ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
- www.miamibar.dk
Man må ikke have trÞje på
Man må ikke have trÞje på
Fedt at betale 100kr for at fryse af h tilð
I would like to express my deepâŠ
(( Rasiscme )) I would like to express my deep disappointment with the recent incident at the establishment, which involved not only insults and poor service but also a distressing element of racism. Unfortunately, when I left the premises and tried to re-enter, I was subjected to insulting remarks by the security personnel solely based on my race. This experience has left me appalled and shocked. Furthermore, despite my efforts to retrieve my jacket for two weeks, I was met with indifference and a lack of urgency in addressing the issue. The physical assault I endured while attempting to reclaim my jacket only compounded the distressing nature of the situation. I strongly urge the establishment to address these acts of racism and take immediate measures to improve their service and foster an inclusive and welcoming environment for all patrons.
Everything great
Rasiscme
En gruppe pÃ¥ 5, alle 5 kom ind, men efter 1 minut blev den ene smidt ud pga âmanglende reservationâ. Denne person er med sort hudfarve, og jeg vil derfor mene det er diskrimination. Vi andre blev ikke smidt ud, og behÞvede ikke reservation.
DÞrmÊndene opgav deres navne som âAhmedâ og âSaidâ, og bestyrelsen ville heller ikke tage ansvar.
Jeg kommer ALDRIG der igen, sikke et racistisk sted!
Uprofessionelle dÞrmÊnd
Smidt ud for at have jakker med ind som ikke kunne indleveres da Vinci kom da der ikke var nogen i garderoben. Da vi blev bedt om at indlevere 18 jakker blev en dÞrmand utålmodig efter 30 sekunder fÞr jeg nåede at informere gruppen.
Dårlig behandling og endnu vÊrre håndtering
Udover en helt uacceptabel opfÞrsel fra dÞrmandens side, så må en stor kritik også gå til Miami bars bestyrelse (eller i hvert fald bestyreren af deres facebook side), som enten sletter negative kommentarer, eller i bedste fald helt undlader at svare på dem.
Det havde klÊdt dem om ikke andet, at i det mindste kommentere på sagen, og ikke feje det under gulvtÊppet.
Min kommentar lÞd som fÞlgende:
Jeg har nydt at bruge penge på gode, billige cocktails hos jer, men i aften bliver sidste gang. Det er på ingen måde okay, at I smider min ven ud, uden at give ham mulighed for at kontakte os andre, hente sin taske, eller i det mindste lade ham få sin trÞje på. Fair nok hvis I vurderede, at han var for fuld, men så må jeres dÞrmÊnd også have overskud nok til at sende ham ordentligt afsted. Det er oveni det slet ikke okay, at når vi så kommer ud for at tage os af ham, ikke får lov til at komme ind i garderoben efter at have sikret os, at han er okay. Vi er midt i marts, nÊtterne er stadig utroligt kolde, og jeres dÞrmÊnd burde have langt bedre situationsfornemmelse, frem for at sÊtte en flok unge mennesker i en potentielt farlig situation. Opdatering: Nu er jeg så alligevel lidt forvirret Miami bar. Det lader åbenbart til, at jeres dÞrmand har hevet min ven ud og fÞrst udenfor kunne give forklaringen, at det var fordi han havde tatoveringer på armen. Jeg ved ikke, hvor bekendte I er med tatoveringer, men de opstår ikke på de tre timer vi havde vÊret derinde - de var der også, da vi blev lukket ind. Og når jeres bartendere kan have tatoveringer kan jeg ikke se, hvordan det så kan gÞre min ven til et dårligt menneske? Tak for nogle gode aftener, men vi ses ikke igen.
Voldelig udsmidning grundet tatoveringer
Opdatering: Der har vÊret en masse klager over grov opfÞrsel fra dÞrmÊndenes side, som er skrevet på deres Facebookside. De fleste af dem er nu slettet, og mange af dem med dårlige oplevelser er blokeret derfra.
Eftersom en masse kritiske anmeldelser på deres Facebookside forsvinder i et uforklarligt sort hul, bliver der også skrevet herinde:
Det er bare ikke i orden at hive fat i folk bagfra, som står stille og roligt. Specielt når mine tatoveringer var begrundelsen, selvom jeg jo havde dem da jeg kom ind.
Derudover er det bare på ingen måde fair at smide en hel flok mennesker ud, uden mulighed for at hente vores ting. Punge, jakker og andre vÊrdigenstande var faktisk derinde.
Det er virkelig at Þge risikoen for konflikter, når en dÞrmand kommer og hiver i folk bagfra på den måde. Hvis der sker en fejl med at lukke en ind der ikke overholder dresscode, kan man pÊnt bede dem gå igen. - Og da i det mindste lade dem få deres ting med og fortÊlle de andre, at man er blevet bedt om at gå.
Når folk står et tÊt sted lÞrdag aften, så ved man aldrig hvor meget i panik de går, når man bare hiver i dem bagfra på den måde. En person kan jo godt (som forstående reaktion) bare slå ud med albuen af forskrÊkkelse.
Hvis man godt kan lide sine ejendele og ikke bryder sig om at blive hevet i lige pludselig, så bÞr man holde sig vÊk.