Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse レビュヌ 1,130

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg Þnskede at kÞbe hus og jeg fik fra fÞrste mÞde bekrÊftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god bank. Fast rådgiver som kender en og er god til at guide og fortÊlle. Tilknyttet Middelfart Sparekasse Odense, Dalumvej. God service, og Personale samt hurtig tilbagemeldinger

䌁業が回答したした

Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lÃ¥n. Overvejer skift, men mÃ¥ indrÞmme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine hensigter, men udfÞrelsen halter. Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning pÃ¥ 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i Þvrigt ingen forstÃ¥elig ref... もっず芋る

䌁業情報

5. 貯蓄銀行

Middelfart Sparekasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❀

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgÞrende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mÊrke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der mÞder kunderne i ÞjenhÞjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig Þkonomi, netbank, mobilbank og de digitale lÞsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1130件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Vi har et nÊrvÊrende pengeinstitut

Vi har et nÊrvÊrende pengeinstitut, som vi sÊtter stor pris på, og som bakker op om det omliggende samfund

2026幎3月4日

Hej Hans

Det er godt at hÞre, at du oplever os som et nÊrvÊrende pengeinstitut. Det lokale engagement er en vigtig del af den måde, vi gerne vil vÊre til stede på.

Nihat

De ser og servicere ogsÃ¥ sÃ¥danne små

De ser og servicere også sådanne små kunder som os.
Vi var trofaste kunder i en storbank i 30 år, men vi var bare et nummer.
I Middelfart Sparekasse er vi kunder, bliver behandlet som kunder på bedste vis, aldrig fortrudt skiftet nu på 10 år.

2026幎3月3日

Hej David

Tak for din anmeldelse - og for at dele jeres oplevelse.

Det er godt at hÞre, at I fÞler jer set som kunder hos os. Det er vigtigt for os, at alle bliver mÞdt ordentligt, uanset stÞrrelse.

Altid venlige og imÞdekommende

Altid venlige og imÞdekommende.

2026幎3月3日

Hej Marie-Louise

Det er godt at hÞre, at du oplever en venlig og imÞdekommende service hos os. Det er noget, vi hver dag strÊber efter at levere.

Nihat

Altid god og venlig kundeservice og

Altid god og venlig kundeservice og meget effektive

2026幎3月2日

Hej Chrisca

Tak for de pÊne ord. Det er rigtig rart at lÊse.

Vi prÞver hver dag at mÞde vores kunder venligt og få tingene lÞst hurtigt, så det er godt at hÞre, at du oplever det sådan.

God kunde betjening

Venlig og god vejledning i forbindelse med hushandel

2026幎1月5日

Hej Kurt

Det er godt at hÞre, at du har fået en god og venlig vejledning i forbindelse med dit huskÞb. Det er en stor beslutning, så rådgivningen skal også give ro i maven.

Nihat

Som så mange andre banker...

Som så mange andre banker.... Der er ikke så megen service mere ! Mange gebyrer og lave renter !

2026幎3月2日

Hej Charlotte
Jeg er ked af, at du oplever, at der ikke er meget service. Alle kunder har en personlig rådgiver og mulighed for at komme direkte i kontakt med vedkommende på telefon eller mail. Derudover har vi flere kolleger i vores telefonservice, som hver dag besvarer mere end 500 opkald fra kunder, når rådgiver er forhindret i at tage telefonen.
Jeg går ud fra, at det er vores indlånsrente, du synes, er for lav. Den falder i takt med, at renten falder generelt - dog viser vores tal, at udlånsrenten falder mere end indlånsrenten.
Bjarne

jeg er ikke specielt lun på netbanken

jeg er ikke specielt lun på netbanken, men når jeg har bedt om hjÊlp har jeg fået en super service fra min lokale afdeling

2026幎2月18日

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse - og for Êrligheden.

Det er helt fair, at netbanken ikke lige er dig. Så er det godt, at du kan få fat i os i afdelingen og få den hjÊlp, du har brug for.

De har lukket kassen,

De har lukket kassen, så hvis man skal have valuta eller andet skal man stå ude kulden ved automaten.Kunne de ikke åbne en kasse 2 gange om ugen.Men det går nok ud over overskuddet.

2025幎12月2日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Lars. Vi har lukket kasserne, fordi behovet efterhånden var meget lille. Du kan helt rigtigt hÊve euro i vores automater, og du kan også bestille valuta og få det leveret hjem til dig, så du ikke skal stå ude i kulden. Du kan lÊse mere her: https://midspar.dk/privat/produkter/kontanter-og-valuta/koeb-valuta/
Vi har fortsat kassebetjening i Middelfart alle hverdage mellem 10 og 13.
Bjarne

Fantastisk kundeservice for os som nye kunder

Som nye kunder i Middelfart sparekasse i HÞrning bookede vi et mÞde med en personlig bankrådgiver. Det var et meget venlig personligt og konstruktivt mÞde, hvor vi blev helt sikre på at det bliver vores bank mange år fremad.
Der var meget hjÊlp til overflytningen og tre uger senere ringede bankrådgiveren tilbage blot for at hÞre om alt gik godt og der var noget hun kunne hjÊlpe med.
Når vi har brug for at tale med vores bankrådgiver tager det aldrig mere end tre minutter for at komme igennem. I vores tidligere noget stÞrre bank tog det tit 40 minutter.
Super god service i en lille bank hvor man fÞler sig meget vÊrdsat som kunde.

2025幎9月26日

Hej Gitte

Tak for den skÞnne anmeldelse - den blev vi virkelig glad for at lÊse.

Det betyder meget for os, at I har fået en god og tryg start, og at det er nemt at få fat i jeres rådgiver, når I har brug for det. Sådan skal det vÊre.

Vi er glade for, at I har valgt os, og vi glÊder os til mange gode år sammen.

Venlig hilsen,
Nihat

Lokal forankret sparekasse med dygtige

Lokal forankret sparekasse med dygtige medarbejdere og gode produkter generelt

2026幎3月1日

Hej Claus

Tak for de fine ord - dem bliver vi altså glade for.

Det betyder meget for os at vÊre en lokal sparekasse med gode folk og ordentlige lÞsninger, så dejligt at du oplever det sådan.

Nu er fusionen mellem Nordfyns Bank og

Nu er fusionen mellem Nordfyns Bank og Middelfart sparekasse en realitet.

Der er og har ikke vÊret andet end problemer med at logge på min netbank siden fusionen!!!

Utroligt man i 2026 ikke har styr på den slags!!!

2026幎2月28日

Hej LH
Jeg er ked af, at du har problemer med at logge på netbanken. Jeg kan sige så meget, at det ikke har noget med fusionen at gÞre, for der er ikke Êndret på det tekniske setup i hverken Middelfart Sparekasse eller Nordfyns Bank endnu.
Hvis du havde problemer fredag, skyldes det, at MitID var nede.

total mangel på trovÊrdighed

medarbejderne er ok, men for mig er en bank en samarbejdspartner - jeg har desvÊrre lige oplevet, at det ikke er gengÊld fra Middelfarts side. Hvis de ikke kan lide din "hårfarve", så er det ud! At de så samtidig lyver, for at få en begrundelse, gÞr ikke deres trovÊrdighed bedre. Så lad dig ikke forblÊnde, der sidder nogle personer i hovedkontoret, som ikke kender dig, og som du aldrig kommer til at snakke med, men de slagter dig uden at blinke, hvis du "skifter hårfarve". En kunde som faktisk var glad for Middelfart, indtil "skift af hårfarve"

2026幎2月27日

Hej Tommy
Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med "skift af hårfarve". Vi lever af kunderne og at lave forretninger med kunderne og har derfor ikke til hensigt at "slagte" nogen.

Perfekt behandling

Perfekt behandling. Altid personlig behandling

2026幎2月27日

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse. Personlig rådgivning betyder meget for os, så dejligt at hÞre, at du mÊrker det.

Nihat

SMV Skal holde sig lang vÊk

Sidste år 6 marts skrev jeg til Anders, Martin B og Jette T,om min oplevelse af min bankrådgiver Anders. Det er mulig de er for storsnudet til en lille SMV virksomhed som min.
Nu har jeg endnu engang vÊret til mÞde med min rådgiver. Med lovning om at komme med et svar d19 jan. Det kom ikke. Skrev til Andres d20 jan. Det magtede han heller ikke.
Så prÞvede jeg FB, fik besked om han var på ferie det var d11 febr og de ville få ham til at kontakt mig. D18 febr igen. dog uden svar.
SMV virksomheder kan midspar ikke bruge. De har ihverfald ikke forstad på dem. DesvÊrre. Vil det lokale.. Den slogan skal de nok lave om.

2026幎2月21日

Hej Jakob
Jeg kender ikke de nÊrmere omstÊndigheder omkring din dialog med os.
Vores erhvervskunder er i smv-segmentet, så det er faktisk vores force at rådgive kunder i det segment. Jeg kan se af din anmeldelse, at du har skrevet direkte til direktionen tidligere. Den form for tilgÊngelighed tror jeg ikke, man ser alle steder.
Bjarne

Det er godt at have en sparekasse jeg har tillid til

Det er godt at have en sparekasse jeg har tillid til, og hvor jeg får en venlig og professionel betjening.
Jeg får altid den hjÊlp der er behov for, - hvis ikke med det samme, - bliver jeg tilbudt at blive ringet op af min mangeårige Kunderådgiver

2026幎1月15日

Hej Arne

Det betyder meget for os, at du oplever både den personlige og professionelle betjening, og at du ved, vi vender tilbage, når det er nÞdvendigt.

Venlig og imÞdekommende kundeservice

Venlig og imÞdekommende kundeservice overfor helt almindelige kunder, det giver tryghed i hverdagen

2026幎2月25日

Hej Dorte

Det er godt at hÞre, du oplever os som venlige og imÞdekommende - at det giver tryghed i hverdagen. Det er vigtigt for os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。