Snabbt, lÀttnavigerat och otroligt jaevla bra! Som med allting idag sÃ¥ dröjer det bara nÃ¥gra extra sekunder innan bjÀbbet om bÀttre service och allt öppet som moster Agdas roev! Det gÃ¥r inte att lÀsa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Oseriöst företag som kontaktar företaget fast man tidigare Ã¥r tydligen har sagt upp avtalet och sagt att man inte Àr intresserade. SÀljaren Àr pÃ¥ tvingande och trots att inget Àr helt bestÀmt skickas... ãã£ãšèŠã
Jag gillar översikten och möjligheten att se vilka fordon som Àr reggade pÃ¥ bolagen dÃ¥ jag jobbar med försÀkringar. Men det funkar inte som förut och jag ser inte nÃ¥gon fordonslista lÀngre. Kan ni fix... ãã£ãšèŠã
Jag har skickat 2 meddelande t er utan Ã¥terkoppling Jag köpte ett fodral till mobilen tyvÀrr passar det inte Jag vill byta t Galaxy S 21 FE Kan jag bara skicka tillbaka det som jag köpte Megan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Merinfo.se Àr den mest kompletta söktjÀnsten för att enkelt hitta personer, företag, adresser och telefonnummer online. Vi har samlat information från olika tillförlitliga kÀllor och samarbetspartners för att erbjuda dig omfattande och pålitlig information.
é£çµ¡å
Hulda Mellgrens Gata 11 B, 421 32, VÀstra Frölunda, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@merinfo.se
- www.merinfo.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bluff på hög nivå .skickar faktura på nåt man inte tÀcknat
SÀljare ringde upp och sa att man kunde annonsera men jag sa att vi inte ska lÀgga pengar på de men dagen efter kommer en faktura på 3990kr på nåt han inte informerat om alls .. skandal o bluff
Lurendrejeri
Lurendrejeri, ringer upp och frÃ¥gar om ens uppgifter fortfarande stÀmmer och nÀr man svarat pÃ¥ det sÃ¥ gÃ¥r det nÃ¥gra dagar sÃ¥ fÃ¥r man en faktura pÃ¥ 5000 kronor som dom pÃ¥stÃ¥r att man har godkÀnt. NÀr man bestrider sÃ¥ fÃ¥r man bara svaret att man har godkÀnt deras âtjÀnstâ och att det bara Àr att betala. Det blir anmÀlan pÃ¥ detta.
Ett bluffföretag som skickar utâŠ
Ett bluffföretag som skickar ut påhittade fakturor och anvÀnder olika företag för indrivning.
Helt sjukt dåligt
Helt sjukt, skickar faktura på 4000kr utan att vi kommit överens om något!
Hittar på att jag tackat ja. Sade att jag ej var intresserad och la på telefonen, helt plötsligt har jag en faktura. Riktigt pinsamt företag
Ett gÀng svinpÀlsar som körâŠ
Ett gÀng svinpÀlsar som kör bondfångarmetoden. Pratar som att man Àr kund och avslutar med att sÀga: då fortsÀtter vi som tidigare med samma info och samma pris. Och så blir man fakturerad 5 000 kr + moms - trots att man aldrig varit kund! Bara att be dom dra Ànda in i helvetet och brinna upp.
Swishade för ett nummer som de inte hade nån info om
Sökte ett nummer utan resultat. Merinfo påstod att de hade infon men att det krÀvdes en Swish avgift. Efter Swish så fick jag kvitto och info om att de inte har nån info om numret. Totalt vÀrdelöst.
PåtrÀngande utgifter för småföretagare
Företaget ringer upp på ett forcerat sÀtt och trots att inget avtalats på telefon dimper det ned fakturor på en oregelbunden basis.
Svårt att få någon skriftlig respons och att se något resultat (siffrorna de slÀnger sig med över telefon kÀnns svåra att verifiera).
Helt enkelt inte pålitligt.
VARNING!
Helt fruktansvÀrt företag som vi försökt få tag på i ett år för att få bekrÀftat att vi inte får fler fakturor då vi aldrig velat ha tjÀnsten från början. Efter ett år ringer de upp och låtsas som inget alls. Och undrar varför vi inte vill ha tjÀnsten. Sedan blir de sura och kastar på luren. Vi mailar då igen för att få bekrÀftelse på att vi inte har något kvar hos dem. Får som svar att det bara att sÀga nej nÀr de ringer. Vilket vi då förklarar att det var det vi försökte med från början men de Àndå skickade ut fakturor. De skickar sedan oklart bekrÀftelsemail som syftar till en ny faktura. Vilket gör att vi fortfarande måste jaga dem. Vad ni Àn gör, lÀgg på direkt nÀr de ringer.
Oseriösa
Går ej att kontakta ,går ej att avsluta
Citerar mail från Merinfo
SÀg Nej nÀr vi ringer !
Svarar ej i telefon, mail svar tar tid
Om jag tolkar rÀtt måste jag betala ytterigare 1 år fast jag sagt nej i telefon
Ring aldrig mig igen Merinfo
Good tool both when searching
Good tool both when searching for information about individuals and companies.
Not an honest company towards itsâŠ
Not an honest company towards its customers,Just got a tricky call where they're trying to get in touch and turn you into a paying customer without saying it outright.
Sökte pÃ¥ ett telefonnummer dÀr det stodâŠ
Sökte på ett telefonnummer dÀr det stod att de hade information om vem som Àgde numret. Det skulle bara kosta 40 spÀnn att ta reda på det. Såklart de inte hade information om vem numret tillhörde. JÀla lurendrejeri, betala inget till dem.
Bluff företag.
Som många andra skriver om dom, de lurar småföretag. Ringer upp och sen skickar faktura för någonting som dom anser att ni kommit överens om. Signera inget hos dom varken skriftligt eller på bank id.
Bluffar företagare
Ringer små företag om en tjÀnst på deras hemsida. NÀr man begÀr mer skriftlig info så mejlar de en faktura på 6000kr. Man får ingen orderbekrÀftelse utan de skickar en klippt röstinspelning då de tar med den delen man sÀger ja, men inte till vad man sa ja. Får ni fakturan kan ni göra som vi gjorde, 1. Mejla att ni bestrider fakturan, 2. De kommer skicka en påminnelse men det Àr bara att ignorera de för de kommer⊠3. De kommer skicka en faktura från inkasso till er, bestrid till inkasso och förklara situationen. Det slutade med att inkasso kontaktade dem och de avslutade Àrendet. Kolla Hallåkonsument för mer info.
Merinfo Àr ett företag som lurar små företag
Precis blivit lurade i vårt lilla familjeföretag, dÀr vi med anledning av att det kÀndes lurigt sa att vi vill ha information skriftligt då det inte kÀndes sÀkert men de skickade en korrektur och en faktura med bara minuters mellanrum. NÀr vi sedan kontaktade dem svarar en otrevlig person i kundtjÀnstens mail, Astrid Hero. Att då bestÀllningen Àr levererad så kvarstår betalningsansvaret och nÀr vi fortsatte bestrida får vi ett Mail med ett klippt samtalet. 5000kr ligger fakturan på och inte något får man för det mer Àn att man fortsÀtter synas på merinfo.se precis som alla gör. Vi har inte polisanmÀlt Ànnu men det kommer vi att göra. LÀgg på om de ringer er!
Utnyttjar små ideella föreningar
Detta Àr ett fullkomligt vÀrdelöst företag. SÀljarna ringer upp små ideella föreningar och erbjuder dyra abonnemang. NÀr styrelseordförande tackar nej till erbjudandet skickas det Àndå ut fakturor som direkt går till inkasso om föreningen inte betalar. Föreningen har varit i kontakt med kundtjÀnst flera gånger dÀr de blivit lovade att abonnemanget ska vara avslutat men trots detta kommer det Àndå en faktura i början av nÀsta år och cirkusen börjar om. NÀr man ringer in till kundcenter och ber om hjÀlp att avsluta abonnemanget och skicka en skriftlig bekrÀftelse på detta så Àr medarbetarna så sjukt otrevliga och till och med lÀgger på i örat på en. NÀr nÀsta faktura kommer efter årsskiftet (jag har noll förhoppningar om att den uteblir) blir det en polisanmÀlan för bedrÀgeri.
Fake "kontrakt"
Dem ringer och lutar dig in i samtalet som att man redan har en tjÀnst hos dem, dem gÃ¥r sedan vidare med att sÀga priser osv sen kommer det en "orderbekrÀftelse" pÃ¥ mailen som dem pÃ¥stÃ¥r Àr ett giltigt kontrakt, VILKET DET INTE ÃR. Har bestridit fakturorna dem skickat och polisanmÀlt dem för fakturabedrÀgeri. Nu Àr min faktura makulerad efter att jag bad dem kontakta min media konsult samt att min jurist via min företagsförsÀkring Àr medveten om deras beteende.
Vanlig bolagsfakta Àr GRATIS, det behöver man inte skriva avtal med någon aktör som merinfo eller hitta.se för att få upp.
LÀgg på luren så fort dom hÀr ormarna ringer då dem överlever på folk som inte har koll och Àr rÀdda för att hamna på kronofogden om den inte betalar, BESTRID varje faktura Ànda tills inkasso dÀr det tar stopp, garanterar 100% att merinfos jurist inte kommer dyka upp i domstol.
En "orderbekrÀftelse" Àr INTE giltigt över telefon, det behövs underskrift och ett KONTRAKT för att det ska vara giltigt.
Rena idioter hela högen.
Va försiktig nÀr dom ringer och sÀger dom Àr från merinfo
De behöver inget godkÀnna på ett avtal mellan företag till företag dom kan lÀgga ett avtal hur dom vill. bara för sÀljare fråga dig en vanlig fråga och du svarar ja på den så Àr det deras godkÀnnande. Jag hade rekommenderat att klicka dom om dom ringer från merinfo. riktigt fula sÀljare.
Fula telefonförsÀljare
TelefonförsÀljarna som ringer och vill sÀlja tjÀnsten att synas till företag Àr tyvÀrr riktigt fula.
De lÀgger upp samtalet som att man redan har deras tjÀnst och undrar om man vill "uppgradera" eller om man vill köra ett år till med bas-tjÀnsten (som kostar flera tusen) trots att man inte har något avtal sedan tidigare.
Incredibly scammy people behind theâŠ
Incredibly scammy people behind the site. Trying to get information that is WRONG taken down, but they are not answering emails despite having it clearly written on their site for this purpose.
Right now, sales people and other dickwads are calling a number that is in no way, shape or form related to me, and that person is not happy about it. Both of us have reached out numerous times for weeks but these incompetent clowns just ignores. How can a site like this even be legal to operate with this kind of setup?
Embarrasing.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹