helt nyt udtryk. Vi er super tilfredse med både rådgivningen og selve arbejdet.
5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra til Peter fra Maling dk for både god vejledning og et virkelig flot resultat.
Tak for hjælpen Peter 🙏
Kanon god service og en masse brugbare tips og tricks! Peter var super venlig og gav os gode tips til maleprocessen, og det er meget værdsat. Stor anbefaling til alle at komme forbi, hvad end det er ift. køb af maling eller at få bestilt malerarbejde.
Helt fantastisk service og hjælp! Vi har været forbi Maling.dk på Vesterbrogade flere gange, og fået kyndig og meget venlig rådgivning fra Peter. Det gælder både køb af maling, udstyr og gode tips til maleprocessen, og det er meget værdsat. Jeg vil anbefale alle at komme forbi, hvad end det er ift. køb af maling eller at få bestilt malerarbejde.
Vi har istandsat vores nye lejlighed i Havnestaden/Islands Brygge, hvor vi havde besøg af Peter i denne uge, som vi mødte for nylig ude i butikken i Kirstinehøj. Fantastisk arbejde og et super teamwork vi havde kørende med maling af hele lejligheden. Det var en superfed arbejdsdag, og resultatet er vi virkelig tilfredse med 😃 Kæmpestor anbefaling af Peter og MalingDk herfra 🙌🏻
Helt igennem en fantastisk oplevelse hos Peter på Vesterbros Torv. Min kæreste og jeg skulle male vores nye lejlighed og fik gode råd samt super service. Da vi fandt ud af, at vi ikke kunne nå det hele selv, fik vi også hjælp til at male vores stue til en rigtig god pris.
Peter er et godt menneske, der går op i sit fag og kærer sig om andre. Priserne på malingen var også gode. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Peter og maling.dk.
Super service hos Peter på Vesterbro Torv. Faglig og brugbar vejledning til større gør det selv projekt. Tog sig god tid og foreslog måder at gøre det nemmere og billigere.
Har handlet med Maling.dk flere gange. Meget tilfreds med deres service, kvaliteten på malingen og svært at matche prismæssigt andetsteds.

MALING.DK からの回答
Guidede mig omkring filtopsætning og spartling. Jeg vil sende Peter en tanke, hver gang jeg sætter filt op :) håber hans chef Værdsætter ham Big time :)

Nørrebrogade:
Det er virkelig skønt at uanset hvad spørgsmål man har kan man få hjælp.
Jeg har oliet alt træværk i mit hjem. Jeg forklare med ganske få ord hvad jeg vil opnå og trods de få ord. får jeg altid det resultat jeg ønsker. Det er virjkelig skønt når man har brugt langtid på forarbejde inden olierning og så resultatet sidder lige i skabet.
Tak til Maling.dk Nørrebrogade!

MALING.DK からの回答
Super hurtig levering og god service !
/Lasse

MALING.DK からの回答
I butikken på Nørrebrogade hjalp Alexander mig med at finde en farve, der matchede et blomstret tapet. Da malingen kom på gulvet, var farven ikke som forventet. Jeg gik tilbage til butikken og spurgte om det kunne lade sig gøre at tone den om. Alexander lavede et par eksperimenter indtil farven var den helt rigtige. Alt sammen kvit og frit, da omtoning er en del af Maling.dk's service.
Rigtige gode tips og tricks fra Peter til os, som ikke ved noget om at male!
Vi havde en super god oplevelse med Peter hos maling.dk på Vesterbro Torv! Han var rigtig skarp på farvevalg og gav os nogle gode råd til hvordan vi bedst muligt kunne nå i mål med maling af lejlighed med stuk og høje paneler. Vi er sindssygt glade for resultatet og ville helt sikkert anbefale alle at komme ind og få råd og købe maling hér😊😊
Super god betjening af Mathias på Vesterbro! Super kompetent, venlig og tålmodig - gik efter mit behov og ikke på at sælge dyrt. Og god pris ! Kæmpe anbefaling og følte mig i trygge hænder
They had a half price sale on artist oil paints. The guy told me the sale only applies if I buy at least 6 items, so I bought 6 items. There was no such rule, as I later found out.

MALING.DK からの回答
Jeg handlede med Peter på Vesterbro og havde en unik oplevelse af god og informativ kundeservice. At handle med Peter kan jeg kun anbefale til alle, særligt til jer, der som mig kaster jer ud i et renoveringsprojekt i ikke ved så meget om på forhånd. Hjælpen fra Peter har klædt mig på med viden der ikke er til at finde andre steder.
Det er ærgerligt, at butikken på Vesterbro skal lukke, men hold øjnene åbne, for jeg ved Peter fortsætter i en af malingdk´s andre butikker.

MALING.DK からの回答
Jeg mødte Peter i butikken på Vesterbro og han gav mig en fremragende service.
Han var meget flink og hjælpsom, så jeg fik den helt rigtige maling med mig hjem.
Han hjalp også med at finde en farvekode til den "hvide" maling, som jeg skulle lappe mine paneler med og det er blevet rigtig flot.
Peter er super kompetent og kan slet ikke lade være med at lade sin faglighed skinne igennem give gode og meget brugbare råd.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。