alleen dit al roept vraagtekens bij mij op???? Kyara Evers NLâ¢2 reviews 17 dec 2024 Ik heb altijd goede ervaringen bij dit⊠Ik heb altijd goede ervaringen bij dit bedrijf.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Op 5 januari een bestelling geplaatst. Snel daarna nog iets vergeten en direct gebeld. Men zou even wachten op mijn aanvullende bestelling en direct daarna het pakket verzenden zonder extra verzendkos... ãã£ãšèŠã
Ik heb altijd goede ervaringen bij dit bedrijf. Sturen alles altijd heel snel toe. Er is ooit 1 keer iets niet goed gegaan, toen heb ik een hele fijne klantenservice ervaren die meteen tot een meer da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã£ãããã¹ãšæ é€ã®ãµãŒãã¹
- é害è åãåšå ·æäŸæ¥è
- çåŠçæ³æ©åšæäŸæ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ben je tevreden, vertel het aan anderen! Ben je ontevreden, vertel het eerst aan ons. Dan kijken we samen naar een goede oplossing.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snel geleverd
snel geleverd, precies wat ik nodig had qua benodigdheden.
Bestel hier zo weer,!
Precies wat ik had besteld en heel vlugâŠ
Precies wat ik had besteld en heel vlug geleverd
Goede service en snelle levering.
Snelle levering.
De douchestoel bevalt goed
Jammer: retourkosten zelf betalen.
Heel jammer dat je de retourkosten zelf moet betalen. Veel van de producten wil je toch - netjes met plastic verpakking er nog omheen in mijn geval; ging om stuitkussens - even uitproberen. Ik had er twee besteld. Eén beviel (...hopelijk, heb het even kort geprobeerd natuurlijk), de ander niet. Die heb ik dus op eigen kosten terug gestuurd. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.
prima ervaring
Sokkenaantrekker
Sokkenaantrekker : gemakkelijk voor je kousen aantrekken het glijd goed over je voet
snelle nette levering.
Prima product
Vlotte afhandeling,
Verzending niet volgende dag in huis
Communicatie wat betreft verzenden is prima maar van de belofte voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis klopt niet. Mijn product is twee dagen onderweg geweest (donderdag om 14.40 uur besteld en zaterdag 15.30 uur geleverd). Houdt hier rekening mee. Verder was het product goed verpakt en kwalitatief goed.
Product snel en netjes ontvangen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã