Banner for Meubelplaats

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Salontafel besteld, Goed verzorgd en op tijd geleverd. Lang gezocht op internet bij Meubelplaats geslaagd. Ben er blij mee,tafel was erg mooi.

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Leuke kapstok besteld, maar deze was met flinke schade bezorgd. Na contact, duurde een paar dagen, is het perfect en volgens afspraak opgelost. Dankjewel!

5つ星のうち5の評価

Wij hebben onze eetkamertafel van meubelplaats.nl besteld via bol.com. Ik kan niet meer tevreden zijn dan dit. Snelle levering, vriendelijke levering, makkelijk monteerbaar en prachtig meubelstuk!

企業情報

1. 家具店

Meubelplaats について

当該企業による記述

Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.

Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.

Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Salontafel.

Salontafel besteld,
Goed verzorgd en op tijd geleverd.
Lang gezocht op internet bij Meubelplaats geslaagd.
Ben er blij mee,tafel was erg mooi.

2026年4月9日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kleur van de salontafel en dat deze op tijd is geleverd. Veel plezier met uw nieuwe salontafel!

Snelle levering, fijne tafel

Snelle, goede levering. Product precies zoals verwacht, fijne eettafel!

2026年3月26日

Meubelplaats からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat zowel de levering als de eettafel helemaal naar wens zijn verlopen en dat het product aansluit bij uw verwachtingen.

We wensen u veel plezier met uw eiken eettafel en hopen dat u er jarenlang van kunt genieten!

2026年3月31日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat het snel is geleverd. Veel plezier met uw nieuwe bijzettafel!

Zeer tevreden

Na telefonisch overleg, zeer tevreden over de levering op korte termijn, kan mn tafel mee naar spanje!

2026年4月7日

Meubelplaats からの回答

We begrijpen dat dit vervelend is en dat u zich zorgen maakt, maar we willen u graag geruststellen.

Uw eettafel staat nog in bestelling en wordt zo snel mogelijk geleverd. We hebben uw mails inmiddels ook beantwoord met een update. Mocht u die niet hebben gezien, kijk dan ook even in uw spamfolder.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

5つ星のうち5の評価

Wat je ziet is wat je krijgt.

Op tijd en geheel compleet afgeleverd.

2026年3月26日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de salontafel helemaal naar verwachting is en dat alles netjes en op tijd is geleverd.

Veel plezier met je aankoop!

Kapstok met schade bezorgd

2026年3月25日

Beste Robert,

Wat vervelend om te horen dat de kapstok beschadigd is aangekomen, onze excuses hiervoor.

We gaan dit direct voor u oplossen. Mijn collega zal dit ook nog even per mail aan u bevestigen.

Nogmaals excuses voor het ongemak, we zorgen dat dit snel goed komt.

5つ星のうち1の評価

Men houd je aan de lijn

Men houd je aan de lijn. Mensen heeft gemaild 7 weken geleden dat de tafel die wij hebben besteld word geleverd deze mail.over het oog gezien, men geef aan gebeld te hebben kan het niet terug zien a fijn gebeld excuses wij hebben u mail over het oog gezien wanneer kunnen wij een nieuwe lever dag verwachten houd umail in de gaten werd er gezegd ook goed nu 7 weken later en meerdere malen gebeld met een onvriendelijke antwoord ja u moet wachten op een nieuwe mail licht bij de planning anders annuleert u maar. Weer gewacht deze week inmiddels 3 x beld eeee jij wij nemen de telefoon aan voor meubelplaats en mailen hun zegt men aan de telefoon dus contact met meubelplaats is er helemaal niet.Dus denk er goed over na voor dat je een bestelling plaats je word in het niemendal gegooid!!!!!!.
Mw kaya Rotterdam

2026年4月3日

Meubelplaats からの回答

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen graag toelichten dat er eerder al een bezorgpoging is gedaan, maar dat deze helaas niet is geslaagd omdat uzelf niet aanwezig was. We begrijpen dat dit voor vertraging en frustratie heeft gezorgd en dat vinden we erg jammer.

Op dit moment zijn we bezig om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen en ervoor te zorgen dat uw bestelling alsnog correct bij u wordt geleverd. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit verder af te stemmen.

Onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち5の評価

Ben heel blij met mijn eettafel en…

Ben heel blij met mijn eettafel en stoelen. Was super goed verpakt. Heb een paar keer gebeld en netjes te woord gestaan. Heel klantvriendelijk. De bezorging was ook super. Mijn complimenten.

2026年4月1日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw eettafel en stoelen en dat zowel het contact als de bezorging goed zijn verlopen.

5つ星のうち4の評価

Was goed verpakt en redelijk snel…

Was goed verpakt en redelijk snel verzonden

2026年3月23日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat de fauteuil goed verpakt was en snel is verzonden.

5つ星のうち3の評価

Slechte communicatie

De communicatie moet echt beter: nadat ik de bestelling had geplaatst, hoorde ik niks meer. Ik moest steeds zelf contact opnemen en dat verliep ook niet heel soepel. Ook aan de aangegeven levertijd op de website werd niet voldaan. Het voelt allemaal wat onbetrouwbaar door deze dingen, maar de tafel is wel geleverd.

Meubelplaats からの回答

Dank u wel voor uw eerlijke feedback en het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de communicatie en levertijd niet naar verwachting zijn verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen uw opmerkingen serieus en gaan hier intern mee aan de slag om onze service te verbeteren.

Fijn om te horen dat de tafel uiteindelijk toch goed is geleverd.

Mooie salontafels

Mooie salontafels, goede kwaliteit!

Meubelplaats からの回答

Dank u wel voor uw fijne review en het delen van uw ervaring! Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de salontafels en de kwaliteit.

5つ星のうち5の評価

Mooi product snelle levering super communicatie

Mooi product, snelle levering, en super communicatie

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de salontafel set én onze service.

Zeer tevreden

Wij hebben onze eetkamertafel van meubelplaats.nl besteld via bol.com.

2026年3月25日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Meubelplaats! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw eettafel en de levering. Geweldig dat alles naar wens is verlopen en dat de tafel een prachtig plekje in uw interieur heeft gekregen.

Mooie kast gekocht

Mooie kast gekocht. Was netjes ingepakt voor bezorging. Goede communicatie over levertijd.

2026年2月27日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de kast naar wens is en dat alles rondom de levering, verpakking en communicatie goed is verlopen. Daar doen we het voor.

Veel plezier met uw nieuwe kast en graag tot ziens bij Meubelplaats!

5つ星のうち1の評価

J’ai passé commande de chaises sur ce…

J’ai passé commande de chaises sur ce site le 15 décembre pour un montant d’environ 400 €. Le paiement a été débité immédiatement et j’ai bien reçu l’email de confirmation.
Malheureusement, plusieurs mois plus tard, je n’ai toujours rien reçu. J’ai envoyé plusieurs emails à différentes adresses pour obtenir des informations sur ma commande, mais je n’ai reçu aucune réponse.
Je suis très déçu par cette expérience. Pour l’instant, j’ai payé 400 € et je n’ai ni reçu ma commande ni obtenu de réponse du service client.

2025年12月15日

Meubelplaats からの回答

Merci pour votre message et toutes nos excuses pour le retard ainsi que pour le manque de communication concernant votre commande. Nous comprenons parfaitement votre déception, surtout après le paiement et sans réponse de notre part.

Le problème est désormais résolu et votre commande a été livrée. Nous espérons que tout est conforme à vos attentes et que vous êtes satisfait(e) de vos chaises.

Encore toutes nos excuses pour ce désagrément et merci pour votre patience. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez la moindre question.

Cordialement,

5つ星のうち5の評価

Goed geïnformeerd wanneer ze komen…

Goed geïnformeerd wanneer ze komen leveren. Nette chauffeur en zette het pakket op de gevraagde plek.

2026年2月25日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed geïnformeerd bent over de levering en dat onze chauffeur het pakket netjes op de gewenste plek heeft gezet.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe ladenkast!

Mooi en snelle levering

Mooi en snelle levering

2026年2月23日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat de levering snel is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe salontafel!

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn heel tevreden

2026年2月25日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe sidetable Britt!

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe dressoir Britt!

5つ星のうち4の評価

Professioneel en vriendelijk.

Professioneel en vriendelijk.

2026年3月2日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en vriendelijk heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe eiken eettafel!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。