3,79 extra betaald voor express levering met tracking code. Na 1 week wachten nog steeds niets ontvangen en tracking updates zijn minimaal. Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel!
企業が回答しました
Oh my god, a teddybear made in my favourite colour. I am a streamer and was looking for something cute in the background, I LOVE IT!
企業が回答しました
Hele slechte communicatie. Kabels van het knuffeltje zitten gewoon van binnen los, zonder dat dit mooi is weggewerkt. En ook gevaarlijk voor kinderen die de knuffel wel zelf kunnen openmaken. Meerd... もっと見る
3L Assets ltd, We Work, 2 Dublin Landings, North Wall, Dublin, アイルランド
ネガティブなレビューの 77%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mijn Knuffel からの回答
Ik heb een grote leeuw van 90 euro voor de verjaardag van mijn zoontje besteld en heb vandaag een roze zitkussen inplaats van een leeuw gekregen!!!

Mijn Knuffel からの回答
Duurt vijf weken. Gemaild, krijg antwoord in een taal die ik niet versta. Krijg nu bericht dat het aan de vervoerder ligt, met tracking informatie die nergens op slaat. Niet bij bestellen!
Een kermit de kikker besteld voor prijsvan ruim 40 euro. Was lange levertijd en slechte communicatie over de levering. Op een gegeven moment geleverd in een verpakking, waarbij de knuffel als een bal opgerold was. De kwaliteit van de knuffel was beduidend slecht en zeker geen 40 euro waard. Daar het retourneren zeer omslachtig is geregeld en ik mij lang genoeg aan dit bedrijf heb geërgerd, besloot ik om de knuffel te behouden. Weet wel zeker dat ik nooit meer iets bij dit bedrijf zal bestellen en iedereen afraden dat te doen
Verkeerde knuffel bijzondere communicatie met het bedrijf geen zaken mee doen mensen

Mijn Knuffel からの回答
Ik bestelde knuffels van Anna en Elsa. Deze knuffels kosten samen bijna 40 euro. De levering duurt ruim 2 weken, achteraf had ik daardoor al argwaan moeten krijgen. Uiteindelijk kreeg ik 1 knuffel door de brievenbus gewurmd! Hoe de bezorger het erdoor heeft gekregen is mij een raadsel! Het bleek een pakje uit China te zijn zoals je die ook kunt verwachten als je iets bij Temu koopt of bij Ali Express. Niet netjes ingepakt in een doosje, maar verpakt in een plastic zakje en totaal geen 40 euro waard. Gewoon Chinese rotzooi! Toen ik bij Ali Express op de website keek zag ik deze knuffels samen voor nog geen 10 euro. Ik voel me ontzettend belazerd. De knuffels waren bedoeld voor mijn kleindochter die binnenkort jarig is. Ik heb het contactformulier van Mijn Knuffel ingevuld. We zijn ruim een week verder, maar ik heb nog steeds niets gehoord. Daarom deze review, ik wil mijn geld terug! En mijn advies aan anderen: koop hier niets, ze houden zich bezig met doorverkoop van Chinese troep.
Geen bestelling gekregen, ze gaan het ook niet oplossen tenzij een handgeschreven brief 'in ere' met kopie legitimatie wordt verstuurd door besteller. No way to the José!
Echt ik wacht al eeuwen, heb het al ergens anders besteld, het was een cadeau maar met zo'n levertijd, niet normaal, het staat nergens vermeld.
Ik krijg 100 e-mails dat het onderweg is maar ja, die verjaardag is ookal 100 x voorbij, en bedankt
Hun website lijkt óf gehackt te zijn, óf ze hebben een malafide medewerker die teksten aanpast. Meerdere productomschrijvingen bevatten ronduit foute teksten. In het voorbeeld hieronder staat bijvoorbeeld (product: Mario als Luigi pluche – knuffel): “Als u wilt dat de slavernij van uw kind wordt vermeden of dat uw kinderen worden gedood, zal deze Mario en Luigi-pluche de truc doen.”
Ik ben geen klant, maar heb alsnog de moeite genomen om hun website te scannen en meerdere voorbeelden door te sturen. Niet alleen wordt er niets opgelost (terwijl ze wél beweren dat er niks aan de hand is), ik krijg niet eens een bedankje. In plaats daarvan sturen ze een corporate standaardantwoord waarin feitelijk staat dat ik gewoon kan bestellen, omdat “betalingen worden beschermd door beveiligingsprotocollen die voldoen aan de geldende normen”. Geen inhoudelijke reactie op mijn tip, wat niks meer dan een tip was, en dus niet van een bezorgde klant die zich zorgen maakt over betalen
Dit laat mij meteen zien wat voor bedrijf dit is. En dat verdient, ook al ben ik geen klant, de laagst mogelijke score.
Heel slecht pakje thuis gekregen en de batterijen er in gedaan en doet helemaal niks. Gelijk een mail gestuurd en krijg helemaal geen reactie! Thuis een heel verdrietig kind en ik kan haar niks beloven want ik hoor niks.
Hele slechte communicatie.
Kabels van het knuffeltje zitten gewoon van binnen los, zonder dat dit mooi is weggewerkt. En ook gevaarlijk voor kinderen die de knuffel wel zelf kunnen openmaken. Meerdere mails gestuurd geen reactie.
Vervolgens sturen ze deze reactie hieronder. Maandag toch maar gemaild 5 dagen later nog steeds geen reactie. Heel slecht

Mijn Knuffel からの回答
Geen problemen ervaren. Ik ontving exact wat ik had besteld. De levering liet wat lang op zich wachten (3 weken), maar hier was ik op voorbereid gezien de eindejaarsperiode. De website doet vermoeden dat bestelde goederen uit Nederland komen, maar gezien de vele ‘tussenstops’ (dewelke ik kon volgen via track & trace) vermoed ik dat dit niet klopt.

Mijn Knuffel からの回答
Ik heb bij Mijn-knuffel.nl een knuffel gekocht. Deze is na 18 dagen kapot gegaan.
Ik heb de verkoper benaderd en mij beroepen op de wettelijke garantie.
De verkoper weigert herstel, vervanging of terugbetaling en stelt dat wettelijke garantie niet van toepassing is vanwege hun algemene voorwaarden en vestiging in Ierland.
Zij bieden uitsluitend een tegoedbon aan en geven aan geen andere oplossing te willen bieden.
Ik heb hiervan schriftelijk bewijs per e-mail.

Mijn Knuffel からの回答
Bedriegers eerste klas! Houden mij al een maand aan het lijntje. Betaalde bestelling niet ontvangen. Ondertussen blijven ze mails sturen met valse beloften.
Een regelrechte online schande!

Mijn Knuffel からの回答
Sinterklaas kwam langs en fluisterde zacht:
“Bij Mijn-Knuffel.nl is écht aan alles gedacht..”
Van ridder tot baguette en avocado’s,
“Oh kom er toch eens kijken… wat een schitterende kado’s!”
Het pluche is zacht, de keuze reusachtig,
“Deze knuffels kunnen zelfs míjn Pieten niet maken, pràchtig!
Kortom: vijf sterren, een strik en wat pepernoten, bij Mijn-Knuffel.nl heb ik bijzonder genoten! 🎁🧸✨

Mijn Knuffel からの回答
Website is zeer misleidend, boven aan de pagina staat:
Nederlandse klantenservice
4,4/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★
Maar als je klikt om de beoordelingen te zien krijg je producten te zien.
Dan staat er lager nog een link; schrijf een review maar deze zegt;
Home » Fout 404: Pagina niet gevonden
That page can’t be found.
Nothing was found at this location. Try searching, or check out the popular items below.
Als ik de reviews hier lees lijkt het mij een bewuste fout omdat ze deze reviews niet op hun eigen site willen.
Ergens onder aan de pagina staat levertijd, maar lijkt mij ook bewust onderaan gehouden en niet naast het product omdat mensen dan afhaken.
Product kwam te laat binnen en wil het retouren, hoe dat moet moet je opvragen terwijl het makkelijk op de website kan staan. Voelt als een ontmoedigingsbeleid.
Je moet ze mailen, dus dat meteen gedaan, krijg een standaard reactie dat dat een reactie wat langer kan duren.
Nog een andere mail gestuurd en daar was binnen 1 dag een reactie op. Nu 3 dagen verder en nog steeds geen reactie op het retourbeleid.
Zou graag willen dat het een "foutje" is, maar gezien de reviews hier lijkt het me allemaal bewust.

Mijn Knuffel からの回答
Allereerst het positieve, ik ben gelukkig gedeeltelijk tegemoet gekomen door het bedrijf na mijn mail, het mail verkeer was wel vriendelijk. Vandaar 2 sterren. Maar meer geef ik ook niet omdat ik anderen wil behoeden op teleurstelling, vandaar ook mijn recensie.
Dan het volgende, zoals de recensies hieronder al beschrijven lijkt het op de website allemaal heel mooi. Dat las ik helaas te laat.
Ten eerste duurt de levering heeel lang voor een 'Nederlandse site' en als je het dan eindelijk hebt is het goedkope namaak. Uiteindelijk blijkt het een Franse webshop te zijn die goedkope 'rommel' uit een ander land haalt.
Het is gewoon niet netjes om op je website mooie producten te verkopen die daadwerkelijk namaak blijken zijn, dat hoort niet en is oplichting! En dan ook nog beweren dat het aan de belichting ligt... ha-ha.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。