Microsoft support, en otroligt frustrerande upplevelse! Tecknade en utvärderingsversion av 365 Business Basic till mitt kommande bolag och ville testa, men jag kunde inte öppna och aktivera tjänsten... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Microsoft support = "Moment 22"
Microsoft support, en otroligt frustrerande upplevelse!
Tecknade en utvärderingsversion av 365 Business Basic till mitt kommande bolag och ville testa, men jag kunde inte öppna och aktivera tjänsten. Uppgav av misstag fel domänadress. Nu, eftersom jag inte kan logga in kan jag hellre inte avsluta prenumerationen eller ändra den.
Jag hamnar i ett ”moment 22” läge.
Helt värdelöst att försöka få kontakt…
Helt värdelöst att försöka få kontakt med Microsoft. Dem dragit ut 1199 Kronor från mitt konto även om jag har inte anslutat mig med Microsoft 365. Få ingen hjäp, bara skräpmejls. Fruktansvärd. Jag ska använder Linux nu.
Worst service ever
Worst service ever, not able to talk to anybody. AI robot does not help or understand
Utslängd från Microsoft
Jag blev plötsligt medveten om att vårt Microsoft konto tagits bort utan information.
Vi har köpt och abonnerat på flera produkter däribland Microsoft 365.
Inget skäl har angivits och vissa åtgärder har stoppats av Microsoft. Vi vet inte hur det nu blir med Microsoft 365.
Informationen är mycket rörig och omfattande. Vissa åtgärder har inte givit något resultat och fortsättningen upplevs som ovänlig, omfattande och svår.
Jag har själv jobbat med databehandling som datachef och använder flera avancerade produkter. Jag har nyligen betalt för att gå över till Windows 11.
Finns det någon hjälp att få?
Till slut fick jag hjälp av Kjell att återställa. Tack för detta.
Sluta med micro$, rent skräp!
Skulle köpa tangentbord, men det strul som alltid uppstår med microsoft är bedrövligt.
Har jobbat med deras produkter i 40 år men nu är det slut på den eran. Kommer att rekommendera kunder att använda andra företag/produkter inklusive operativ.
Noll support vid kontolåsning
Har problem med att man upptäckt misstänkt trafik och stängt ned kontot. Sen skall man logga in för att verifiera sig. Det är där som man fastnar. Det ligger en gammal mailadress som Microsoft envisas med att skicka verifieringskoden till. Testar man då möjligheten att få koden skickad till telefonen så får man beskedet att den inte är tillgänglig. AI-supporten är ett skämt, den skickar dig bara till samma formulär och ger samma svar. För lite information så kontot är fortfarande låst. Efter ett flertal försök så tröttnar man, ringer Microsoft växel och får luren i örat med orden att man har ingen kundsupport annat än på webben. Vilket jag redan vid flertalet försök konstaterat inte fungerar. Microsoft har dessutom spärrat familjens Xbox då man efterfrågade en produkt som kunde kopplas till kontot. Ett råd ange inte produkter för då kan ni råka ut för att ni har en obrukbart Xbox som hyllvärmare. Jag rekommenderar inte att man använder sig av Microsoft, värdelös kundsupport. Noll hjälp, men mina pengar vill man ha.
Efter att ha försökt få hjälp
Efter att ha försökt få hjälp, först två gånger via chatten, så fick jag ett telefonnummer att ringa. Där blev jag bortkopplad ganska omedelbart, utan att ha svarat "fel" på någon fråga. Jag vill bara få hjälp med att avinstallera mitt skivavbildade Microsoft Office 2013 Home & Student, när det inte går via Kontrollpanelen, för att kunna installera en ny version. Skivavbildningen fick jag av Microsoftsupporten i första chatten. Dess licens upphör om några få dagar.
Vill Ni inte sälja Era programvaror? Eller varför strular Ni så?
Microsofts nonchalans
Omöjligt att ta sig genom labyrinten av vilseledande text för att anullera program och få återbäring. Jag har ingen dator nu som 80åring med liten pension och behöver inga Microsoft program!!! Över SEK 1100 togs ur mitt konto i januari utan meddelande om förnyelse. Idag togs över SEK 1100 igen!!!
Jag har försökt dagligen att få en kontakt utan att lyckas. Vilket avsevärt företag Microsoft har utvecklats till.
Hemsk support för låst konto
Mitt Microsoft konto blev låst eftersom jag tydligen "överskred hur mycket data jag får ha på min onedrive"
Ok, tänkte jag. Hur tar jag bort denna data?
"Logga in för att komma åt ditt konto och ta bort data"
Men hur ska jag göra det om kontot är låst?
Försöker återställa, men det får jag inte, för det är låst pga onedrive.
Hur låser jag upp det då?
"Ta bort överskridande data från onedrive"
Men det kan jag inte EFTERSOM KONTOT ÄR LÅST!!!
Försöker alla metoder på hjälpsidan men kan inte logga in, så jag ringer support men får bara prata med en AI som inte förstår någonting. Den bara omdirigerar mig till samma sida som aldrig hjälpt mig tidigare.
Hur kan detta vara accepterbart?
Var är människorna som beslutade detta? Och hur kan de sova om natten? Skäms på er.
Blir skogstokig på MS Sverige..
Blir skogstokig på MS Sverige... kan verkligen detta företag leva upp till de krav som finns gällande support enligt konsumentlagen? AI = Artificiell Idiot!! och jag själv blir en idiot när jag försöker få kontakt med en MÄNNISKA!! Är det verkligen tillåtet att sälja en produkt utan att ha någon form av mänsklig support?
Has microsoft become a scam company?
Their customer service might the worst of all legit companies. You can't reach a human being no matter what your issue is. They dont have a contact address for legal issues and so on. They treat their customers as s**t. I never ever thought such a big company could treat their customers like this. They act like a gutter low life scam company.
The support is non-existant.
Kan inte lägga till någon i mitt Microsoft 365 Family
Jag har betalat för ett 365 Family och försökte lägga till min pappa i abonnemanget. Tusen försök senare går det fortfarande inte. Och Microsofts support är bara öppen via chatt 10-19. Värdelöst! Det här betalar man alltså 1600 kr/år för.
Finns ej kundtjänst utan endast bottar
Finns ej kundtjänst utan endast bottar. Ingen som försöker hjälpa en utan endast standard svar från ai..
Ett av de sämsta företagen som inte…
Ett av de sämsta företagen som inte bryr sig ett dugg om kunder. Ett företag som bara är ute efter pengar. Chockhöjer priser och tror att folk inte bryr sig..
Varför måste gamepass vara så…
Varför måste gamepass vara så infernaliskt DYRT???
289kr för en månads Ultimate? Borde f*n ingå gratis när man skaffat en xbox för 7000 spänn
Inloggnings problem ingen att ringa
Svårt att få kontakt med Microsoft och…
Svårt att få kontakt med Microsoft och deras AI tjänst när man ringer är fruktansvärd dålig.
itsthe worst so rude and not helping…
itsthe worst so rude and not helping and they are cheating in there system when it comes to xbox and pay for you game pass when i put in a code of a gift card i got it atomatlicy started paying each month for some gamepass delox wich i didnt ask for
Zero support
Zero support. Called number and worthless AI can't help. No email support. Also Worthless authenticator experience.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。