Salontafel besteld, Goed verzorgd en op tijd geleverd. Lang gezocht op internet bij Meubelplaats geslaagd. Ben er blij mee,tafel was erg mooi.

企業が回答しました
Leuke kapstok besteld, maar deze was met flinke schade bezorgd. Na contact, duurde een paar dagen, is het perfect en volgens afspraak opgelost. Dankjewel!
企業が回答しました
Wij hebben onze eetkamertafel van meubelplaats.nl besteld via bol.com. Ik kan niet meer tevreden zijn dan dit. Snelle levering, vriendelijke levering, makkelijk monteerbaar en prachtig meubelstuk!
当該企業による記述
Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.
Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.
Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.
Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.
Ceintuurbaan 209, 7413 DE , Deventer, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Salontafel besteld,
Goed verzorgd en op tijd geleverd.
Lang gezocht op internet bij Meubelplaats geslaagd.
Ben er blij mee,tafel was erg mooi.

Meubelplaats からの回答
Snelle, goede levering. Product precies zoals verwacht, fijne eettafel!

Meubelplaats からの回答
Na telefonisch overleg, zeer tevreden over de levering op korte termijn, kan mn tafel mee naar spanje!

Meubelplaats からの回答
Men houd je aan de lijn. Mensen heeft gemaild 7 weken geleden dat de tafel die wij hebben besteld word geleverd deze mail.over het oog gezien, men geef aan gebeld te hebben kan het niet terug zien a fijn gebeld excuses wij hebben u mail over het oog gezien wanneer kunnen wij een nieuwe lever dag verwachten houd umail in de gaten werd er gezegd ook goed nu 7 weken later en meerdere malen gebeld met een onvriendelijke antwoord ja u moet wachten op een nieuwe mail licht bij de planning anders annuleert u maar. Weer gewacht deze week inmiddels 3 x beld eeee jij wij nemen de telefoon aan voor meubelplaats en mailen hun zegt men aan de telefoon dus contact met meubelplaats is er helemaal niet.Dus denk er goed over na voor dat je een bestelling plaats je word in het niemendal gegooid!!!!!!.
Mw kaya Rotterdam

Meubelplaats からの回答
Ben heel blij met mijn eettafel en stoelen. Was super goed verpakt. Heb een paar keer gebeld en netjes te woord gestaan. Heel klantvriendelijk. De bezorging was ook super. Mijn complimenten.

Meubelplaats からの回答
De communicatie moet echt beter: nadat ik de bestelling had geplaatst, hoorde ik niks meer. Ik moest steeds zelf contact opnemen en dat verliep ook niet heel soepel. Ook aan de aangegeven levertijd op de website werd niet voldaan. Het voelt allemaal wat onbetrouwbaar door deze dingen, maar de tafel is wel geleverd.

Meubelplaats からの回答
Mooi product, snelle levering, en super communicatie

Meubelplaats からの回答
Wij hebben onze eetkamertafel van meubelplaats.nl besteld via bol.com.

Meubelplaats からの回答
Mooie kast gekocht. Was netjes ingepakt voor bezorging. Goede communicatie over levertijd.

Meubelplaats からの回答
J’ai passé commande de chaises sur ce site le 15 décembre pour un montant d’environ 400 €. Le paiement a été débité immédiatement et j’ai bien reçu l’email de confirmation.
Malheureusement, plusieurs mois plus tard, je n’ai toujours rien reçu. J’ai envoyé plusieurs emails à différentes adresses pour obtenir des informations sur ma commande, mais je n’ai reçu aucune réponse.
Je suis très déçu par cette expérience. Pour l’instant, j’ai payé 400 € et je n’ai ni reçu ma commande ni obtenu de réponse du service client.

Meubelplaats からの回答
Goed geïnformeerd wanneer ze komen leveren. Nette chauffeur en zette het pakket op de gevraagde plek.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。