Her er masser af dÊk pÃ¥ lager, stort udvalg og markedets bedste priser. Men det irriterer mig, at jeg de sidste par gange ikke har kun et betale direkte med f.eks Visakort. Betalingen har ikke kunnet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
havde bestilt 2 dÊk pÃ¥ nÞjagtig samme tid og angiveligt skulle de begge vÊre pÃ¥ lager. Det ene dÊk kom efter 3 hverdage hvilket er meget rimeligt. Det andet dÊk derimod sidder fast pÃ¥ 7'ende hverdag..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering. Jeg mÃ¥tte dog lave to ordrer pÃ¥ samme dÊk, da jeg i fÞrste ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lÊgge over 100kr i gebyr oven i et dÊk til knap 2000kr. Jeg kunne ik... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt flere gange hos mc daekonline. Ok priser, men dÊkkene er ofte gamle. Det jeg lige har modtaget er produceret for 10 mÃ¥neder siden. Et mc dÊk er optimalt nÃ¥r det forlader fabrikken og mist... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mcdaekonline.dk er ikke kun din personlige online specialist i motorcykeldÊk i alle mÊrker, stÞrrelser og prisklasser, men tilbyder ogsÃ¥ et bredt udvalg af slanger, fÊlgbÃ¥nd og mousse. Vi imÞdekommer ogsÃ¥ sÊrlige Þnsker som ekspreslevering eller dÊk med en aktuel DOT â og det hele til en skarp pris.
Hurtighed er nÞglen hos Mcdaekonline.dk: direkte fra nettet og ud på vejen! Selv i hÞjsÊsonerne om foråret og efteråret sikrer vi hurtig levering takket vÊre vores enorme lagerbeholdning.
Vi tilbyder et enestående udvalg inden for fÞlgende kategorier:
Mcdaekonline.dk er en tjeneste fra Delticom AG, som driver online dÊkbutikker i mere end 40 lande og har vÊret på markedet i over 25 år.
Vores webshop er TÃV-certificeret og tilbyder en sikker shoppingoplevelse med flere betalingsmuligheder.
Selv efter dit kÞb får du en fremragende service takket vÊre vores omfattende netvÊrk af monteringspartnere.
Du kan nemt vÊlge at sende dine nye dÊk direkte til din montÞr under bestillingsprocessen.
Kundernes anmeldelser taler for sig selv: hÞj tilfredshed med vores service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.
Hedwig-Kohn-StraÃe 1, 31319, Sehnde, ãã€ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det er nemt og uden problemer at bestille dÊk, som kommer som beskrevet

mcdaekonline.dk ããã®åç
Hurtig og prÊcis levering. Bedste pris på netop det dÊk jeg sÞgte.

mcdaekonline.dk ããã®åç
Fik kÞbt et forkert blev bytte uden problemer nyt leveret hurtigt

mcdaekonline.dk ããã®åç
Gode priser, levering kunne godt vÊre hurtigere, samt info om pakkens status bedre.

mcdaekonline.dk ããã®åç
Bestilte dÊk lÞrdag og modtog dem allerede onsdag.
Mvh. Johnny Mortensen
Som sÊdvanligt nemt at finde det rette dÊk -billigt! nemt at betale, gratis fragt og hurtig forsendelse.
Bestilte et dÊk. Det ankom 5 dage senere. Undervejs kunne jeg fÞlge processen over et tracking link, jeg fik tilsendt.
Hurtig levering. Jeg måtte dog lave to ordrer på samme dÊk, da jeg i fÞrste ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lÊgge over 100kr i gebyr oven i et dÊk til knap 2000kr. Jeg kunne ikke gå tilbage og vÊlge en anden betalingsform, men måtte lave en ny ordre med kortbetaling uden gebyr. Mcdaekonline slettede automatisk ordren uden gennemfÞrt betaling efter to uger. Det var ikke muligt selv at gÞre det.
God og hurtig levering dÊkkene kom dog med to dages mellem rum
Ved bestilling sikre jeg mig, at jeg får er nyt dÊk. Bliver lovet 2023 model. Jeg modtaget dÊkket, et 90/90-21 Bridgestone E-Maxx, som viser sig at vÊre produceret 0221. Altså godt 3 år gammelt. Jeg får 50 kr. krediteret pga alderen.
Monterer dÊkket, da jeg skal bruge et dÊk. Finder ud af at dÊkket ej er rundt, men med flatspots og slår radiat og aksialt ca 3-4 mm.
Jeg forsÞger at kÞre med dÊkket for at se om det er mÊrkbart. Det hopper svagt i MC og Þv. Nu er dÊkket brugt og kan ikke tages retur
Skod oplevelse, både at få af vide det er nyt og så er det gammelt - hernÊst et defekt dÊk!
Jeg har kÞbt mit sidste dÊk hos Jer
Alt OK
Leveret som jeg havde bestilt og endda fÞr lovet!
1. Modtog ikke ordrebekrÊftelse efter kÞb online
2. Har ikke modtaget faktura på kÞbet
3. Pakken med de to dÊk blev efterladt på fortovet foran den etageejendom, hvor jeg bor - frit tilgÊngeligt for enhver der passerede forbi - da jeg kontaktede GLS for at beklage mig, så henviste de til afsender, som havde bestilt GLS til at transportere pakken.
4. Alt i alt virker det ikke betryggende som privat kunde og ikke en oplevelse jeg vil anbefale andre.
Godt produkt og hurtig levering lige til dÞren. Jeg er meget tilfreds.
let at bestille varen . levering på min adresse.
produktet var helt i orden