Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse レビュヌ 1,130

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg Þnskede at kÞbe hus og jeg fik fra fÞrste mÞde bekrÊftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god bank. Fast rådgiver som kender en og er god til at guide og fortÊlle. Tilknyttet Middelfart Sparekasse Odense, Dalumvej. God service, og Personale samt hurtig tilbagemeldinger

䌁業が回答したした

Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lÃ¥n. Overvejer skift, men mÃ¥ indrÞmme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine hensigter, men udfÞrelsen halter. Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning pÃ¥ 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i Þvrigt ingen forstÃ¥elig ref... もっず芋る

䌁業情報

5. 貯蓄銀行

Middelfart Sparekasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❀

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgÞrende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mÊrke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der mÞder kunderne i ÞjenhÞjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig Þkonomi, netbank, mobilbank og de digitale lÞsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1130件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fornuftig Bank (Afdeling Kolding)

Vi stod og skulle have ny bank, og vi fik anbefalet én af de store, hvilket vi ikke havde interesse i. Så da vi undersÞgte markedet og kom i dialog med Middelfart Sparekasse, så var der bare ét eller andet som klikkede.

Vi havde opstarts mÞde hvor vi fik gennemgået vores Þkonomi, fik et låneoverslag på huskÞb og inden lÊnge fik vi nÞglerne.

Siden da har der vÊret god kommunikation, vi har haft fast rådgiver og god kommunikation hvis der er sket Êndringer undervejs (vi havde én som sagde op, men vi fik hurtigt en ny som satte sig ind i sagerne hos os) og vi fÞler os egentlig trygge nok ved at have vores midler i banken.

Grunden til at den 5. Stjerne ikke kan gives, er simpelthen netbanken (som lige er blevet opdateret) bare ikke fungerer som en moderne IT platform burde. Stort set hver gang at der er en opdatering, bliver din oversigt nulstillet og skal sÊttes op igen. Konti forsvinder og dukker op igen på vilkårlige tidspunkter, det er svÊrt at finde beskeder da disse ikke bliver lagt i en indbakke, men ryger direkte i Arkiv hvilket er super underligt, og det er ikke altid at besked til rådgiver funktionen virker. Vi har også oplevet at beskeder står som sendt, men aldrig er kommet frem og vi derfor måtte ringe ind og hÞrer om status på vores forespÞrgsel.

Alt i alt er vi glade (for nu) med vores bankvalg.

2025幎1月6日

Hej Dennis
Tak for de pÊne ord. Dem sÊtter vi pris på, og fÞrst og fremmest er det vigtigt, at er I trygge ved den rådgivning, I får.
Jeg er ked af, at du oplever udfordringer med net-/mobilbanken. Det er normalt kun ved stÞrre opdateringer, at opsÊtningen skal ske forfra, som du beskriver. Vi arbejder hele tiden på at forbedre platformen, så jeg håber, at du også bliver glad for net-/mobilbanken på et tidspunkt :-)

Manglende mulighed for Google Pay på Smart Watch

Jeg har egentlig altid vÊret tilfreds med Middelfart Sparekasse.
Men at jeg ikke kan bruge Google Pay/Wallet på mit Smart Watch, trÊkker bare ned.
Det kan lade sig gÞre i andre banker.
Hvorfor så ikke Middelfart Sparekasse?

2024幎12月10日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Ulrik og tak for din anmeldelse.
Umiddelbart vil jeg mene, at det er muligt at bruge Google Pay på dit smartwatch. Vil du sende mig en mail på bja@midspar.dk, hvor du forklarer lidt om, hvilke problemer du oplever?
Pft.

Du kan ikke hÊve penge hos Middelfart Sparekasse

Nu har hÊveautomaten hos Middelfart Sparekasse ikke virket 2 dage i streg, og sparekassen giver skylden videre til det firma som administrerer hÊveautomaten, hvad skal man bruge sparekassen til hvis man ikke kan hÊve sine penge. Det er simpelt for dÃ¥rligt😒😒

2025幎5月1日

Hej Palle
Jeg beklager, at du har problemer med hÊveautomaten. Vi kan desvÊrre ikke gÞre mere end at bede Nokas om at rykke ud og reparere den. Nokas ejer og driver kontantautomater for en lang rÊkke pengeinstitutter. Det betyder, at du kan bruge ca. 150 automater på samme vilkår som automaterne i vores bygninger. Du kan finde den nÊrmeste alternative automat her: https://www.nokas.dk/produkter/nokas-pengeautomat/

Lukning af dankort.

Lukning af dankort.
Jeg har fået mit dankort lukket pga usÊdvanlig- men fuldt legal- aktivitet- Big Brother effekten.
Efter flere henvendelser er mit Dankort stadig lukket.
I dagens Danmark er kort sammen med MitID uundvÊrligt.
DesvÊrre har jeg fået indtrykket af at telefonmedarbejderne i MS synes det er mere besvÊrligt for dem at tale med mig end det er for mig at savne adgang til dankort.
Service en åbenbar mangelvare i Middelfart Sparekasse.

2025幎4月28日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Vagn. Tak for din anmeldelse.
Det, du oplever som manglende service, er faktisk et udtryk for, at vi gÞr os umage. Mange kunder bliver udsat for svindel, og derfor reagerer vi, hvis noget "stikker af" fra normalbilledet. Simpelthen for at vÊre på den sikre side og sikre vores kunder bedst muligt mod svindel.
Jeg kender i sagens natur ikke din sag i detaljer, så jeg kan ikke sige, hvorfor dit kort ikke er genåbnet.
Du er velkommen til at sende mig flere detaljer pr. mail - bja@midspar.dk - så ser jeg nÊrmere på det.

Absolut den dårligste bank

Absolut den dårligste bank, jeg har vÊret kunde I.
Skiftede til Middelfart sparekasse, fordi de tilbÞd personlig rådgiver.
Kan nu konstatere at der er ny rådgiver minimum hvert andet år, deres netbank ikke fungerer, nogle gange forsvinder der en konto, de lytter ikke til deres kunder.
Deres kundeservice skal dog have ros, for at vÊre hurtige på tlf og er super serviceminded.
Så overvejer meget kigge efter ny bank, hvor der måske er en lille smule service.

2025幎4月18日

Hej SÞren
Tak for din anmeldelse. Selv om vi har ry for at vÊre en sÊrdeles god arbejdsplads, så kan det ikke undgås, at der fra tid til anden stopper kolleger - enten pga. pension eller nyt job et andet sted. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at det har ramt dig to gange på relativt kort tid.
Jeg har ikke et billede af, at vores netbank ikke fungerer ud over (sjÊldne) kortvarige udfald, og konti bÞr ikke kunne forsvinde.
Jeg er glad for, at du oplever vores kundeservice som hurtige og servicemindede.
Bjarne

Har haft den samme rådgiver i mange år

Har haft den samme rådgiver i mange år og er altid blevet behandlet fair med god rådgivning.En bank jeg varmt vil anbefale.

2025幎3月25日

Middelfart Sparekasse からの回答

Tak for de pÊne ord, Poul. Vi er glade for, at du er tilfreds med os og sÊrligt din personlige rådgiver :-)
Bjarne

Dårligt service og rådgivning er ikke

Dårligt service og rådgivning er ikke en skid bedre end andre

2025幎3月7日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Jan. Ud fra din anmeldelse er det svÊrt at udlede, hvor du synes, vi har fejlet. Du er velkommen til at uddybe til mig pr. mail - bja@midspar.dk.

God sparekasse

En sparekasse der er tÊt på hvor jeg bor! Jeg har min egen rådgiver og kan komme ind i banken uden aftale, hvis jeg har et problem jeg gerne vil have lÞst! Jeg kan også altid ringe til min rådgiver!
Jeg kan varmt anbefale Middelfart Sparekasse.

2025幎2月25日

Hej Inga

Tak for de pÊne ord. De varmer - og er et udtryk for, hvordan vi gerne vil opfattes af vores kunder.

Ingen kontakt

Udfyldte en kontaktformular på deres hjemmeside med henblik på dialog omkring at blive kunde.
14 dage senere er jeg stadig ikke blevet kontaktet.

2025幎2月4日

Hej Allan
Det beklager jeg. Det er bestemt ikke meningen, at du eller andre skal vente så lÊnge på et svar. Hvis du stadig er interesseret i at hÞre fra os, så send mig gerne en mail på bja@midspar.dk, så finder jeg en, der kan se på din henvendelse.
Bjarne

DÃ¥rlig bank hold dig langt vÊk hvis du

Dårlig bank hold dig langt vÊk hvis du ikke har masser af penge

2025幎1月7日

Hej Tommy.
Jeg kender ikke årsagen til din anmeldelse, men det er bestemt ikke sådan, at man skal have masser af penge for at vÊre kunde i Middelfart Sparekasse.

LejlighedskÞb

Havde brug for hurtig hjÊlp til kÞb af ny lejlighed. Fik kontakt med Anette Svensson, som gav mig den bedste vejledning og hurtig betjening af kÞb af ny lejlighed som de fik igennem på 4 dage! Har ikke et sekund fortrudt at jeg skiftede bank til Anette og Middelfart sparekasse, da deres vejledning og hurtige hjÊlp gjorde at jeg ikke gik glip af min drÞmme lejlighed! De sÊtter personlig kundepleje meget hÞjt og man kan altid få fat en rådgiver og få svar på sine spÞrgsmål. Kan varmt anbefale Anette Svensson!

2024幎12月10日

Spild af tid

Var i dialog med banken om bankskifte, der var ikke et Þje tÞrt nogen steder. Får af vide der går et par uger med og udarbejde et tilbud. 7 uger og par mails senere må jeg konstatere at de tilsyneladende ikke er interesseret i mig som kunde. Lidt barnligt at man bliver ignoreret, og spild af min tid!

2024幎10月11日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Mahatma Gandi. Jeg beklager, at du har oplevet en lang - og også for lang - svartid. Jeg har desvÊrre ikke mulighed for at undersÞge, hvad der ligger bag, da jeg ikke går ud fra, at det er under navnet, du bruger til denne anmeldelse, at du har kontaktet os. Under alle omstÊndigheder burde du have fået et svar - også hvis det var et nej.
Bjarne

Generelt bare dårlig kundeservice og

Generelt bare dårlig kundeservice og virkelig ubehagelig rådgiver

2024幎11月25日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Rikke. Jeg er ked af, at du har den oplevelse af os. Det er ikke sådan, vi Þnsker at blive opfattet, og heldigvis ser vi i andre sammenhÊnge, at vi generelt har meget tilfredse kunder.
Hvis du vil uddybe din oplevelse, er du velkommen til at skrive til mig på bja@midpar.dk

Bjarne

Et meget spÊndende og Êrligt foredrag

Et meget spÊndende og Êrligt foredrag om, hvad og hvordan det foregik med Den Sorte Svane.

2024幎11月21日

Tak Lise-Lotte

Vi gÞr os umage for at give vores kunder nogle gode oplevelser - også ud over den gode rådgivning :-)

Altid god service

Altid god service - alle i erhverv Kolding kan deres ting.

2024幎11月19日

Hej Karsten

Tak for de pÊne ord. Dem deler jeg med de gode kolleger i Kolding :-)
Bjarne

Altid kompetent og faglig rådgivning

Altid kompetent og faglig rådgivning. Drt er en fornÞjelse at mÞde sin rådgiver, og opleve at man er af betydning for banken.

2024幎11月21日

Hej Jeanette

Tak for de pÊne ord. Det er vigtigt for os, at kunderne oplever lige prÊcis det, du beskriver.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。