Mc Donald i HÀggvik idag 11 august 2026 HÀr slÀpper man in ungdomar barn med elsparkcyklar in i butiken dÀr folk kan skada sig utan att nÃ¥gon sÀger till. Dessa elsparkcyklar ska inte vara i rest... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mcdonalds Heleneholm i Malmö slutar aldrig att förvÃ¥na, 12 Ã¥r senare alltid samma meny alltid samma sak, dock för första gÃ¥ngen sÃ¥ saknades pommes i barnens happy meal, annars har det varit frÀmst nug... ãã£ãšèŠã
This place deserves 0 stars. Easily the worst McDonaldâs experience I have ever had. We stood in line for 30 minutes while the staff seemed more interested in chatting and socializing than se... ãã£ãšèŠã
Körde drive through pÃ¥ McDonalds i Eksjö. Köpte bl.a. 2 mellan pommes, problemet var dock att vi bara fick 1 pommes. Men den var i alla fall vÀldigt god och colan med is var den godaste jag druckit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
McDonaldŽs hamburgare, God mat fyllt av nÀring. Arrangerar Àven kalas och barnkalas
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I didn`t expect that I`m gonna writeâŠ
I didn`t expect that I`m gonna write the review about Mcdonalds, but the time has come:) I am not a huge fan of fast food, I prefer more home meals, but, you know, life forces me to find efficient solutions for daily problems and food sometimes becomes a headache, when you need to find what to eat and where to eat. The places, like Mcdonalds helped me a lot to cut my food waiting time and expenses so that it was possible for me to satisfy my basic food needs in a speedy and affordable manner.
Also, in comparison to some of my local fast food places, I can trust the quality of this brand, which has been tested in many years. You know, in terms of food, it`s always better to stick to checked and famous places to avoid the risk of poisoning and other issues with your health.
Though, with these benefits, there comes drawbacks. Everybody is aware of obesity problems that lead to severe health problems. Thus, for me, I could note that I need to be moderate in my appetite, even if I like the bigmacs so muchðð
Vi bestelde en Happy meal men vi fickâŠ
Vi bestelde en Happy meal men vi fick ingen leksak eller pommes till Happy meal
aldrig mer handla pÃ¥ mcdonalds iâŠ
aldrig mer handla på mcdonalds i finspång unga tjejer som jobbar som ej kan laga mat luktade brÀnt Ànda ut och pommes var typ helt brÀnda ej bytt olja på ett tag och dåligt kund bemötande sa bara okej !!
Varför visar ni bara den sydafrikanskaâŠ
Varför visar ni bara den sydafrikanska reklamen på tv.
Finns det ingen svensk reklam. Vi Àr ju i Sverige.
Ketchup på borden och golvet.
Ketchup på borden och golvet.
Brickreturen överfull.
Då har jag inte nÀmnt toaletten.
Ãverfulla papperskorgar och allmÀnt grisigt.(vatten pÃ¥ golvet mm)
Vart? Mc Donald Alingsås
NÀr? Söndag 19/1 kl 16.00
Jag blev illabehandlad och förulÀmpadâŠ
Jag blev illabehandlad och förulÀmpad av er personal i Hallunda
Jag heter Alex. Igår var jag inne på MC Hallunda kl 21. Jag var tillsammans med mina barn, mina vÀnner och deras barn. Vi besÀllde mat och det gick jÀttebra. Sedan bestÀllde vi efterrÀtt, blandannat Àppelpaj 2 st. Vi fick den ena efter 6 min, då kom en kille som hette A.. och sa att den andra skulle dröja ytterligare 6 min. Han förklarade att de kunde bjuda på något och då valde jag glass. Sedan fick jag min andra Àppelpaj efter ca 6-7 min. Vi satt och drack Kaffe och åt efterrÀtten, men efter ca 20-25 min kom A.. och skrek högt framför andra kunder, min barn, min fru och mina vÀnner att jag måste betala för Àppelpaj och att då han menade att jag fick vÀlja glass isf Àppelpaj då det skulle dröja. Det kan vara så han menade från början man han kunde inte förklara det på ett bra sÀtt då han hade brister i språket.
Så klart gick jag fram och betalade 15kr, och dessutom sa jag åt han att hans respektlösa beteende inte var ok, att han kunde prata på ett vÀnligt sÀtt.
Jag funderar att gå vidare till media och anmÀla MC för detta ursla bemötande om inte ni vidtar åtgÀder mot denna respektlösa mÀnniska. Det fanns vittnen på plats förutom mina vÀnner som blev chockade över detta.
MVH/Alex
Mcdonalds Karlstad våxnÀs
Mcdonalds Karlstad vÃ¥xnÀs. SÃMSTA Nà GONSIN! Stinkande toalett, trasig tvÃ¥lhÃ¥llare samt slut pÃ¥ tvÃ¥l. Aldrig mera mcdonalds överlag! DÃ¥lig service. Personal som förstÃ¥r enkel svenska hade vÀl vart för mycket begÀrt. Avslagen dricka och maten kunde lika gÀrna Ã¥kt i soporna. Bortkastade pengar med andra ord. à k till Max vÃ¥xnÀs som Àr i nÀrheten, dÀr Àr det standard pÃ¥ servicen samt att svenska sprÃ¥ket funkar utmÀrkt dÀr.
McDonalds i LuleÃ¥ jÀttelÃ¥ng vÀntetidâŠ
McDonalds i Luleå jÀttelång vÀntetid kalla Nuggets och otrevlig personal drickan var varm och fylld precis över halva koppen
McDonalds i Luleå
McDonalds i Luleå. Riktigt dålig survice och fick vÀnta 20 minuter på maten medans mina kompisar fick maten efter 5 minuter. Riktigt Àckligt var de också Nuggetsen var råa och drickan varm
VÀldigt stökig resturang
Jag har blivit besviken
Jag har blivit besviken, de har tagit bort många av deras promo från appen, nu kan man köpa allt dÀr på fullpriset, inte samma som innan nÀr vi, genom något spel kunde vi få någonting till ett förmånligt pris. Då kÀnde man att det Àr lönt att vara medlem hos dem. Flera gånger har jag gått över till burger king dÀr fick jag köpa mat till ett billigare pris.
Jag hatar er ni blandade min mat med enâŠ
Jag hatar er ni blandade min mat med en annan jag Àr muslim och ni sa till mig att ta denhÀra maten nÀr jag åt kÀnde jag bacon jag fick synda be till Gud extra mycket min mamma hatar mig hon vill att jag ska byta tillbaka till kristendomen fick you jag ska sÀga till andra att inte komma.
BestÀllde 9 nuggets och fick 6styckenâŠ
BestÀllde 9 nuggets och fick 6stycken vilket bedrÀgeri
FruktansvÀrt bemötande och kall mat. McDonaldâs Katrineholm förstörde vÃ¥r dag
Jag och min fru var pÃ¥ McDonaldâs i Katrineholm med vÃ¥ra tvÃ¥ barn för ett tag sedan, och det var en av de mest frustrerande och hjÀrtskÀrande upplevelserna vi har haft. Vi bestÀllde vÃ¥r mat, men den kom inte förrÀn efter 15 minuter, trots att vi pÃ¥pekat det för personalen tvÃ¥ gÃ¥nger under vÀntetiden. NÀr maten vÀl kom, var den kall, och sÀrskilt pommes frites som min yngsta son hade valt var iskalla. Han var mycket hungrig, och vi hade verkligen sett fram emot att fÃ¥ Àta.
Jag gick fram och pratade med en tjej som arbetade dÀr, och hon sa att vi skulle få maten gratis eftersom den var kall. Men nÀr vi började Àta, var maten fortfarande kall. En annan tjej, som visade sig vara chef, kom fram till oss och blev vÀldigt aggressiv. Hon började höja rösten och sa att vi måste betala, Àven om maten var kall. NÀr vi förklarade att vi inte tÀnkte betala för kall mat, och att vi hade vÀntat så lÀnge, blev hon Ànnu argare och sa att om vi inte betalade skulle hon ta maten och kasta den. Min fru försökte förklara att våra barn var hungriga och vi inte kunde acceptera det, men chefen var ohövlig och hotade oss att gå dÀrifrån om vi inte betalade omedelbart.
Min lilla son började grÃ¥ta av hunger, och det var en sÃ¥ fruktansvÀrd kÀnsla att se honom ledsen och inte kunna göra nÃ¥got för att hjÀlpa honom. Vi gick ut dÀrifrÃ¥n hungriga, utan att ha fÃ¥tt nÃ¥gon form av ursÀkt eller förstÃ¥else för hur vi hade blivit behandlade. Det var en mycket sorglig och chockerande upplevelse, och vi har inte och kommer aldrig att Àta pÃ¥ McDonaldâs igen. Vi kan inte förstÃ¥ hur en restaurang kan behandla sina kunder pÃ¥ detta sÀtt, sÀrskilt inte barn som var hungriga och led. Den dÀr chefen var inte mÀnniska, utan ett djur utan kÀnslor.
SKRÃP
SKRÃP. bestÀllde en Mc"Feast" som kostar 115kr och som jag Ã¥t upp inom 10 min. Àt pÃ¥ en restaurang istÀllet
Ny Currysås smakar ski....
Jag Àr vÀldigt nöjd med restaurangen dÀr jag brukar handla (hedemora).
Ãlskar Big Mac men fÃ¥r tyvÀrr vÀlja bort osten pga problem med laktos.
Men nu till problemet.
Ãndringen av currydippen!
Det har varit samma så lÀnge jag kan minnas, men nu har någon idiot Àndrat den heeelt.
Den Àr nu vattnig, galet söt och för stark för hela familjen.
Jag har tidigare Àtit den till allt men den nya smakar inte bra!
Seriöst. Varför byta ut något som redan Àr bÀst!?
Ska ni göra om Big Mac dressingen sen också!?
Nej det hÀr var en grov besvikelse. Och nuggets måste man ha sås till så det försvinner helt från min meny.
SÃ¥ sjukt trist.
Ta tillbaka den tidigare curryn!
Tack
Tack till Sofie som löste klagomålsÀrendet snabbt och trevligt!
Just köpt en macfeast och Ã¥terigen varâŠ
Just köpt en macfeast och återigen var den knappt ljummen. Det Àr 3:e gången på en dryg måbad det hÀnder. Uselt av dem som jobbar dÀr.
HÀlsningar Rurik
Hungrig vegetarian
Jag körde in pÃ¥ driven och sÃ¥g fram emot en vego burgare. Fick svaret att dom inte hade nÃ¥got vegetariskt att erbjuda âallt var slutââŠ. KÀnns konstigt ?? Fick Ã¥ka dÀrifrÃ¥n hungrig, tur MAX lÃ¥g i nÀrheten
Söderhamn ons 27nov 24 klâŠ
Söderhamn ons 27nov 24 kl 08.50......Ingen kund oinspirerad personal kall, gammal pommes en "herre" med finger i nÀsan och ryggsidan till kund... en som prep min burger otvÀttat hÀnderna (hade stÀdat ). Fått maten utan kundvÀnlig beteende. Var inte min första dålig upplevelse men sÀkert min sist. TÀnkte informera livsmedelverketet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹