Banner for MC emballage A/S

MC emballage A/S レビュヌ 1,485

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores ordre blev desvÊrre leveret til de forkerte (Fejl fra GLS side) men så snart at vi kontaktede MC Emballage om dette rykke Jeanette og fik lÞst problemet hurtigt. Handler her meget gerne igen.

Jeg hentede selv mine varer og fik en fuldstÊndig fantastisk betjening af de gutter der arbejder pÃ¥ lageret. De bar pr automatik papkasserne ind i min bil - tusind tak for det. 👌🏻 Det var tydeligt,... もっず芋る

Ud over den sÊdvanlige gode service og det gode samarbejde, sÃ¥ bliver vores hasteopgaver altid mÞdt med entusiasme og velvilje. Hvis ikke det kan lÞses af vores daglige kontakt, sÃ¥ bliver vi hurtigt s... もっず芋る

Har igennem de sidste smÃ¥ 25 Ã¥r haft fornÞjelsen at sammenarbejde med MC Emballage, og kan ikke andet end at give min fulde anbefaling. Er aldrig blevet skuffet og eller fÞlt mig dÃ¥rligt behandlet, og... もっず芋る

䌁業情報

1. 包装専門店
  2. 䞻食パック

圓該䌁業による蚘述

MC Emballage er en af Danmarks fÞrende leverandÞrer af emballagelÞsninger til virksomheder. Med mere end 40 Ã¥rs erfaring hjÊlper vi hver dag kunder i hele landet med alt fra papkasser, plastemballage og forsendelsesmaterialer til specialudviklede emballagelÞsninger. Vores store hÞjlager er fyldt med standardemballage, hvilket gÞr det muligt at levere hurtigt og effektivt – ofte fra dag til dag. Det betyder, at vores kunder kan regne med hÞj leveringssikkerhed, kort leveringstid og en servicegrad, der holder deres forretning kÞrende. Uanset om du driver en webshop, produktionsvirksomhed eller lager, stÃ¥r vores erfarne medarbejdere klar med rÃ¥dgivning og emballagelÞsninger, der passer til netop dit behov. Vi kombinerer et bredt sortiment, stÊrk faglig viden og hÞj leveranceevne, sÃ¥ du fÃ¥r en pÃ¥lidelig samarbejdspartner til alle dine emballagebehov. Hos MC Emballage handler det ikke kun om at sÊlge emballage – det handler om at skabe lÞsninger, der gÞr hverdagen lettere for vores kunder. Derfor sÊtter vi en Êre i god service, personlig rÃ¥dgivning og hurtig levering hver eneste dag.

4.8

godt udvalg, ok priser.
meget hjÊlpsomme

2026幎5月19日

Hej Lea,

Tak for anmeldelsen og din ordre.

Vi er glade for at kunne hjÊlpe, og jeg håber vi kan vÊre helt skarpe på priserne nÊste gang.

Rigtig god dag og weekend til dig.

god service

god service, nem hjemmeside, hurtig levering,

2026幎4月8日

Hej SÞren

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med hjemmesiden og vores service.

Vi håber du får en rigtig god dag!

Frederik

God service, fornuftige priser og altid imÞdekommende personale.

Jeg har handlet hos MC emballage igennem flere år, fordi de altid har vÊre imÞdekommende og lÞsningsorienteret. Servicen har alle år vÊre i top og leveringen er hurtig.

2026幎3月31日

Hej Frederik

Tak for din rigtig flotte anmeldelse! Vi er stolte af vores kunder, og du er bestemt en af dem. God servicegrad og gode lÞsninger er det vi lever af!

Frederik

De har bare det jeg skal bruge

De har bare det jeg skal bruge , og skal ikke bruge forskellige leverandÞrer.

2026幎3月30日

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at hÞre, at vi kan vÊre din totalleverandÞr. Hvis der er noget du mangler, som du ikke kan finde på webshoppen, så tag endelig kontakt.

Rigtig god dag!

Frederik

det bedste emballage firma i dk

det er altid en fornÞjelse at samarbejde med Mc emballage de er altid hurtige til at hjÊlpe med div emballage opgaver og gode priser er meget tilfreds med deres feedback når man bestiller varer hos dem

2026幎3月26日

Hej Mads,

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse.
Vi er bestemt også tilfredse med vores samarbejde med jer. Det skal vÊre vores fornemmeste opgave, at fortsat levere den gode service og de gode priser!

Rigtig god dag til dig!

Frederik

Som altid professioneltog godt.

godt godt godt. Super service, vi er ret glade for deres Webside.

2025幎11月17日

Hej Kim

Tak for anmeldelsen.

Vi er også rigtig glade for jer! Vi vil gÞre alt, så I fortsat synes webshoppen og servicen er i top.

Frederik

God service, hurtig svar.

2026幎3月23日

Hej Magdalena,

Det glÊder os at hÞre, at vores service levede op til dine forventninger.

Frederik

Altid en god oplevelse og god

Altid en god oplevelse og god kundeservice:)

2026幎2月27日

Hej

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde!
Det skal vÊre en Êre, at fortsÊtte vores gode kundeservice nÊste gang du henvender dig.

Rigtig god dag til jer

Frederik

Blive bedre til at informerer om

Blive bedre til at informerer om forsinket vare.

2026幎2月4日

Hej Rene,

Jeg underskylder meget for det sene svar. Men jeg undskylder endnu mere, at vores kommunikation har vÊret dårlig.

Jeg fÞlger op på denne ordre og den korrespondance(og manglende) så vi undgår at dette sker igen.

Vi vil levere den bedste service, og det har vi ikke gjort. Det undskylder vi.

Frederik

Den lovede leveringstid blev ikke

Den lovede leveringstid blev ikke overholdt og vi fik ingen meddelse om forsinkelsen.

2026幎1月28日

KÊre Anette.

Tusind tak for din anmeldelse – og fÞrst og fremmest vil vi starte med at beklage.
Du har helt ret i, at du burde have fået besked om forsinkelsen.

Årsagen var desvÊrre, at varerne var i restordre. De kom hjem til os den 2/2, hvorefter vi pakkede dem med det samme og arrangerede en prioriteret levering til jer, allerede nÊste morgen. IfÞlge vores oplysninger blev jeres ordre leveret hos jer kl. 07:19.

Det Êndrer dog ikke på, at manglende information fra vores side ikke er i orden, og det beklager vi oprigtigt.

Vi hÃ¥ber meget, at I vil give os en ny chance for at vise jer den service, vores kunder normalt oplever — nemlig rettidig levering og god kommunikation, hvilket vi hÃ¥ber du kan se ogsÃ¥ afspejles i vores Þvrige anmeldelser.

Endnu en gang vil vi gerne beklage — og tak fordi du tog dig tid til at gÞre os opmÊrksomme pÃ¥ det.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。