ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DÃ¥rlig oplevelse med jeres online bestilling hvor jeg bare fÃ¥r en mail tilbage om at min ordre er annulleret pga. travlhed. SÃ¥ jeg hÃ¥ber da i fÃ¥r travlt med andre kunder end mig for det bliver nok ikk... ãã£ãšèŠã
Vi plejer altid at hente vores stjerneskud pÃ¥ maxi grill. Vi bor i Sulsted sÃ¥ der er en bid vej. Vi plejer aldrig at bestille fÞr vi er der, for vi har ikke noget imod at lige fÃ¥ en smÞg mens vi vent... ãã£ãšèŠã
Vi har lige fÃ¥et deres dk burger mega og saftig burger. ðog southern Fried Chicken Burger, mega sprÞd og juicy kylling. Kan varmt anbefale at tage en tur forbi maxi grill i Vejgaard
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uspiseligt mad lavet af uegnet personale
Vi skulle hente erstatningsmad for mÃ¥ltider tidligere pÃ¥ ugen, der var uspiselige. Bl.a. ribbens burger med skamstegt tÞr ribbenssteg. Syltet ind i dressing. NÞjagtig samme i dag. Da jeg ringede fik jeg fÞrst en flabet pige i rÞret og efterfÞlgende Oscar, der sagde: ânÃ¥ du klager? SÃ¥ gÃ¥r vi nok konkursâ - og sÃ¥ blev rÞret smidt pÃ¥!
Uegnede bÞrn på arbejde, uspiseligt mad! Spar jeres penge!
DÃ¥rlig oplevelse
Dårlig oplevelse med jeres online bestilling hvor jeg bare får en mail tilbage om at min ordre er annulleret pga. travlhed. Så jeg håber da i får travlt med andre kunder end mig for det bliver nok ikke lige hos jer jeg bestiller eller kommer forbi igen.
Vi har lige fÃ¥et deres dk burger megaâŠ
De fleste af de ansatte er virkeligâŠ
De fleste af de ansatte er virkelig sÞde, laver lÊkkert mad og man får altid et " ha' en dejlig dag/aften med på farten. Stor ros fra mig <3
Havde bestilt og betalt online som deâŠ
Havde bestilt og betalt online som de gerne vil have man gÞr. Men maden er ikke fÊrdig efter 50 min ventetid . SeriÞs det kan de ikke byde kunder. SÃ¥ lad dog vÊr med at tage flere ordre ind end I kan hÃ¥ndter. DÃ¥rligste oplevelse ever. Enten har man personale pÃ¥ der kan klare presset ellers giver man folk besked sÃ¥ man kan kÞre et andet sted sÃ¥ bÞrn kan fÃ¥ mad inden sengetid ð€¬
Plejer at have en god oplevelse pÃ¥ maxiâŠ
Plejer at have en god oplevelse pÃ¥ maxi grill. Derfor fÃ¥r de 3 stjerner fordi det er ikke fair kun at give en nÃ¥r det plejer at vÊre godt. Men i dag fortjener de 0 stjerner. Umulig at fÃ¥ fat i.. nÃ¥r man endelig kommer igennem tager de telefonen og lÊgger den derefter i 10 min mens man hÊnger i rÞret. For sÃ¥ at komme hjem med kebab der er brÊndt pÃ¥. En undertilberedt kylling. Og slatne pomfritter.. det var 2 MEGET unge piger der var pÃ¥ arbejde og de havde egentlig mere travlt med at hyggesnakke end at betjene kunderne og holde Þje med maden.. Þv. Mit sidste besÞg hos maxigrillâŠâŠ
Vejgaards vÊreste grill
1 stjerne men kun fordi jeg ikke kan give nul stjerner
Endnu en gang tog jeg det nemme valg, da det var stedet der var oven, så det kunne passe med jeg kunne kÞrer fra jobbet i pausen.
For det fÞrste så kunne man ikke komme igennem pr telefon, der var indtalt en besked om at man måtte prÞve senere grundet travlhed, så jeg endte med at nå derned til grillen inden det lykkes at komme igennem, dernede i butikken måtte jeg så vente yderligere 15 min på at bestille min mad, for der var kun 2 MEGET unge piger på job, og stakkels dem, for det sejlede da fuldstÊndig, men denne her gå gang slap jeg i det mindste for ham der ubehagelige Steffan, han var smuttet for et par timer siden, så det var hejnden til de ikke kunne fÞlge med. Maria som er ejeren af grillen, hun fortjener ikke ros for hendes personale eller maden⊠jeg fraråder alle at handle dette sted.
DÃ¥rligt sted min bÞf var helt brÊndtâŠ
Dårligt sted min bÞf var helt brÊndt efter at have ventet i 45 minutter kommer aldrig igen
UbehÞvlet personale
UbehÞvlet personale, telefonen blev taget og smidt på en hylde i 15 min inden man fik lov at lave sin bestilling, undskyldningen var de havde travlt men der var ikke et Þje i butikken.
Maden var kold og smattet ind i 2 litter dressing.
Det er og bliver det mest ulÊkre måltid jeg nogen sinde har kÞbt.
Det her sted er ikke vÊrd at smide sine penge.
Tak MaxiGrill for en MEGA dårlig oplevelse.
Håber i snart drejer nÞglen om.
I for her med den midterste finger.
SÃ¥ skete det igen.
SÃ¥ skete det igen.
Elendig kundeservice
Tlf. bliver taget, og der bliver sagt et Þjeblik.
Derefter fortsÊtter ekspedition af nye kunder, imens man venter i rÞret.
Når man bliver trÊt af at vente, må man lÊgge på og ringe til anden leverandÞr.
Maxigrill vender ikke tilbage til kunden i rÞret.
Vi må jo blot handle et andet sted fremover.
DÃ¥rlig service
Vi plejer altid at hente vores stjerneskud på maxi grill. Vi bor i Sulsted så der er en bid vej. Vi plejer aldrig at bestille fÞr vi er der, for vi har ikke noget imod at lige få en smÞg mens vi venter eller smide lidt mÞnter i automaterne.
I sÞndags da vi bestilte var medarbejderen i tvivl om de kunne tage ordren pga travlhed, hvor vi fik besked på at vi i fremtiden skulle huske at bestille dem i forvejen, allerhelst dagen fÞr. Nu havde vi gået i haven hele dagen og orkede ikke lave mad, så er det svÊrt at skrue tiden 24 timer bagud for at bestille aftensmad.
Ekstremt ubehÞvlet kvindelig ansat
Ekstremt ubehÞvlet kvindelig ansat, der âbetjenerâ kunder.
Maden er god, men den elendige og ubehÞvlede servicebetjening gÞr vi ikke kommer der igen.
DÃ¥rlig betjening
Den dårligste behandling hvor den ansatte blev ved med at hoppe os over.
Hvis msn kunne give nul stjerner, var det sket
Maxigrill et besÞg vÊrd⊠ja tak
Havde fornÞjelsen af en cheeseburger menu, en lille ribbensburger, og en ristet hotdog ðð super lÊkker bÞf i burger, sprÞdt flÊskesteg, dejlig varmt!
Pengene vÊrd sÃ¥ vil bestemt anbefale Maxigrill til andre sultende ð
Virkelig det dÃ¥rligste mad viâŠ
Virkelig det dÃ¥rligste mad vi nogensinde har fÃ¥et ð€® smagte af gammel friture, én skive halvstegt steg i en ribbenssandwich, dressing ud over alt, virkelig klam og uspiselig.
Synd at påstå at prisen matcher kvaliteten.
UbehÞvlet kvindelig ansat
UbehÞvlet kvindelig ansat, som tydeligvis ikke forstår at udvise god kundeservice overfor sine kunder. Det er Êrgerligt at opleve, at blive talt ned til.
TrÊls attitude
TrÊls attitude! Valgte at kÞre igen. Man taler altså pÊnt til kunderne.
TrÊls service
God mad, men dårlig service i telefonen. TrÊls attitude man bliver mÞdt med!
Solid dansk grill mad
Det spiller bare ð flinke og dygtigt personale. Jeg vil anbefale burgeren Den Danske som har spejlÊg i til 72kr. Bedste burger deal i byen.
Det lÊkreste gril mad
Det lÊkreste gril mad. Flot anrettet. Meget delikat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ