Meyland Tømrer & Snedker レビュー 9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Varmeste anbefalinger

Klaus har været en del af holdet på en total køkkenrenovering og har bl.a. sat nyt loft op og installeret det nye køkken. Professionel arbejde, øje for detaljen og god rådgivning undervejs. Altid en fornøjelse at få ham forbi. Vil række ud til ham som den første, næste gang vi skal have udført noget arbejde.

2026年1月13日
5つ星のうち5の評価

Super professionel oplevelse fra start…

Super professionel oplevelse fra start til slut. Meyland har opsat vores køkken og er utrolig dygtig og professionel – resultatet bærer tydeligt præg af, at der er kræset for detaljen. Alt blev udført med stor præcision og helt efter aftale, og vi kan varmt anbefale ham til andre.

2025年12月19日
5つ星のうち4の評価

Istandsættelse af hus.

Vi har lige sat vores hus i stand og har i den forbindelse brugt Klaus Mejland til både at sætte et par skillevægge op, samt sat nye rustik lofte op på hele første etage. Alt sammen udført med stor professionalisme og et virkelig flot finish.
Vi kan i den grad anbefale Klaus Mejland.
Professionel på alle punkter.

2025年1月15日

Totalrenovering af lejlighed

Jeg har fået totalrenoveret en lejlighed, hvor Klaus var meget behjælpelig hele vejen igennem forløbet. Han tog al kontakten med maler, elektriker, VVS'er m.m. Arbejdet han selv udførte var lige som det skulle være, og jeg kan kun anbefale dem.

2024年12月10日

Mega godt arbejde!!

Mega godt arbejde!!
Jeg fik sat 7 vinduer i mit gamle/nye hus af meyland tømreren det var både hurtigt, effektivt, smukt og professionelt det spillede bare 100%
Kan godt mærke han er meget erfaren
Kæmpe anbefaling herfra:)

2024年12月11日
5つ星のうち5の評価

Jeg blev anbefalet Klaus af min gode…

Jeg blev anbefalet Klaus af min gode ven, som helt tilbage i 2006 fik totalrenoveret sin lejlighed af ham. Klaus har siden både hjulpet mig med opgaver i min tidligere lejlighed i Aarhus, bl.a. med at installere flotte trælameller. Her gjorde han et super stykke arbejde og ryddede flot op efter sig. Det samme gælder de både mindre og lidt større opgaver, han har hjulpet med i mit nuværende hus i Grenaa. Herfra kan jeg kun anbefale ham – han leverer kvalitetsarbejde efter min mening og holder sine aftaler.

2024年11月23日
5つ星のうち1の評価

Sjusket arbejde og meget svær at komme i kontakt med

For fire år siden fik vi lagt nyt tag på vores sommerhus af Klaus Meyland (KM). I marts i år opdagede vi, at der var pletter på loftet efter at vand var trængt gennem taget.
Efter en måneds mailkorrespondance, der hurtigt endte med at blive helt ensidig fra min side, fik jeg endelig i begyndelsen af uge 16 telefonkontakt med KM, som lovede at komme ud og se på taget i uge 16. Var fejlen deres, ville de naturligvis reparere skaden.
I uge 20 havde vi endnu intet hørt fra Klaus Meyland, og jeg ringede derfor for at sige, at siden de havde så travlt, måtte vi hellere få en anden tømrer til at se på taget. Reaktionen var ikke overstrømmende.
Efterfølgende fik vi i løbet af kort tid besked fra den nye tømrer om at taget nu var efterset og de fundne fejl reparerede. Den nye tømrer mente at taget var lagt så sjusket, at vi skulle sende regningen med de dokumenterende fotos til KM, og bede, ham betale ikke bare den regning, vi fik, men også en maler, som skulle male det vandskadede loft.
Det forsøgte vi - uden held. Den håndværkergaranti, som KM er med i, kunne ikke gøre noget, da skaden var udbedret.
Jeg er ked af at sige det, men jeg kan ikke anbefale KM.

2021年10月15日

Trustpilot エクスペリエンス