企業情報

1. 建設・製造

さまざまな外部ソースから提供された情報

Letar du efter billiga bläckpatroner. På Megashop har vi har lasertoner och en rad erbjudanden. Kolla in vårt välkomsterbjudande på bläckpatron.

2.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Beställde bläck till skrivaren

Beställde bläck till skrivaren. Leveranstid 1-2 dagar. Efter två veckor fortfarande inget besked om att varan är skickad. Noll information om huruvida varan ens finns kvar eller ej. Valde att avbryta köpet och köpa från annan leverantör istället. Det var det enda vettiga att de faktiskt återkopplade inom 48 timmar med att de makulerat beställningen. Men fortfarande ingen information om vad som tar sån tid.

2026年3月27日

Personuppgifter

Skyddade personuppgifter är falsk information hos detta företag. Svensk lag är tydligen okänd för dem.

Företaget registrerade mig med ett personnummer för en okänd person som bor i södra Sverige. Min beställning kan inte återbetalas eller skickas till mig. Dessutom har min profil raderats.

Sådan vidrig service.

2026年2月8日
5つ星のうち1の評価

Beställde toner som fanns i lager och…

Beställde toner som fanns i lager och skulle levereras inom 1-2 dagar, efter 23 dagar och flera mejl avbokade jag ordern, fick till svar att varan inte fanns inne fastän det stod så. Under all kritik, enda plussaet är att jag fick återbetalningen snabbt.

2026年2月9日

Bestälde bläck 9/2 Epson 114

Beställde bläck 9/1 Epson 114 alla färger, den gula skulle komma inom en vecka, enligt hemsidan dagarna gick ingen information om förseningar. Skriver till dem utan någon som helst förståelse att det är inte okay att ge ett löfte om produktens leverans, det värsta nu är att produkten har varit i lager och tagit slut igen utan att Skicka min order. Nu har de slutat skicka svar på mina mail också. Betala aldrig i förväg till detta företag. De tar inget ansvar alls, ett normalt företag hadde del levererat om de inte kan medela eller ge ett leverans datum. Nu har jag fått köpa en uppsättning bläck av ett mer seriöst företag. Det är 27/1 idag. Och ordern behandlas fortfarande.
Dessutom skickar dom Reklam till dig även om du nekat reklam.

2026年1月9日
5つ星のうち1の評価

En gång bra, nu botten efter uppköp

Har varit kund hos Megashop i många år. Jättebra. Allt rasade när de blev uppköpta. Går inte att ringa. Går inte att fylla i deras beställningsformulär. Går inte att ändra i beställningen. Beställningsformuläret spärrat för företagsbeställning (mitt företag som varit kund i 15 år). För många produkter skickas. Fakturan från nån partner Qliro är ingen faktura, bara ett mejl att jag ska betala. Ingen adressat. Behöver faktura för bokföring. "Brukar gå bra" skriver Megashop, men "kontakta Qliro" som skryter med att man "är noterad på Nasdaq". Har nu nummer 29 i chatkön. Aldrig mer Megashop, så synd på ett så bra företag. Men det var då.

2026年1月16日

Lurendrejeri

Deras verksamhet bygger på lurendrejeri! Beställde HP Origial toner men fick nåt återvunnet och egenpaketerat som de har mage att hävda är original! Som de dessutom vägrar byta ut..! Att maila med deras kundtjänst är som att prata med en papegoja.

Handla INTE av detta företag!

2025年12月4日
5つ星のうち1の評価

Dålig service, samt betala aldrig innan du har fått din vara

Jag har beställt bläck för min fotoskrivare, där Megashop har påstått att varan skickas samma dag om den beställs innan kl16. Efter 8 dagar, ordern är inte behandlat än. När jag försöker ta kontakt med dem, tar det alltid 2 dygn innan de svarar, även när man skickar svar på deras frågor. Slutligen fick de annullera min order och ingen återbetalning efter 4 veckor. Hittils försöker få mina pengar tillbaka utan att lyckas. Absolut sämst på nätet.

2025年12月30日

Bläck till skrivare

Om man vill ha billigare bläck till skrivaren så är väl företaget ok, men räkna med låååång leveranstid!! Här får man inte ha bråttom. Uselt att skriva 1-2 dagar leverans och så tar det över en vecka att få varor. Näää det får nog bli ett annat företag nästa gång.

2025年12月15日
5つ星のうち1の評価

Onårbara och undviker ansvar.

De har inga problem att kontakta sina kunder om att byta från originalprodukten men när man behöver komma i kontakt med dem för att leveransen inte har kommit så är de omöjliga att nå.
Jag vill ha svar snabbt när jag har n fråga, inte inom 2 veckor..
Väntar fortfarande på mitt paket och ingen har återkopplat på mina mejl.

2025年11月5日
5つ星のうち4の評価

Helt ok

Köpte originaltoners och lite kontorsmaterial, de ringde upp och frågade om jag ville ha ersättningsprodukter men jag tackade nej. Grejerna kom som de skulle och var hela och bra. Rimlig leveranstid. Inte behövt deras support.

2025年11月6日

Förfärliga metoder!

Har testat olika ersättningstoners till laserskrivare, och alltid blivit besviken på bristande kvalitet.

Beställde originaltoners häromdagen från megashop.

Fick en oväntad upplevelse nu då han plötsligt ringde upp mig och höll en övertalningskampanj för att försöka få mig att ändra min order till deras ersättningstoners!!!

En skam att det går till såhär, aldrig mer den leverantören.....

2025年9月15日

Trustpilot エクスペリエンス