Mijnfopspeen レビュー

企業情報

1. ベビー用品店

Mijnfopspeen について

当該企業による記述

Mijnfopspeen - de gepersonaliseerde fopspeen van je kind!

Bébé avec tétine personnalisée 3

Bij Mijnfopspeen.nl graveren we namen op fopspenen van 's werelds grootste fopspenenfabrikanten. BIBS, MAM, Philips Avent, Esska, BabyNova, Mininor, NUK etc. Je kunt altijd de favoriete fopspeen van je baby vinden en er een persoonlijk tintje aan geven met een naam of een lieve tekst op de fopspeen.

We hebben fopspenen in allerlei verschillende vormen, soorten en kleuren, en je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en schattige kleine pictogrammen toevoegen om een mooie en persoonlijke uitdrukking te maken.

Fopspenen met een naam zijn perfect voor kinderdagverblijven en andere plekken waar meer kinderen bij elkaar komen. Met een naam op de fopspeen minimaliseer je het risico dat fopspenen zoekraken of in de mond van een ander kind terechtkomen.Je helpt het personeel van de crèche en vermindert het risico dat bacteriën en virussen zich tussen kinderen verspreiden.

Onze service:
- Veilige betaling
- Snelle levering: 3-5 werkdagen
- Gratis verzending boven €50
- Heb je vragen? We staan klaar om ze te beantwoorden op contact@mijnfopspeen.nl. We horen graag van je!

Onze producten:

Naast de welbekende fopspenen met naam vind je bij Mijnfopspeen.nl een breed assortiment gepersonaliseerde babyproducten. We maken fopspeenkettingen, fopspeendozen en lunchboxen met namen erop. Alles wat je nodig hebt voor een leuk, gepersonaliseerd en praktisch cadeau voor de kleintjes in de familie.

Bébé avec tétine personnalisée 3

We zetten ook namen op de zachtste vriendjes van je baby. We hebben een grote selectie knuffeldoeken, teddyberen en slabbetjes waar we een mooie, persoonlijke borduring op kunnen maken. Neemt je baby zijn knuffel mee naar de crèche? Met een naam erop belandt het niet in de verkeerde luiertas of kinderwagen en kan er elke dag in alle rust geknuffeld worden.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Onze praktische naametiketten kunnen overal aan worden bevestigd, van kleding tot sportuitrusting, waterflessen en etuis – de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit een breed scala aan leuke kleine pictogrammen om jonge kinderen te helpen hun eigen items gemakkelijk te herkennen, en de labels zijn zowel wasmachine- als vaatwasserbestendig tot 90 graden.

Ons verhaal:

Bij Mijnfopspeen.nl graveren we al sinds 2005 namen op fopspenen. Onze oprichtster, Pia Callesen, kreeg het idee voor de gepersonaliseerde fopspenen toen haar oudste kind, Frederik, naar de kinderdagverblijf ging. De fopspenen van Frederik raakten steeds kwijt of belandden in de mond van een ander kind als ze hem ophaalde van de crèche.

Na wat rondvragen in verschillende winkels werd duidelijk dat er geen fopspenen met naam op de markt waren. Pia besloot dat het voor haar en andere ouders mogelijk moest zijn om een kwaliteitsspeen te kopen met een naam erop gegraveerd om een einde te maken aan verdwenen en zoekgeraakte fopspenen.

Samen met haar man ging Pia aan de slag om de juiste oplossing te ontwikkelen en begin 2005 lanceerden ze Navnesutten.dk – later Mijnfopspeen.nl. Sindsdien is alles heel snel gegaan. Ondanks het feit dat verschillende fopspenenfabrikanten aanvankelijk niet in het idee geloofden, is het kleine bedrijf zo gegroeid dat we fopspenen met naam niet alleen in Denemarken verkopen, maar ook exporteren naar heel Scandinavië, grote delen van Europa en de VS.

De beste klantervaring

We zijn er trots op dat we je een goede ervaring kunnen bieden als je een fopspeen koopt bij Mijnfopspeen.nl. Als je niet zeker weet welke maat of welk type fopspeen je moet kiezen, staat onze klantenservice klaar om je vragen te beantwoorden. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met fopspenen van verschillende fabrikanten en we delen onze kennis graag met jou.

Alle bestellingen worden binnen één werkdag verzonden en binnen 3-8 dagen in de brievenbus bezorgd.

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Duurt allemaal erg lang

Duurt allemaal erg lang. Ik heb 8 maart besteld en nog steeds niks ontvangen.

2026年3月8日
Mijnfopspeen ロゴ

Mijnfopspeen からの回答

Hallo,

Helaas zie ik dat de postdienst een fout heeft gemaakt, waardoor het pakket naar het verkeerde land is verzonden.

Onze oprechte excuses hiervoor.
We zorgen ervoor dat je artikelen zo snel mogelijk opnieuw worden verzonden.

Mvg Nuala - Mijnfopspeen

5つ星のうち4の評価

Happy with my order

Mijnfopspeen made a custom bib for my baby. The product is very nice and of high quality. Only the shipping took a bit longer than expected. I'd be happy to buy there again.

2025年9月30日
Mijnfopspeen ロゴ

Mijnfopspeen からの回答

Hi,

Thank you so much for your feedback. We are very happy to read that you are pleased with the product :-).

We always try to ship all orders within one working day. Afterwards, shipping is handled by the mail services. We're sorry if delivery was a bit slow this time.

Best regards,
Nuala - Mijnfopspeen