3.6

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

26 jaar oude Alno keuken heeft last van zijn geleider

Afgelopen week begaf een van de lade geleiders het van onze 26 jaar oude Alno keuken. Wat nu? Mijn zoekactie op het Web waren best lastig. Uiteindelijk kwam ik bij een bedrijf uit die uitsluitend aan zakelijke klanten levert. Dit bedrijf verwees mij door naar meubelinterieur. Dit bedrijf maandag om 15:00 gebeld, daar hadden zij al genoeg aan mijn oude typenummer, kreeg ‘n vervangend typenummer, gelijk besteld. Dinsdag om 13:00 werden de nieuwe geleiders bezorgd, ‘s-middags gemonteerd, met als resultaat, ‘n weer soepel lopende lade met softclose systeem. Weet nu wel waar ik moet wezen bij ‘n eventueel gebrek aan onze keuken, Shappoo!

2026幎6月22日
5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaring aanschaf anti slip matten.

Een aantal anti slip matten voor (keuken)lades besteld.
Sommige ook speciaal op maat laten maken.
Deze goede kwaliteit had ik niet verwacht!
Zo stevig en precies op maat.
En het belangrijkste: werkelijk niets schuift meer in me keukenla, ook niet bij het hard open trekken en dicht doen van de la.
Verder goede levering etc...
Ik ben zeer tevreden.

2025幎11月21日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte service in strijd met consumenten recht

Lade besteld, paste niet, kon zgn niet retour ivm maatwerk! Mast opgeven is een verplicht veld, dus altijd maatwerk!
Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld en ik ben in het gelijk gesteld. Keukenlade.nl heeft niet meer gereageerd op mijn email! Dus niet bestellen hier, tenzij je een Rechtsbijstandverzekering hebt die je terugbetaald.

2025幎10月8日
5぀星のうち1の評䟡

Bestelling bij greeplijsten.nl

Had spullen voor de keuken besteld bij greeplijsten.nl, is het zelfde bedrijf.

Niks gekregen, meerdere keren contact gezocht, slechte terugkoppeling. Ze zeggen het ligt aan DHL en we gaan een onderzoek doen. Vervolgens geen bericht, weer zelf terug belllen, en weer het zelfde andwoord, we wachten op DHL. Ze moeten gewoon mijn geld terug storten of een nieuwe order versturen. Ik heb als consument recht op herziening maar daar heeft dit bedrijf lak aan.

2025幎1月28日

top ondersteuning bij bestellen

zeer goede hulp bij bestellen. Ik wist niet exact wat ik nodig had, dus ik heb ze even gebeld. Ze hebben me heel goed geholpen en uitgelegd wat ik het best kan bestellen (en vooral wat ik niet moest bestellen). Ze hebben zelfs mijn bestelling naar het buitenland gestuurd. Echt klasse.

2021幎9月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ