ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nette en eerlijke prijzen, vriendelijk personeel, goede service, overlegt eerst bij (grotere) reparaties. Kom hier al jaren en ben zeer tevreden!
De APK werd gelijk uitgevoerd, tijdens het wachten heerlijke koffie en een gezellig praatje. Een fijne garage met goede service gedachte, beslist een aanrader.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mijngarage.nl â vaste en scherpe prijzen voor auto onderdelen, reparatie en onderhoud. Maak direct een afspraak bij één van de 1500 servicepunten. Met prijsgarantie!
mijngarage.nl
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Prijsgarantie op klussen
Prijs voor onderhoud aan uw auto
Mijngarage.nl hanteert alleen all-in prijzen. Dit betekent dat het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn meeberekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.Kwaliteitsonderdelen
Onze deelnemende garages voeren de klussen uit voor de prijzen waarvoor wij met u de afspraak hebben gemaakt. Zij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die wij hebben opgegeven. De onderdelen voldoen altijd aan de eisen van de autofabrikant. Zo bent u verzekerd van originele kwaliteit.Prijsgarantie op klussen
Wij staan garant voor alle opgegeven prijzen. Mocht om welke reden dan ook de prijs toch hoger uitvallen, dan krijgt u het verschil terugbetaalt van mijngarage.nl.Om van deze prijsgarantie gebruik te maken, plant u uw autoklus op mijngarage.nl bij één van de aangesloten garages. Na het maken van de online afspraak ontvangt u een prijsgarantiecode.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Echte aanrader!
Kom hier al jaren en ben zeer tevreden!
Fijn familiebedrijf
Het neemt de eigenlijke garage mogelijkâŠ
Het neemt de eigenlijke garage mogelijk wat werk uit handen door de planning te regelen en kan de monteur zich concentreren op zijn werk ipv allerlei bijzaken. Wel dus minder contact met de garage zelf naar deze jan je natuurlijk ook zelf benaderen zonder tussenkomst van âmijn garageâ
Heel makkelijk om een afspraak in teâŠ
Heel makkelijk om een afspraak in te plannen. Goede ervaringen met deze garage
Superspecialisten
Superspecialisten, uitstekende service.
Ik ben Pools en ik ben goed op de hoogte van reparaties en de bijbehorende kosten.Ik ben Pools en ik ben goed op de hoogte van reparaties en kosten, geweldige specialisten, geweldige service.
Wat beter kan: - onderhoudsbedrijf was door mijn garage niet op de hoogte gebracht vd afspraak! - de kosten van reparatie waren hoger dan in de bevestiging van mijn garage!
De afspraak was gemakkelijk te maken.
De communicatie moet beter, want garage was niet op de hoogte vd afspraak.

mijngarage.nl ããã®åç
Overzichtelijke website
Het is een overzichtelijke website, met een grote keuze van garages in de buurt. Zodra je er één ziet kun je zeer gemakkelijk een afspraak maken.
APK laten uitvoeren
Snel en vakkundig geholpen met mijn APK, dezelfde dag kon ik mijn auto nog ophalen. De eigenaar en het personeel zijn heel vriendelijk. Er werd duidelijk gecommuniceerd wat er moest gebeuren aan de auto, wat de prijs zou worden, en ik heb ook handige onderhouds-tips gehad.
Netjes geholpen en werkzaamheden warenâŠ
Netjes geholpen en werkzaamheden waren snel en zo als afgesproken uitgevoerd ð
Apk citroen C5X
Afspraak 100% nagekomen op afgesproken tijd voor afgesproken prijs
Toen ik bij de garage aankwam
Toen ik bij de garage aankwam, kreeg ik te horen dat ze niets wisten van mijn bezoek. En ik moest alles ter plekke oplossen

mijngarage.nl ããã®åç
Top garage.
Goede kwaliteit, prima service en geen verrassingen achteraf. Vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, werd even een leenfiets geregeld terwijl dit niet was besproken, en de auto werd even op kosteloos op vloeistoffen gecontroleerdâŠ
een verrassendel intakegesprek
De intake was verrassend. Ik ging er naar toe met de verwachting dat er een grote beurt uitgevoerd moest worden. Echter o.b.v onderhoudsboekje vond de garage dit niet nodig. Een kleine beurt volstond prima. Het criterium was ontwapenend: waarom zou je iets extra doen als het niet nodig is. Als je als garage dit kunt zeggen weet je wat je service verlenen inhoud.
Vriendelijk en betrouwbaar
Auto is weer prima in orde
Auto is weer prima in orde. Hebben me na t brengen van de auto naar huis gebracht en smiddags opgehaald. Zeer vriendelijke mensen.
Was al een tijdje op zoek naar eenâŠ
Was al een tijdje op zoek naar een betaalbare garage. Dit was snel geregeld, in de buurt en helder in de prijs. Fijn!
Distributieriem
Auto gebracht en zoals afgesproken keurig voorzien van een nieuwe distributieriem.
Fijne garage.
Tevens is op eigen verzoek ook de thermostaat
Ook vervangen.
Auto rijd weer top.
Contact is snel en prima
Contact is snel en prima. Afspraak op korte termijn en netjes uiutgevoerd. Fijn bedrijf om mee te werken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ