äŒæ¥ãåçããŸãã
Buiten gewone goede service. Het artikel dat ik geleverd kreeg week af van een corresponderend andere wandlamp. Marretti heeft dit op zeer coulante wijze snel opgelost.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Als particulier gebeld of we welkom waren, dag later hartelijk ontvangen met koffie en praatje en zeer goed geadviseerd. Dezelfde dag de offerte in de mail. Zo kan het ook! Geen onderscheid tussen gro... ãã£ãšèŠã
Al meerdere keren spullen besteld bij Maretti Lighting en altijd top kwaliteit kwaliteit en keurige en snelle verzending. Ze denken ook altijd mee want bij een paar lampen die ik had besteld had ik ni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting. Maretti Lighting is een begrip in de wereld van interieurverlichting, met stijlvolle producten van hoogwaardige kwaliteit, trendsettend, tijdloos en origineel.
Bolderweg 7, 1332 AX, Almere, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Buiten gewone goede service.
Marretti heeft dit op zeer coulante wijze snel opgelost.

Maretti Lighting ããã®åç
Prachtige GU10 ledspots besteld die dimbaar zijn in felheid maar ook in warmte. Ontzettend blij mee!!
Daarnaast ook snel geleverd!

Maretti Lighting ããã®åç
Ik had 2 spots besteld en ivm de prijs werden deze gratis heleverd. 2 uur later toch nog maar een bestelling gedaan echter was deze iets te laag dus moest verzendkosten betalen of zelf ophalen in de winkel (gratis). Voor de 2e bestelling de laatste optie gekozen echter werd het opgemerkt dat ik daarvoor al ee bestelling had geplaatst en werd dez levering aan de 1e gekoppeld waardoor ik boor heide gratis levering kreeg. Dat noem ik service en meedenken!

Maretti Lighting ããã®åç
Het meedenken en corrigeren bij een bestelling welke wij verkeerd hadden gedaan

Maretti Lighting ããã®åç
In 2015 zijn we bij Maretti terechtgekomen ivm een lichtplan van ons appartement.
Tot heden zijn we zeer tevreden. Kwaliteit en dienstverlening van de service op en top!!

Maretti Lighting ããã®åç
Ik heb bij Maretti verschillende lampen besteld. Ik moet zeggen een hele goede service bij hun klantenservice, fantastische lampen gekocht van zéér goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Mocht ik in de toekomst meer verlichting nodig hebben ga ik zeker weer terug naar Maretti!

Maretti Lighting ããã®åç
Super collectie en een makkelijke site om te zoeken.
Super snel geleverd.
Zeer goed ingepakt .
Een echte aanrader.

Maretti Lighting ããã®åç
Goed meedenkend naar het juiste lampje. Laagdrempelig makkelijk contact

Maretti Lighting ããã®åç
Fijne ontvangst en welwillende dienstverlenende medewerkers

Maretti Lighting ããã®åç
Mooi assortiment en snelle levering. Goed verpakt inclusief goede en heldere handleiding. Lamp met toebehoren is helemaal naar wens.

Maretti Lighting ããã®åç
Maretti heeft ons uitstekend geholpen met een lichtplan, overleg over de praktische invulling van de beoogde verlichting en de uiteindelijke levering.
Bij de levering was keurig uitgebreide uitleg over de montage, die vervolgens een peulenschil was. Ons hele huis hangt nu vol met prachtige lampen van Maretti en het is prachtig!
Ook nadat er nog wat opstartproblemen waren met een lamp die niet 100% naar tevredenheid werkte, was de reactietijd en de servicegerichtheid van de medewerkers precies zoals je het wil!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã