Maxi Zoo har gode varer, men nÃ¥r man vil handle online, sÃ¥ er det RET trÊls! Jeg ville kÞbe en sele til en lille hund. Den kostede under 200 kr. sÃ¥ tilvalgte je 2 legeting, sÃ¥ belÞbet oversteg 200... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super venlig personale, og de holder hvad de lover. KÞbt en anden kendt kattefoder til min kat, men katten kunne desvÊrre ikke vende sig til den nye foder uanset hvad. Butikken tilbudt refundering af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min faste Maxi Zoo butik er i Frederikssund, og den har jeg altid vÊret glad for. Det er nogle hjÊlpsomme medarbejdere, og man fÃ¥r altid et smil med pÃ¥ vejen. Online har jeg aldrig heller haft problem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var i Maxi Zoo Randers N, og fik rigtig god service! Min gamle old english bulldog pÃ¥ 11 Ã¥r, gad pludselig ikke spise hans normale foder lÊngere. Jeg kÞrte i Maxi zoo i randers n og fik super service... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I Maxi Zoo elsker vi dyr og vi vil det bedste på dyrenes vegne. Derfor strÊber vi efter altid at give dig som kunde et solidt grundlag for at trÊffe de valg, som sikrer dit kÊledyr en hÞj livskvalitet. Det kan f.eks. vÊre rådgivning om fodring, pasning og pleje samt aktivering af dit kÊledyr.
é£çµ¡å
Industriparken 21A, 3. sal, 2750, Ballerup, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@maxizoo.dk
- www.maxizoo.dk
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Foder mug og dårlig service!
For ca. 4 mdr. siden kÞbte jeg en stor dyr pose hunde fuldkost, som jeg har opbevaret tÞrt og lukket. For en lille måned siden var der, blandt det jeg tog op, mug på noget af foderet.
Og der blev mere og mere!.
Min kvittering var blevet vÊk, men jeg kÞrte naturligvis til Tilst alligevel, i sikker forvisning om, at så stor en kÊde ville reagere med tilbagebetaling på i hvert fald noget af belÞbet.
Men nej: ânÃ¥r der ikke var kvittering,og jeg ikke var medlem, kunne de ikke gÞre nogetâ. Og sÃ¥ var posen blevet Ã¥bnet forkert, sÃ¥ den kunne de ikke sende retur til firmaet. Jeg havde Ã¥bnet siden, for at se hvor galt det var! Den ville nemt kunne tapes. Ingen beklagelse, ingen deltagelse, ingen forsÞg pÃ¥ hjÊlp, blot et par unge kvinder med afvisning!
Jeg har selv vÊret selvstÊndig erhvervsdrivende og er mållÞs over så dårlig service-, jeg handler aldrig derude mere. Hundeejere på mine kurser spÞrger ofte til foder m.m. og jeg ved nu, hvor de ikke skal handle.
SvÊrt at handle med Maxi Zoo!!
Maxi Zoo har gode varer, men når man vil handle online, så er det RET trÊls!
Jeg ville kÞbe en sele til en lille hund. Den kostede under 200 kr. så tilvalgte je 2 legeting, så belÞbet oversteg 200 ). Så skulle jeg pludselig handle for 400 kr for at få varer tilsendt.
Det er da useriÞst!!
Smagsgaranti eller ej, når varen er på tilbud/ikke-tilbud
I slår jer op på at have smagsgaranti, hvilket jeg synes er god stil.
Men jeg synes til gengÊld, at det er mega dårlig stil, at foder kÞbt på tilbud, IKKE kan ombyttes (når hunden ikke kan lide den nye smag, som ejeren ellers tÊnkte ville vÊre et hit), når tilbudet er udlÞbet - medmindre at man betaler differencen?
HvaŽ pokker er det da for en misvisende og "vi-lokker-dig-lige-i-fÊlden" forretningsgang Maxi Zoo har der?
Så kÊre Maxi Zoo, hvad er eksakt jeres forretningsgang omhandlende smagsgaranti, når varen er på tilbud og ikke-tilbud?
Skal jeg, når jeg har kÞbt et produkt på tilbud hos jer, skynde mig hjem at åbne produktet - selvom jeg allerede har et tilsvarende produkt åben (vi snakker her om en 12 kg sÊk med tÞrfoder) - så jeg kan undersÞge om hunden kan lide den nye smag, inden tilbudet udlÞber?
For så kan jeg jo lige så godt lade vÊre med at gå efter jeres tilbud, hvis I alligevel ikke vil stå ved "smagsgarantien".
Jeg gjorde det klart, at jeg naturligvis IKKE ville betale differencen, da det utvivlsomt måtte hÞre under smagsgarantien. Og fik så allernådigst lov til at måtte ombytte uden difference "denne ene gang".
Jeg ser frem til at hÞre Maxi ZooŽs forklaring, så jeg (og personalet i Maxi Zoo-butikken) fremadrettet ved hvad, der er at forholde sig til.
Enormt dårlig kundeservice
Bestilte foder på påsketilbud og alt var nÊsten udsolgt selv om jeg gik ind og bestilte meget hurtigt efter tilbuddet startede. Fik dog 2 sÊkke foder i min bestilling. Får så besked om at der er talt forkert op på lageret og derfor får jeg kun 1 sÊk. Ringer efterfÞlgende til kundeservice og spÞrger om jeg kan kÞre ned til min lokale butik og kÞbe den der med rabat, men det er ikke muligt selv om den er på lager der. Det er heller ikke muligt at bestille den i webshoppen og få rabatten fraskrevet. Synes det er super dårlig service med alle de penge jeg lÊgger i butikken om året på foder. Men vil begynde at handle foder andre steder fra nu af. Jeg ved godt man kan lave fejl i optÊlling, men så ret op på det og eftersend til kunden har bestilt. Det gÞr man andre steder.
Hvis jeg kunne ville jeg ingen stjernerâŠ
Hvis jeg kunne ville jeg ingen stjerner give. Butikken i Middelfart. Der er så dårlig en service, havde kÞbt en bide ting til min hvalp til 55kr,efter 10 minutters brug var den tygget helt i stykker. Jeg tog den med ud i butikken og regnede selfÞlgelig med at få den refunderet. Men nej Ingen garanti på legetÞj. Det står ingen steder i butikken !!!!, handler helst i nÊr/spicael butikker regner med en ordentlig service. Men kan så lige så godt kÞbe hunde ting i et supermarked. Sådan bliver det herefter og foder på nettet. Gider ikke stÞtte en så dårlig forretning.
ÃRGERLIGT
Jeg har bestilt en ordre d. 4/4 april og det er nu d 10 april, har stadig ikke modtaget en besked fra om den er afsendt. Har henvendt mig på mail, men har heller ikke modtaget noget.
Jeg har lÊst andre der oplever det samme pt grundet tekniske problemer, dog synes jeg det Êrgerligt ligt man slet ikke får nogen respons fra maxizoo eller de henvender sig til os om
Problemet.
DET ER EN OMMER MAXIZOO!!
Jeg bestiller 5 poser kattesand på tilbud til 100 kr. pr pose, som normal koster 159.95. Dem bestiller jeg den 5 April. HÞre ikke noget andet der står de er igang med at pakke, så jeg ringer til dem 10 April for at hÞre hvad der sker for nu er jeg ved at lÞbe tÞr for kattesand. Jeg for en sÞde kundeservice medarbejder i telefoner som fortÊller mig, at der er problemer med leveringen på alle deres ordre, og hun kan heller ikke fortÊlle mig hvornår jeg for mine vare. Jeg spÞrg så om jeg ikke kan få en rabat kode så jeg kan hente en enkelt poser til en reduceres pris, så jeg trods alt kan holde min kattebakke ,nogenlunde iorden ind til min ordre kommer. Det kan hun ikke, men hu kan afbestille ordren, og så kan jeg selv hente dem til fuld pris i butikken. Det er ikke hendes skyld, men syntes det er dårlig kundeservice at man ikke hjÊlper sine kunder i mellem tiden evt, man selv kan hente sin ordre i en afdeling, og få sine penge tilbage for levering... DET ER EN OMMER MAXIZOO!!!
Jeg stemmer i med andre om rigtigâŠ
Jeg stemmer i med andre om rigtig dårlig kundeservice omkring online bestillinger
Hvis der er problemer med ordre mm burde i det i det mindste give jeres kunder besked. I vÊlger desvÊrre ikke at reagerer eller komme med respons.
I lader bare stå til og ignorerer
Virkelig dårlig service. Vil ikke anbefale nogen at bestille online
1-3 dages levering? Ikke hos Maxi Zoo
Jeg afgav min ordre hos Maxi Zoo den 4. april 2026. Nu er det torsdag den 9. april 2026 kl. 18.38, og ordren er stadig ikke afsendt.
Maxi Zoo oplyser selv en forventet leveringstid på 1-3 hverdage. Alligevel har jeg hverken modtaget afsendelse, brugbar status eller skriftligt svar på mine henvendelser.
Da jeg kontaktede kundeservice telefonisk den 9. april, fik jeg oplyst, at alle varer er på lager, men at de har IT-problemer, og at flere kunder heller ikke har fået deres varer. De kunne samtidig ikke oplyse, hvornår min ordre bliver sendt.
Det er efter min opfattelse en helt uacceptabel kundehåndtering. Hvis en virksomhed har interne problemer, må det ikke gå ud over kunderne uden Êrlig information, konkret status og ordentlig opfÞlgning. Her har der vÊret tavshed, bortforklaringer og ingen lÞsning.
Jeg har derfor oprettet en sag hos e-mÊrket.
SLAGELSE MAXI ZOO BRAVO
SLAGELSE MAXI ZOO BRAVO
WELL DONE ð€©ð€©ð€©ð€©ð€©
Dejligt stort udbud og meget hjÊlpsom personale, fagligt dygtige og hjÊlpsomme i SLAGELSE
Kundeservice
Opdatering:
Kontaktede telefonisk kundeservice igen den 9 april og fik at vide at de var bagud pga deres kampagne i påsken. Som jeg sagde var det ikke noget jeg kunne bruge til noget. Den kvinde jeg talte med i kundeservice har bestemt ikke en serviceminded attitude. KÞber aldrig online hos jer mere. Kan nu se at pakken er registret men ikke modtaget hos fragtfirmaet.
Bestilte en click og collect på hjemmesiden den 3 april. Modtog mail 4 april om at den ikke var i butikken. Har i dag kontaktet kundeservice og fik oplyst den ikke engang var afsendt fra shoppen. Blev lidt Þv og hende jeg talte med skyndte sig at fortÊlle at de finder ud af noget og ha en god dag. Det er godt nok ikke god kundeservice.
DÃ¥rlig service
En dejlig butik
En dejlig butik, stort udvalg og Baltzer elsker sin lykkepose.
Peter og Bull-terrier Baltzer.
godt personale og hjÊlpsomhed
God kundeservice
God kundeservice, dejlig butik, gode produkter og stor udvalg, ok priser lige i overkanten. Flink personale og behjÊlpelig.
Var i Maxi Zoo Randers N
Var i Maxi Zoo Randers N, og fik rigtig god service!
Min gamle old english bulldog på 11 år, gad pludselig ikke spise hans normale foder lÊngere. Jeg kÞrte i Maxi zoo i randers n og fik super service og en anbefaling på et nyt foder, som min hund elsker. TAK
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ