MariaCasino.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlige oplevelser kun drÊning pÃ¥ under 4-5min selv kÞbebonuser vildt smÃ¥ ingen grund til bruge tid liv og penge her der er ikke nogen gode gevinster altid sÃ¥ smÃ¥ sÃ¥ der er ikke nogen hygge og op... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde siden ingen fÃ¥et. Ville oprette mig pÃ¥ siden, og da oprettelsen var fuldfÞrt satte jeg x antal kroner ind, og nÃ¥ede at spille for 6 kr inden min kon... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Simpelhen den vÊrreste casino side man indbetaler og indbetaler ingen bonus spil og fÃ¥r man endelig et spil gir den sÃ¥ lidt MÃ¥ske i skulle prÞve at stramme jer lidt an eller er det blevet en side so... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Det er den vÊreste casino online man kan spille på, der er aldrig gevinster, jeg har indbetalt 50.000 kr på en uge det hele er tabt, simpelthen det vÊrste sted at spille

重芁なお知らせ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Virkeligt rigged casino

Virkeligt rigged casino. Har spillet på mange sider hvor deres alm. blackjack bord giver rimelig gode odds. Men Maria casinos får dealeren altid 10 eller et es og sjovt nok Buster meget sjÊldent. Tag PokerStars hvis du vil gamble de er meget meget bedre.

2022幎5月2日

Det er hverken

Det er hverken
Hyggeligt, spÊndende eller sjovt
220 kr på 40 minutter med indsats på 1 krone....
Og det er standard hos jer
Jeres vinderchancer er ekstremt små

2022幎4月6日

Thank You MariaCasino 👏

Opretter en konto, og den bliver vellykket verficeret. Allerede fÞrste gang jeg vil indbetale penge, er der problemer med at oprette forbindelse til transaktionen. Heldigvis fik jeg ikke indbetalt én eneste krone, selvom det plejer at vÊre omvendt = Nemt at indbetale og umuligt at udbetale. Stor tak til MariaCasino for deres indbetalings vanskeligheder, jeg er meget taknemmelig 👍

2022幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Syntes det er lidt misvisende at

Syntes det er lidt misvisende at skrive, at man får 10% af dit tab (indsatser - gevinster). Vil vÊre til at forstå hvis man skrev 10% af tabt indsats. Er jo differensen af indsats + gevinster og så minus gevinst. = hvad man selv har puttet ind og tabt, for man 10% af tilbage. :-)

2022幎3月28日
5぀星のうち1の評䟡

Hvis det var muligt at skrive en anmeldelse med 0 stjerner ville jeg gÞre det.
VÊrste casino jeg nogensinde har oplevet, og så skal jeg oveni hÞre på deres forfÊrdelige reklamer konstant!!!! Nu må det vÊre nok. Luk det her fup firma!!!

2022幎1月25日
5぀星のうち1の評䟡

LUK MARIACASINO OG UNIBET!

Hvis jeg kunne skrive en anmeldelse med 0 stjerner ville jeg gÞre det. Verdens vÊrste casino mere rigged end andre casinoer, de smider folk ud af deres kontoer og siger at det er deres egen fejl med vores netvÊrk selvom det aldrig er sket på nogle andre casinoer! Luk det ned sammen med deres skod firma Unibet. Gambling burde vÊre forbudt forstår slet ikke det kan få lov til at kÞre.

Da de lukkede mig ud skrev jeg til dem, de kom med undskyldninger omkring mit netvÊrk og at de ikke kunne se nogle fejl var sket. Jeg fik ingen af mine penge tilbage (det var rigtig hÞje belÞber jeg spillede med) Det her casino og Unitbet er ligesom en rÞver, de tager kun! Aldrig spil på de her to casinoer, hvis du skal spille vÊlg alt andet end de her casinoer!!!

Luk det ned !

2022幎1月9日
5぀星のうち1の評䟡

jeg har altid hver mere en glad for

jeg har altid hver mere en glad for siden men nu har du rode med RTP på playngo dem har de sat ned på ander sider er RTP på min 96% på playngo maskiner og det har de os hver på MARIA CASINO så efter mange år hopper jeg nu vÊk fra dem af såda en scam side vil jeg ikke spile på håber i mister mange kunder på det så måske i skulde lave det om og fÞlge ander sider.

2022幎1月3日
5぀星のうち1の評䟡

Virkeligt skuffet over den her side nu

Virkeligt skuffet over den her side nu spiller jeg en hel del (Også på andre sider) og har indbetalt omkring 12000 kr men den Êder virkeligt bare pengene kontra andre spilsider og bonusspil dropper den heller ikke som andre sider

Alt i alt brug jeres penge et andet sted der er mange langt bedre online casinoer end det fis her

2022幎1月3日

Lavmålet af bonus/kampagne tilbud

LavmÃ¥let af bonus/kampagne tilbud, fÃ¥r tonsvis af tilbud pÃ¥ andre sider, men har endnu mit fÞrste tilbud pÃ¥ Maria tilgode 😂

Kan se i ikke svarer jeres kunder, at I har sat RTP ned på jeres slots uden at gÞre jeres kunder opmÊrksomme på det.. Så vidt jeg ved er det vidst ikke lovligt at rodde med RTP på danske spil sider..

Hvis du sidder og overvejer at bruge Maria casino, bÞr du overveje nogle af de nyere på markedet, som rent faktisk gÞr noget for deres kunder..

Har intet positivt at sige om Maria, udover deres bonus tilbud for nye kunder

(dårlig RTP "return to player")

2021幎12月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス