Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse レビュヌ 1,130

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg Þnskede at kÞbe hus og jeg fik fra fÞrste mÞde bekrÊftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god bank. Fast rådgiver som kender en og er god til at guide og fortÊlle. Tilknyttet Middelfart Sparekasse Odense, Dalumvej. God service, og Personale samt hurtig tilbagemeldinger

䌁業が回答したした

Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lÃ¥n. Overvejer skift, men mÃ¥ indrÞmme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine hensigter, men udfÞrelsen halter. Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning pÃ¥ 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i Þvrigt ingen forstÃ¥elig ref... もっず芋る

䌁業情報

5. 貯蓄銀行

Middelfart Sparekasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❀

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgÞrende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mÊrke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der mÞder kunderne i ÞjenhÞjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig Þkonomi, netbank, mobilbank og de digitale lÞsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1130件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Efter én kaotisk tid med skilsmisse og

Efter én kaotisk tid med skilsmisse og flytning, mÞdte jeg kun forståelse. En bank som var lydhÞr, hjÊlpsom og som var klar til at vÊre "med mig i kaosset". De gjorde mit liv nemt, indtil jeg landede dér hvor jeg er nu. Fortryder at jeg ikke skiftede til dem for flere år siden.
Channe D. S. Hansen

2025幎2月17日
自発的なレビュヌ

Vi er forholdsvis nye i MS

Vi er forholdsvis nye i MS. Deres mobil App er ikke sÊrlig brugervenlig, samt deres rådgiver handler lidt på egen hånd, som vi oplevede ved et huskÞb. De hÊvede bare penge fra den konto der var flest penge på uden at kontakte os fÞrst.

2025幎7月29日

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke sige, hvad der er sket i kommunikationen mellem jer og jeres rådgiver, men jeg vil foreslå jer at rÊkke ud til vedkommende. Der plejer at vÊre en god forklaring på, at vi gÞr som vi gÞr. Din rådgiver kan helt sikkert også hjÊlpe med de spÞrgsmål du har til mobilbanken.

Fine hensigter, men

Fine hensigter, men udfÞrelsen halter.
Overskrides en konteringstekst i antal tegn kommer der en regning på 20 kr. Der er ingen aktiv advarsel og regningen indeholder i Þvrigt ingen forståelig reference.
"Jamen, det er vores IT- operatÞr som bestemmer det!" oplyses det fra bankens personale. Nå nå - aha!?
Sikkert en "goddaw mand Þkseskaft" besvarelse! PrÊcis

2026幎1月1日

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Per. Jeg er med på, at det virker underligt, at bogstaver kan koste ekstra, men det er faktisk forbundet med en udgift for os, når man passerer 20 tegn.
Jeg giver dine input vedr. informationen både i Þjeblikket og efterfÞlgende, når gebyret hÊves på kontoen.
Bjarne

Dygtig og personlig kunderådgivning der

Dygtig og personlig kunderådgivning der er tilpasset ens livssituation. FÞler os velkomne og der bruges den tid på os kunder, der er behov for. Skifter aldrig bank, de er pålidelige og er en moderne bank

Hej Ingelise
Tak for de pÊne ord. Vi omtaler gerne os selv som en moderne sparekasse baseret på gamle dyder. Det rimer vist meget godt på det, du oplever :-)
Bjarne

Middelfart sparekasse har gennem snart

Middelfart sparekasse har gennem snart 15 år vÊret min faste fÞlgesvend, fÞrst på erhverv siden med nystartet virksomhed, udtrÊden igen og nu som pensionist. Med pension, formuepleje etc. når dertil kommer det dtorr engagement de har ydet mig og min forening og den hjÊlp og donationrr der gived til lokslsamfundende, giver jeg mine bedste anbefalinger de
R går på proffessionelisme. Empati og storebiden

Hej Kim
Tak for de pÊne ord. Vi vil meget gerne vÊre vores kunders faste fÞlgesvend gennem livets faser :-)

Altid hjÊlpsomme

Altid hjÊlpsomme

2025幎12月18日

Hej Flemming
Tak - vi hjÊlper gerne alt det, vi kan.

En rigtig “verdensbank”

En rigtig “verdensbank”
Super god service
Altid parat med gode råd

Middelfart Sparekasse からの回答

Hej Flemming. Dog ikke så meget verdensbank, at vi udtaler vores navn på engelsk ;-)
Tak for de pÊne ord.

Grundet huskÞb mm

Grundet huskÞb mm. Valgte jeg at hÞre Middelfart Sparekasse, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Super god service, sÞde og rare at snakke med, og en rigtig god og synlig gennemgang af min Þkonomi og huskÞb. Kan kun anbefale banken til andre der Þnsker et skifte, eller ikke får hjÊlp af deres egen bank.

2026幎1月13日

Hej John
Et huskÞb er en stor beslutning, og det er vigtig, at man er tryg undervejs. Jeg er glad for, at du har den oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。