Her er masser af dÊk pÃ¥ lager, stort udvalg og markedets bedste priser. Men det irriterer mig, at jeg de sidste par gange ikke har kun et betale direkte med f.eks Visakort. Betalingen har ikke kunnet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
havde bestilt 2 dÊk pÃ¥ nÞjagtig samme tid og angiveligt skulle de begge vÊre pÃ¥ lager. Det ene dÊk kom efter 3 hverdage hvilket er meget rimeligt. Det andet dÊk derimod sidder fast pÃ¥ 7'ende hverdag..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering. Jeg mÃ¥tte dog lave to ordrer pÃ¥ samme dÊk, da jeg i fÞrste ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lÊgge over 100kr i gebyr oven i et dÊk til knap 2000kr. Jeg kunne ik... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt flere gange hos mc daekonline. Ok priser, men dÊkkene er ofte gamle. Det jeg lige har modtaget er produceret for 10 mÃ¥neder siden. Et mc dÊk er optimalt nÃ¥r det forlader fabrikken og mist... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mcdaekonline.dk er ikke kun din personlige online specialist i motorcykeldÊk i alle mÊrker, stÞrrelser og prisklasser, men tilbyder ogsÃ¥ et bredt udvalg af slanger, fÊlgbÃ¥nd og mousse. Vi imÞdekommer ogsÃ¥ sÊrlige Þnsker som ekspreslevering eller dÊk med en aktuel DOT â og det hele til en skarp pris.
Hurtighed er nÞglen hos Mcdaekonline.dk: direkte fra nettet og ud på vejen! Selv i hÞjsÊsonerne om foråret og efteråret sikrer vi hurtig levering takket vÊre vores enorme lagerbeholdning.
Vi tilbyder et enestående udvalg inden for fÞlgende kategorier:
Mcdaekonline.dk er en tjeneste fra Delticom AG, som driver online dÊkbutikker i mere end 40 lande og har vÊret på markedet i over 25 år.
Vores webshop er TÃV-certificeret og tilbyder en sikker shoppingoplevelse med flere betalingsmuligheder.
Selv efter dit kÞb får du en fremragende service takket vÊre vores omfattende netvÊrk af monteringspartnere.
Du kan nemt vÊlge at sende dine nye dÊk direkte til din montÞr under bestillingsprocessen.
Kundernes anmeldelser taler for sig selv: hÞj tilfredshed med vores service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.
Hedwig-Kohn-StraÃe 1, 31319, Sehnde, ãã€ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har nu ringet til 3 samarbejdes partner, ingen ville skifte/ påmonterer dÊk kÞbt hos dem, en mc.Som flere sagde dem har vi afbrudt samarbejde med for flere år siden. Så nu 2 dÊk i skuret. I skriver hvem i samarbejder med og de kan monteret dÊkket. Så det svar i skriver her ,kan jeg ikke bruge til noget

mcdaekonline.dk ããã®åç
Yderst tilfreds med at handle hos dÊkonline
Altid stort udvalg
Billige priser så kan kun anbefale at handle her
God information vedr. Forsendelse
Leveret som aftalt på den forventede dag, kÞbte Pirelli Diablo Rosso til min Gilera. De har alle de gode dÊkmÊrker, også dem der ikke kan fåes andre steder.
DrÞyt bra leverings tid ð
Super kvalitet og riktig kvalitet etter Ã¥rgang â¥ïž
PERFEKT ð
Hurtig levering af mÊrkevaredÊk til billigste pris direkte til adressen og lÞbende opdateringer via mail. Anbefales hermed
Nemt at bestille og varen kom til tiden og i fin stand, handler der igen.
mcdaekonline, PROF DÃK FIRMA, GOD VEJLEDNING, STORT UDVALG, KVALITETS DÃK, (NYPRODUCERET), HURTIG OG PRÃCIS LEVERING. KAN KUN ANBEFALES. MOGENS K.
God service, dejligt sted at handle, da man får en masse information om det man kÞber.
Jeg ringer ind for en opfÞlgning pÃ¥ min ordre da det er lidt af en haster hvor jeg kommer til at snakke men en engelsk talende kvinde som ikke var sÊrlig professionel anlagt. Jeg kunne stort set ikke fÃ¥ en ord indfÞrt uden hun skulle afbryde mig og fik aldrig sport om det jeg ville, fÞr samtalen var fordi.ð€¬ð¡

mcdaekonline.dk ããã®åç
God service og flinke til at oplyse om forsendelsen, status hvis der opstår ventetid på order. Så dem kan jeg godt anbefale.
Er tilfreds fra start til slut. God pris af kvalitetsdÊk. Og dÊkket var produceret tre måneder fÞr jeg kÞbte den. God kommunikation butikken hele vejen til varen blev leveret.
Super fin service. Man skal bare lede de rigtige steder! jeg ledte efter et dÊk i dim 4x18 det havde de ikke? Men sÞgte jeg på et dunlop k70 så var der mange? FÊlgbånd er også en mangelvare hvis man sÞger på navnet, kikker man under tilbehÞr så dukker de op som fÊlgbånd! De bliver opgivet i ZOLL? Det er åbentbart tommer på tysk! Priserne på fÊlgbånd starter på 99 kr!!
En underlig omgang.
Jeg bestilte to dÊk på sitet, betalte med mit betalingskort hvilket gik smertefrit.
Jeg modtager så en bekrÊftigelse mail hvori der står at min ordre er under behandling.
Efter nogle dage kommer så en ny mail hvor der står at de på min ordre ikke kan tilbyde betaling med kreditkort, men at betalingen derimod skal ske med bank overfÞrsel eller PayPal.
Det virker utrolig utrovÊrdigt og som en svindler bix.
Har handlet pÃ¥ daekonline mange gange fÞr uden nogen problemer, derfor er jeg meget uforstÃ¥ende over for denne âbetalings udfordringâ som ikke burde finde sted i 2021

Er rigtig godt tilfreds har handlet her i mere end 10 år