BekÊmpede hvepsebo
BekÊmpede hvepsebo. Rykkede ud på en sÞndag til en fin pris. ForelÞbig har vi en masse dÞde hvepse. Satser på vi ikke hÞrer mere til det bo - ellers lover Malling Multiservice garanti på arbejdet.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Dygtige og flinke folk, som kom prÊcist til tiden. De satte markise med fjernbetjening op og skulle trÊkke strÞm hen over loftet. Meget fint resultat. Og ok pris. Kan kun anbefale.
Vi havde besÞg af jeres lÊrling - hed han Mads? Han var yderst kompetent, meget hÞflig og venlig og meget, meget omhyggelig med sit arbejde, gav sig god tid og det var meget professionelt udfÞrt. Vi er på alle måder yderst tilfredse.
Skulle have lavet el + spot i kÞkken samt ny eltavle i bryggerset.
Super flinke, dygtige svende og lÊrlinge. LydhÞre samt havde gode indput til hvordan alt kunne lÞses.
Virkeligt flot resultat 5 ud af 5 fra mig.
Fantastisk service / sÞde medarbejdere / kom prÊcis til aftalt tid / varm anbefaling herfra ð
Stor tilfredshed med Malling Elservice herfra.
Vi skulle have sat spots op flere steder i huset, og det fungerede bare.
RÃ¥drigning og eksekvering spot on!
Aldrig oplevet fÞr - en håndvÊrker, der kommer prÊcis til aftalt tid :-) !
Med et stort smil stod Markus klar til at montere nogle udvendige kontakter. Og ikke bare var han prÊcis, men også kompetent og hurtig.
M.vh. Kate
Fået installeret ventilation i kÊlder. Fin service hele vejen fra aftale om installation til fÊrdig udfÞrelse. Et firma hvor service og trovÊrdighed er i top.
Malling Elservice er ganske imponerende. For det fÞrste tager de telefonen, fÞrste gang den ringer !!
For det nÊste har de også tid til at lave det Þnskede arbejde, indenfor den tidsramme jeg har i tankerne. For det tredje husker indehaveren mit navn ved ankomst !.
Derudover er arbejdet udfÞrt til punkt og prikke og fuldt tilfredsstillende, til en pris som også ligger indenfor forventningen.
Brug dem. I bliver kun glade og tilfredse.