TrovÊrdigt virksomhed. Jeg bestilte en varer en lÞrdag og den fÞlgende tirsdag havde jeg det i hÃ¥nden. UpÃ¥klageligt kvalitet, som forventet. Deres priser er konkurrencedygtige. Venlige medarbejder i k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Firmaet sÊlger en badevÊgt (UC-352 BLE) til ca. 1400 kr, hvor det pÃ¥stÃ¥s, at den har en nÞjagtighed pÃ¥ hhv. 100 og 200 gram for mÃ¥leomrÃ¥derne 100kg og 200kg. Jeg var tÊt pÃ¥ at kÞbe vÊgten, men downloa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mave- LÃ¥rtaske fra EliteBags som supplement til stor First Responder taske. Super god kvalitet og rummelig til armskinne, swabs, gaze, sakse, pincetter osv. KÞbte ogsÃ¥ pincetter og sakse af forskel... ãã£ãšèŠã
Let at handle, dog kunne sÞgefunktionen pÃ¥ siden forbedres. Men alt i alt en positiv oplevelse at handle pÃ¥ siden. God mulighed for at vÊlge om man ville oprettes som bruger eller blot engangskÞb.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forhandler af lÊgeudstyr, klinikinventar og forbrugsartikler til sundhedsprofessionelle i Norden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Mine vare var blevet omhyggeligt pakket i beskyttende materiale så alt var intakt ved modtagelsen.
TrovÊrdig virksomhed
TrovÊrdigt virksomhed. Jeg bestilte en varer en lÞrdag og den fÞlgende tirsdag havde jeg det i hånden. Upåklageligt kvalitet, som forventet. Deres priser er konkurrencedygtige. Venlige medarbejder i kundeservice. Jeg sÊtter også pris på at de lÊser og svarer kundernes anmeldelser og de fÞlger op på de negative. De har en fysisk adresse i DK, i Odense.
God vare til en billig pris
God vare til en billig pris, fin levering.
Firmaet sÊlger en badevÊgt (UC-352 BLE)âŠ
Firmaet sÊlger en badevÊgt (UC-352 BLE) til ca. 1400 kr, hvor det påstås, at den har en nÞjagtighed på hhv. 100 og 200 gram for måleområderne 100kg og 200kg. Jeg var tÊt på at kÞbe vÊgten, men downloadede fÞrst brochuren - HELDIGVIS. For i denne står, at der ikke er tale om nÞjagtighed, men derimod oplÞsning. Hvilket selv en 80-kroners badevÊgt fra harald nyborg kan prÊstere. Dette er vildledning, på grÊnsen til svindel!

Manglende udstyr
Jeg bestilte udstyr, som MedShop ikke kunne levere. De har stadig opkrÊvet belÞbet og i stedet for at refundere og afregne, så holdes jeg hen med mails. To stjerner er til en sÞd regnskabsassistent.
Altid hurtig ekspedition og levering afâŠ
Altid hurtig ekspedition og levering af de varer jeg mangler
God hurtig service mellem jul og nytår.
Hurtig og kompetent leverandÞr.
Meget hjÊlpsomme folk og de leverede meget hurtigt det aktuelle produkt, hurtigere end jeg havde turdet håbe.
KÞb jeres produkter et andet sted fra
Vi kÞbte et nyt gynÊkologisk leje til vores klinik og kort efter fungerede de medfÞlgende stigbÞjler og gevind ikke. Vi kontakter herefter MEDshop.dk og får tilsendt nye greb. Derefter går der et par uger og vi står med samme problem. Vi kontakter MEDshop.dk igen, da problemet stadig ikke er lÞst og får blot at vide, at vi skal returnere alle delene fÞr de vil se på det. Dette umuliggÞre vores daglige drift, da vi ikke kan fortsÊtte uden stigbÞjlerne og derefter nÊgter MEDshop.dk at hjÊlpe os og vi får blot at vide, at de ikke har haft andre med samme problem. Alt i alt elendig service, hvor man for at få hjÊlp fra MEDshop.dk skal undvÊre nÞdvendige dele i flere uger.

MEDshop.dk ããã®åç
Hurtig behandling af ordren, let af afhente ved lager. Bestille om eftermiddag en dag og kunne hente nÊste formiddag. Ingen problemer overhovedet
Ãdelagte produkter og elendig service.
Elendig service, ingen ansvar for tilsendt produkt.
FÞles som svindel. Elendig produktkvalitet og service.
Utilfredsstillende produktkvalitet og mangelfuld afhjÊlpning
Vi har kÞbt et nyt gynÊkologisk leje hos MEDshop.dk, men de medfÞlgende bÞjler og hÃ¥ndtag fungerer ikke som de skal. Gevindene slides ned efter kort tids brug, og de erstatningsdele, vi har modtaget, har samme problem. StÃ¥lkvaliteten pÃ¥ gevindene er sÃ¥ ringe, at delene kun holder i ca. to uger i klinisk brug â hvilket er helt uacceptabelt for medicinsk udstyr.
Trods gentagne henvendelser nÊgter virksomheden at levere funktionsdygtige erstatningsdele uden fÞrst at modtage de defekte retur, selvom ansvaret for manglerne utvivlsomt ligger hos dem, og tidligere forsÞg på afhjÊlpning heller ikke har lÞst problemet.
Jeg har aldrig tidligere vÊret nÞdt til at indbringe en sag retsligt mod en leverandÞr, men i dette tilfÊlde er det desvÊrre nÞdvendigt, da virksomheden ikke lever op til sin afhjÊlpningspligt.
Kan desvÊrre ikke anbefale MEDshop.dk.

MEDshop.dk ããã®åç
Som altid super god service!!
Helt ekstremt god kundeservise!
Helt ekstremt god kundeservise - med en sÊrlig tak til Liselotte, der tog hurtig action på en ordre vi var sent ude med. Dejligt med en onlineshop der kan kontaktes nemt og hurtigt, og med gennemsigtige kontaktdata. SÊrdeles god betjening, og absolut ikke sidste gang vi handler med MedShop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ