レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos allereerst beloven ze een snelle levering van de manchetknopen wanneer je ze besteld hebt blijkt de levering ruim een week te duren. Met als excuus vakantie tijd bij de post maar andere p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bezorgtijden kloppen voor geen meter. Zou 2-4 dagen duren, pas na 4 dagen een melding dat de bestelling in behandeling is genomen en na 7 dagen nog steeds niets binnen met als gevolg dat ik alsnog in... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos. Op de foto lijken de manchetknopen een leuk setje maar eenmaal thuis aangekomen zijn het gewoon twee verschillende knopen bij elkaar in een doosje gezet. Een regelrechte aanfluiting.

5぀星のうち1の評䟡

Manchetknopen met een sierverpakking besteld maar nooit ontvangen. Het telefoonnummer van dit bedrijf is out of order en op mijn mail is nooit gereageerd. Wekt mij mij de indruk dat het oplichters zij... もっず芋る

䌁業情報

1. りェディング サヌビス
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 玳士衣料店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

ManchetknopenOnline.nl is de nummer 1 in manchetknopen. Onze manchetknopen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten. Tevens maken wij manchetknopen met logo al vanaf 1 set. Onze klantenservice is u graag van dienst van 9.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus je koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen je voor.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Goed afgehandelt, kwaliteit acceptabel

Ik heb silvere manchettenknopen bestellt en een logo laten graveren. Ziet er goed uit en mijn bestelling is goed afgehandelt en snel geleverd, alleen zit het logo niet helemaal in het midden van de manchettenknopen (klein beetje slordig afgewerkt). Verder alles prima!

2016幎8月31日

Perfect

Informatievoorziening: goed, enige verbeterpunt is dat vooaf vermeld mag worden dat waardezendingen altijd 'aangetekend' verstuurd worden.
Flexibiliteit bij aanpassing na order: perfect
Levertijd: perfect
Eindresultaat: perfect.

2016幎8月29日
5぀星のうち5の評䟡

Alles naar wens verlopen (manchetknopen)

Snelle levering van de gegraveerde manchetknopen; woensdag avond besteld en vrijdag in de middag geleverd. Ondanks verzendwijze zonder tracking gekozen bij verzending (goedkoopste optie), toch pakketje helemaal kunnen volgen via DPD: netjes. Kwaliteit is goed, wordt een prima kado. Een aanrader.

2016幎8月22日

Perfecte service!

De knopen waren fout gegraffeerd maar met 1 belletje naar de klanten service had ik de volgende dag de juiste thuis bezorgd gekregen. De medewerkster dacht super goed mee! Heel tevreden!

2016幎8月14日

Fijne service!

Manchetknopen besteld met een eigen illustratie als geschenk. Omdat ik twijfelde over de vorm boden ze aan om de knoop zowel in rond als ovaal te maken zodat ik zelf kon kijken wat mooier was. Fijne communicatie en had echt het gevoel dat er werd meegedacht.
Zeker een aanrader!

2016幎8月12日

Onleesbaar

Waardeloze gravering dat onleesbaar is

2016幎7月12日
ManchetknopenOnline.NL ロゎ

ManchetknopenOnline.NL からの回答

Beste heer Aarssen,

Dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat u niet tevreden bent. Wij hebben de gehele gang van zaken rond uw order intern bekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat uw klacht in eerste instantie beter behandeld had kunnen worden.

Formeel gezien had de medewerker wel gelijk in haar standpunt. Wij hebben de manchetknopen geheel conform de door u opgegeven specificaties gemaakt en onze graveur heeft zich daar ook strikt aan gehouden. Door te kiezen voor een gecompliceerd lettertype in uitsluitend hoofdletters hebt u voor een moeilijk traject gekozen. Het is dus niet zo dat wij een slecht of inferieur product geleverd hebben. De keuze van lettertype, Engelse tekst en hoofdletters hebt u zelf gemaakt.

Het was wellicht verstandig geweest om daarover vooraf even contact te hebben met onze klantenservice. Wij hebben na uw klacht diverse malen telefonisch contact gezocht maar kregen steeds uw schoonvader aan de lijn die ons doorverwees naar een ander telefoonnummer. Ook dit nummer hebben wij diverse malen gebeld en hier de voicemail ingesproken met het verzoek contact met ons op te nemen om tot een bevredigende oplossing te komen. Aangezien u hierop niet heeft gereageerd kunnen wij niet anders concluderen dan dat u verder geen oplossing van onze kant wenst.

Wij vonden het echter wel gepast om ook onze kant van het verhaal te geven om een juiste voorstelling van zaken te geven.

Klantenservice ManchetknopenOnline.NL

Uitstekende klantenservice

De bestelling bleek in eerste instantie niet leverbaar maar toen het product alsnog beschikbaar was, werd contact gezocht met me met de vraag of ik nog steeds geinteresseerd was. Ondanks het feit dat de betaling eigenlijk al ongedaan was gemaakt. Zeer goede dienstverlening!

2016幎7月11日
5぀星のうち4の評䟡

manchetknopen

Snel en goed aan de deur. Helaas doordat ik niet aanwezig was gebracht naar een ophaallocatie die alleen tussen 10-17 uur open is :-(

2016幎7月7日

Snel en goed geregeld

Last Minute iets voor vaderdag besteld.
Leveringstijd was 2-4 werkdagen.
Woensdag besteld in de middag en zaterdag ochtend geleverd, helemaal top!

2016幎6月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス