Jeg har ikke en eneste gang, vÊret i butikken hvor man ikke er blevet betjent i rÊkkefÞlge. Personalet er top professionelle og imÞdekommende og hjÊlpsomme. SÃ¥ jeg kÞre gerne til NykÞbing i stedet for... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget imponeret over kunde Venligheden hos Mertz jagt og Fiskeri, havde lavet en aftale om kÞb af en Beretta parallelo deep scroll 486. Men har haft problemer med prostatakrÊft og det tog lidt... ãã£ãšèŠã
Jens og hans folk er bare super nÊrvÊrende, og giver rette vejledning. Jagt er dyrt, sÃ¥ det giver trykhed, nÃ¥r personalet er nÊrvÊrende, og man fÞler sig godt vejledt. Butikken er i Þvrigt super fl... ãã£ãšèŠã
Ekspedient var meget venlig, oplysende og flexibel. Kunne ekspedere en ordre hurtigt. Det drejede sig om en fejemaskine fra NykÞbing til Faxe inden nÊste snestorm. Tak osse til en hurtig og venlig ch... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stort og velassorteret udvalg i jagt, fiskeri og outdoor artikler. SydsjÊlland og Lolland- Falsters stÞrste fysiske butik placeret i NykÞbing Falster.
Holger Brodthagensvej 6, 4800, NYKÃBING F, ãã³ããŒã¯
- jens.agner@mertz.dk
- www.mertzjagt.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
I forbindelse med min forsvundne pakke
I forbindelse med min forsvundne pakke, ydede Mertz ekstraordinÊr god service! Tak for det!
Rigtig god service
Super god service og hurtig leveringâŠ
Super god service og hurtig levering meget positive og dygtige medarbejdere som har en stor viden om alle deres produkter kan kun anbefale at handle hos mertz jagt og fritid 5 stjerner herfraðð»ð
Super god service
Super god service. Jeg fik min pakke et dÞgn efter jeg bestilte.
Mvh.Tim
Hurtig og smertefri leverance
Hurtig levering af bestilte vare
Supper fint og hurtigt levering ð
Fantastisk service
Det er altid en fornÞjelse at handle hos jer. Der er rigtig god service. Hvor medarbejderne tager sig tid til sine kunder. Alle har viden inde for både jagt og fiskeri og kan guide dig igennem lige netop det som du har brug for.
hurtig levering
God service sÞde og hjÊlper rigtigt godt
I fÃ¥r 1,stjerne da i ikke leverede tilâŠ
I får 1,stjerne da i ikke leverede til det udleveringssted jeg har valgt

Mertz Jagt & Fritid ApS ããã®åç
KÞbte et par Abu Garcia neopren wadersâŠ
KÞbte et par Abu Garcia neopren waders til nedsat pris. Er meget glad for mit kÞb. De opfylder alle mine krav. Det var fint at handle hos denne butik.

Mertz Jagt & Fritid ApS ããã®åç
..godt produkt & hurtig levering..
Nemt at bestille hurtig levering varenâŠ
Nemt at bestille hurtig levering varen passer på beskivelsen
Mega ð herfra
Mega ð herfra
Blev ringet op da min ordre var klar til afhentning..ð dagen efter bestilling..