Her er masser af dÊk pÃ¥ lager, stort udvalg og markedets bedste priser. Men det irriterer mig, at jeg de sidste par gange ikke har kun et betale direkte med f.eks Visakort. Betalingen har ikke kunnet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
havde bestilt 2 dÊk pÃ¥ nÞjagtig samme tid og angiveligt skulle de begge vÊre pÃ¥ lager. Det ene dÊk kom efter 3 hverdage hvilket er meget rimeligt. Det andet dÊk derimod sidder fast pÃ¥ 7'ende hverdag..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering. Jeg mÃ¥tte dog lave to ordrer pÃ¥ samme dÊk, da jeg i fÞrste ordre havde valgt betaling med PayPal, som viste sig at lÊgge over 100kr i gebyr oven i et dÊk til knap 2000kr. Jeg kunne ik... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt flere gange hos mc daekonline. Ok priser, men dÊkkene er ofte gamle. Det jeg lige har modtaget er produceret for 10 mÃ¥neder siden. Et mc dÊk er optimalt nÃ¥r det forlader fabrikken og mist... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mcdaekonline.dk er ikke kun din personlige online specialist i motorcykeldÊk i alle mÊrker, stÞrrelser og prisklasser, men tilbyder ogsÃ¥ et bredt udvalg af slanger, fÊlgbÃ¥nd og mousse. Vi imÞdekommer ogsÃ¥ sÊrlige Þnsker som ekspreslevering eller dÊk med en aktuel DOT â og det hele til en skarp pris.
Hurtighed er nÞglen hos Mcdaekonline.dk: direkte fra nettet og ud på vejen! Selv i hÞjsÊsonerne om foråret og efteråret sikrer vi hurtig levering takket vÊre vores enorme lagerbeholdning.
Vi tilbyder et enestående udvalg inden for fÞlgende kategorier:
Mcdaekonline.dk er en tjeneste fra Delticom AG, som driver online dÊkbutikker i mere end 40 lande og har vÊret på markedet i over 25 år.
Vores webshop er TÃV-certificeret og tilbyder en sikker shoppingoplevelse med flere betalingsmuligheder.
Selv efter dit kÞb får du en fremragende service takket vÊre vores omfattende netvÊrk af monteringspartnere.
Du kan nemt vÊlge at sende dine nye dÊk direkte til din montÞr under bestillingsprocessen.
Kundernes anmeldelser taler for sig selv: hÞj tilfredshed med vores service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.
Hedwig-Kohn-StraÃe 1, 31319, Sehnde, ãã€ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har kun godt at sige . Tak for god service.
Fin hjemmeside, virkeligt let at finde de rigtige dÊk...
Meget tilfreds med varen og den gode service.
Always a pleasure doing business with mcdaekonline, good prices and quick delivery.
Hmm,kontaktformular virker ikke og nu skal jeg pludselig lave en pengeoverfÞrsel selv om jeg har fået en mail der Siger afsendt?

mcdaekonline.dk ããã®åç
UsÊdvanlig sur chauffÞr. Og dÊkkets produktionskode
angiver at det er produceret i 2012

mcdaekonline.dk ããã®åç
Ville Þnske at mcdÊkonline havde en anden transportÞr. Det ville gÞre kÞbet bedre. Ellers en god oplevelse med friske dÊk ðª
Har altid fået mine bestilte dÊk uden problemer.men kunne lige give det sidste hvis man kunne få dÊk fra golden tires og shinko, men det er kun fordi det mest er enduro dÊk jeg kÞber..
Modtaget et dÊk som er +2 år fra produktionsdato. Det er ikke nye dÊk.

mcdaekonline.dk ããã®åç
På hjemmesiden fremgår det at der er gratis fragt. Dette gÊlder dog ikke Bornholm. Her tillader man sig at opkrÊve 75 kr. og det til trods for at GLS som er fragthandler ikke opkrÊver disse 75 kr. Fragtprisen til Bornholm er nÞjagtig den samme som til alle andre steder i Danmark. Det er mange år siden at fragtprisen til Bornholm var dyrere end til resten af Dk. Om det er det tyske fragtfirma der er lidt for smarte eller mcdaekonline vides ikke, men man burde se at få styr på dette forhold. Det fremgår heller ikke sÊrligt tydeligt, at varen afsendes fra Tyskland.

mcdaekonline.dk ããã®åç
hej mcdaekonline tak for super handel god pris dÊk kom til min adresse god service
mvh per kristensen