Alles klopt, ik ben zelfs gewezen op een foutje in de definitieve offerte, wat ook al veranderd was in wat het moest zijn. Ben super tevreden!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na de zeer goede ervaringen met de levering en montage van voordeur en kozijnen op de begane grond was de keuze snel gemaakt om de kozijnen op de bovenste verdieping ook te laten vervangen. Afgelope... ãã£ãšèŠã
Kocht hier eerst een stalen deur voor de technische ruimte van een Poolhouse en nu een 2de deur voor de sanitaire ruimte. Mooi afgewerkt en goed verpakt. Ik haalde ze zelf af, maakte een telefonische... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Martijn Kozijn levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien door heel Nederland en België. Onze prijzen zijn zeer scherp en aantoonbaar de laagste van de Benelux. We hebben meer dan 500 stuks op voorraad die nu ook online te bestellen zijn in onze wwebshop.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Erg makkelijk van bestelling tot snelleâŠ
Erg makkelijk van bestelling tot snelle levering, en een geschikte prijs!
Wc kozijn met klein kiepraampje âŠ
Wc kozijn met klein kiepraampje 40cmx50cm
snel ontvangen bedankt
Super kwaliteit.
Super kwaliteit.. super behulpzame en lieve mensenâŠ

Martijn Kozijn ããã®åç
Hebben kunststof schuifdeur gekocht
Hebben kunststof schuifdeur gekocht. Schuifdeur is verder oke, echter glas heeft waas en vlekken. Na klacht te hebben doorgegeven kregen we mail terug dat dit naar leverancier zou worden doorgegeven. Na meer dan een maand wachten, zelf maar een mail gestuurd met vraag hoelang het nog duurt. Mail terug ontvangen van Martijn kozijn dat klacht bij leverancier Drutex ligt en deze zitten in Polen. Pas wanneer ze voldoende klachten binnen zijn, zou er iemand naar Nederland komen en dan een afspraak maken om te komen kijken!!! Schijnbaar is het niet mogelijk om iemand in Nederland te hebben die komt kijken. Waardeloze service.
Door toeval dit bedrijf ontdekt opâŠ
Door toeval dit bedrijf ontdekt op amper 20 kilometer afstand van ons huis daar de Hardhouten Garagebuitendeur na tientallen jaren wel toe was aan een opknapbeurt. Eens goed gemeten en gekeken op de site van Martijn Kozijn en besloten eens in Meerssen bij gelegenheid te gaan kijken. Prachtig bedrijf en zeer vriendelijke ontvangst. We konden zelfs gewoon meelopen door het magazijn. En ja, daar stond de bedoelde deur met alles erop en eraan. En de prijs??? Nou daar gaan wij niet meer voor verven en stoeien met houtrotvuller. En slepen gaan we er ook niet mee. Zet maar lekker thuis af voor dat bedrag. En dan op een ochtend. Het houten geval eruit en met het meegeleverde materiaal en de duidelijke handleiding de mooie witte kunststof deur erin. Afstellen en het is net alsof je een kluisdeur dicht doet. Geweldig.
Snel reageren en deskundig
Snel reageren, deskundigheid en goede inzet zijn de kwaliteiten die Klusbedrijf Martijn kenmerken.
Prima kozijn, vlot geleverd
Op wat aanvullende vragen werd vlot gereageerd, het het gekozen standaard kozijn was binnen 3 dagen in huis.
Eigen fout, zonder problemen opgelost
Online kozijn met dubbele deur besteld. Gekozen om zelf af te halen. Ik had een fout gemaakt bij bestelling waardoor dit kozijn niet zou passen; 175 breedte terwijl het 150 moest zijn. Medewerker van het magazijn had dit direct gezien en vervolgens is dit meteen heel fijn opgelost. Alsnog 150 kozijn meegekregen want deze was op voorraad en zelfs ook het verschil in prijs werd gecrediteerd terwijl het toch echt mijn eigen fout was.
Er werd meegedacht en zelfs geholpen met inladen.
Als bedrijven op deze manier zaken kunnen doen kan ik niet meer dan ze hartelijk aanbevelen! Top!!!
Goed geholpen
Goed geholpen via mail.
Goede prijzen en duidelijke omschrijvingen
Snel geregeld
Snel geregeld, 's morgens besteld en betaald. 's middags afgehaald in Meerssen
Super ervaring gehad met MartijnâŠ
Super ervaring gehad met Martijn Kozijn!
De bestelde schuifpui was helaas niet meer leverbaar, na contact met een medewerker een andere besteld, en deze is ook nog op tijd geleverd voor montage!
Dikke 10 van mij
Goede service met een goed product
Goede service met een goed product
4 jaar geleden een kunstof kozijnâŠ
4 jaar geleden een kunstof kozijn gekocht, nu eigelijk er pas achter gekomen dat er tussen de hr ++ gedroogde waterdruppels zat bij twee ramen. Gebeld en foto's opgestuurd, monteur is komen kijken en onlangs twee nieuwe schone ramen geplaatst. En dat na vier jaar. Super, dank jullie wel voor de hele goede service.
Groetjes, Math
Persoonlijke benadering
Persoonlijke benadering. Perfecte communicatie. Prijs kwaliteit top. Snelle levering. Alles geweldig geregeld
super snelle levering
super snelle levering. Prijs ook top. Top kozijn voor weinig geld in vergelijking met de concurenten
Nog steeds super tevreden na 3,5 jaar
Wij hebben 3,5 jaar geleden een schuifpui van 6,5 meter breed en een dubbele deur aangekocht bij Martijn Kozijn. Dit blijkt zelfs nu nog een hele goede keuze te zijn! Wat zijn wij blij met deze deuren! Nog steeds als nieuw door de goede kwaliteit. Ook was de service toen super! Ik schrijf nu de review, omdat wij niet alleen de eerste periode, maar vooral op lange termijn nog altijd tevreden moeten zijn.... en dat zijn we zeker! Dus Martijn Kozijn... nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Martijn Kozijn ããã®åç
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service en goede kwaliteit
Meedenkend team
Kiepraam
Voorafgaand aan de bestelling telefonisch ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Er werd de tijd genomen vragen te beantwoorden en mee te denken. Snel bezorgd en erg blij met het resultaat. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Goed product voor een scherpe prijs
Goed product voor een scherpe prijs en snel geleverd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã