La boutique Mimoza Store à Toulouse est tout simplement la meilleure dans son domaine ! 😍 Un large choix de voiles, abayas et vêtements magnifiques, avec des matières de qualité et des modèles su... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Boutique exceptionnelle, large choix et de magnifiques collections aussi bien pour femmes hommes ou enfants . Tres satisfaite du SAV , malgré les travaux et fuite d'eau ils ont gérer sa avec rapid... もっと見る
Honteux ! J'ai passer commande fin octobre d'un article que j'ai reçu rapidement mais malheureusement l'article ne me plaisait pas ... je l'ai renvoyer deux jours après la réception et n'ai jama... もっと見る
Ik bestelde een airstyler, bij het aanzetten rook uit het ding zeg! Ik wil het graag terugsturen maar lees hier dat het bijna onmogelijk is, dit is pure schande, afzetterij en ik vind dit alles beha... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Mimoza Hijab is an online shop for Muslims. Specializing in selling hijabs, abayas, held Muslim women
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Nog geen 1 ster waard!!
Nog geen 1 ster waard!!!
Fohn begint te roken brandalarm gaat af .. klantenservice is erg slecht he moet foto s sturen en filmpjes en dat doe je maar is steeds niet goed!!! Erg bijzonder bedrijf. Spijt van de aankoop!!
La fondatrice de cette boutique s'amuse…
La fondatrice de cette boutique s'amuse à insulter la mère des gens sur des lives TikTok avec ses amis. C'est honteux. Ne surtout pas faire confiance à cette petite entreprise mal gérée.
Retour gestuurd
Retour gestuurd, was niet tevreden. Geen geld terug, na diverse mails. Ook op IG benaderd; geven niet thuis. Bewijs dat ze het daar in ontvangst hebben genomen.
UPDATE: ondanks het feit dat hun het pakket op het juiste adres in ontvangst is genomen, waarvan bewijs in mijn bezit, en naar hun voor de zoveelste keer heb gestuurd willen ze nog mij verantwoordelijk stellen. Ook zeggen ze dat ze iedereen tevreden houden, en de recensies door iemand is opgezet die kwaad wil doen. Iedereen heeft het dus gedaan, behalve Mimoza. Zelfs de mails beantwoorden ze uiteindelijk na plaatsing hier waarvan er al bijna een maand is gegaan. Ik heb nu een officiële klachtenbrief gestuurd, en wacht op een professionele oplossing.
UPDATE 21/10:
Wederom geen reactie gekregen. Het adres van het Arsenaal in Den Helder, heeft zich nu verplaatst naar IJmuiden. Kennelijk waren ze niet tevreden over “De verzendbazen” die diverse shops voorzien van het verzenden, en verwerken van pakketten.
Ik ben in gesprek met een bureau dat verder onderzoek gaat doen, waarna ik aangifte ga doen, en tevens laat voorkomen. Het kost hun geld, niet mij. Saluut Mimoza met jullie onbeschofte, en onprofessionele bedrijf. Inmiddels zit er al een rechercheur op, die binnen no time alle gegevens heeft.
Ik wil mijn geld terug
Ik vindt zelf 1 ster niet waard.
Ik heb 7 in 1 fohn gekocht.Na een maand is het stuk gegaan.ik heb het doorgegeven,en moest fotoos opsturen deed ik ook.en nog eens een foto die ze vroegen.Nog steeds geen reactie.Ik wil mijn geld terug.Als ik dat niet krijg,ga ik aangifte doen.WAARDELOOS om zo met je klant om te gaan.Ik zag later ook andere revieuw,dat men hiervoor gewaarschuwd heeft.Als ik dit wist dan heb liever ergens anders gekocht!!!
Oplichter Mimoza NIETS KOPEN AUB
Ik heb de elektrische haarborstel gekocht en binnen 2 weken kwam er brand uit en deed het snel uit de stopcontact uit. ik heb dit gemeld op hun site en ze hebben me aan de lijn gehouden. Ze hebben meerdere fotos gevraagd en heb zelfs een video gestuurd dat er brand vanaf kwam en helaas niet veel van heb kunnen gebruiken. Hierop schrijven ze; je hebt het verkeerd gebruikt; waardoor het defect is en er brand is gekomen. ik heb het altijd juist geplaats en dan nog zou er GEEN brand uit moeten komen!! En dan op zo een korte gebruik tijd. IK ben bezotemietert en wil graag mijn geld terug !!
------MIJN GELD TERUG AUB------
Mensen niet bestellen bij deze…
Mensen niet bestellen bij deze oplichters! Ik ga maandag aangifte doen tegen dit bedrijf zodat ze niets meer kunnen gaan verkopen !!
Helaas ging de airwrap binnen 6 maanden…
Helaas ging de airwrap binnen 6 maanden al kapot
De kwaliteit is niet goed en ik zal dit product niet aanraden.
Ook als hij niet stuk ging zou ik het niet aanraden. Ik vind de föhn niet krachtig genoeg.
Ik had een split ends trimmer gekocht
Ik had een split ends trimmer gekocht, ten eerste kwam de doos waar het pakket in zat beschadigd aan ,het pakketje kwam laat aan, na dat ik het pakketje had ontvangen wou ik het uitproberen en deed het helemaal niet goed! Toen heb ik het teruggestuurd . Eerst hadden zij het pakketje niet aangenomen omdat er niemand was. Paar dagen later was het pakketje opgehaald een week later was het geld nog niet teruggestort. Ik had meerdere keren een mail geschreven en via hun instaram berichten gestuurd maat werd er paar dagen/week later pas geantwoord en kreeg steeds een andere smoesje. Tot dat ik vandaag kreeg te horen dat ze het pakketje niet kunnen vinden en zijden ze dat ze het dan niet hadden en vroegen nog een keer om een track en trace code. Dat heb ik gedaan met afbeeldingen van het afgifte bewijs en een afbeelding waar in stond dat het pakketje was gehaald bij een servicepunt. Ik heb aan het einde van mijn mail laten weten dat ik dit echt niet vondt kunnen en dat als ik mijn geld niet terug kreeg dat ik aangifte zou doen. Pas toen ze hoorde dat ik aangifte ging doen hebben ze het geld teruggestort. En het duurde een maand , dat is gewoon niet normaal en al helemaal gek dat ze je berichten lezen en pas dagen later antworden. Slechte product en slechte service GEEN aanrader.
Je déconseille ce site vivement..
Je déconseille ce site vivement... Service client par mail et téléphonique et la grande déception c'est après avoir finalement reçue mon produit après 1 mois de d'attente d'une qualité exécrable ! Prendre en compte toujours les avis négatifs avant de commander ... je n'ai pas l'habitude de laisser des avis négatifs mais la c'était nécessaire à cause de toute les péripéties que j'ai vécu avec ce site, à savoir le service client, le personnel que j'ai eu au téléphone et la qualité du produit mais quelle déception !
NIET DOEN!!!
Ik raad het product niemand aan, het lijkt te mooi om waar te zijn. Product volledig van plastic, bij dik haar klapt het mondstuk er zo af, kopstuk waggelt ook, heel erg jammer! Let op! Bij terugsturen dien je zelf de retourkosten te betalen, dan duurt het bijna een maand voordat ze je retour hebben verwerkt en vervolgens halen ze nog eens 7,95 retourkosten ervan af, maw je betaald dus dubbele retourkosten, vaag en raar systeem, dus al met al ben je z'n 16 euro kwijt voor niks,dus watch out, niet doen! Helaas worden ook zulke waarheden niet gedeeld.
J aii commandé un ensemble pantalon qui…
J aii commandé un ensemble pantalon qui s est déchiré sur le côté j ai Envoyé un message sur WhatsApp depuis 3 semaines la réponse est toujours la même le responsable est en déplacement fuyez ce site ils ne sont pas sérieux du tout honteux pour des musulmans
Helaas kun je geen 0 sterren geven
Helaas kun je geen 0 sterren geven. Ik heb een defecte airstyler binnengekregen, ellendig lang gewacht op reactie. Teruggestuurd en geen geld terug. Meerdere malen zoek ik contact met hun en wordt er gezegd dat het geregeld wordt, maar niks is minder waar. Inmiddels zijn meer dan een maand verder. Ik raad het sterk af om hier iets te kopen!
Vandaag besteld morgen in huis gaat…
Vandaag besteld morgen in huis gaat niet op blijkbaar..
ik heb vrijdag besteld in de hoop dat deze zaterdag zou komen, inmiddels is het dinsdag en nog geen verzend bevestiging gehad.
Inmiddels wacht ik bijna 2 weken op het…
Inmiddels wacht ik bijna 2 weken op het verwerken en inpakken van mijn bestelling, laat staan de verzending. Op hun website staat nog wel “vandaag besteld morgen in huis”.
Hola
Hola
Hice un pedido ayer y pagué con tarjeta Bancotact y ha sido cobrado..y en un rato me llegó un email de paypal diciendo que no ha sido pagado y que me devolverán el dinero..no entiendo nada
Au top!
Je suis passée directement en magasin ce matin, accueillie par une femme d'une extrême gentillesse, à l'écoute, professionnelle.. bref je suis très satisfaite. J'ai pris un jilbeb et une abaya avec khimar qui, au niveau rapport qualité prix, sont justes PARFAIT. Une seule chose à dire : je reviendrez inchaAllah soyez en sûr. Qu'Allah fructifie votre commerce.
Ik heb een abaya ontvangen van slechte…
Ik heb een abaya ontvangen van slechte kwaliteit waar een soort van gaten in de stof zaten. Meerdere malen contact opgenomen en wel 10 foto’s gestuurd. Het probleem wordt genegeerd, ze komen niet met een oplossing en komen hun woord ook niet na zoals ze op hun website aangeven. Klant staat machteloos. Jullie moeten ver weg blijven van ondernemingschap, klantenservice 0,0 en dat van iemand die islamitische kleding verkoopt. Nu heb ik op eigen kosten de abaya terug gestuurd! Terwijl op de website ze aangeven dat bij beschadiging je een retouretiket krijgt. Is dus niet het geval. Nu nog hopen dat ik mijn geld terug krijg… Hasbi Allah wa ni3mal wakeel!!
Qualité médiocre
Salam alaykoum
J ai effectué une commande le 16 août, j ai reçu des pièces de très mauvaise qualitée, du tissus transparent cousu avec du fil de couleur , les coutures ne sont pas droites , j ai contacté le service client et pas de réponse, j ai envoyé 20 photos pour prouver la qualité m..... qu on m à envoyé , on m ignore vraiment j ai jamais vu ça pour des musulmans en plus qu'elle honte !!!
J’ai commandé deux Abaya pour ma fille et une pour ma mère
J’ai commandé deux Abaya pour ma fille depuis la Suisse, la qualité est juste parfaite et les Abaya je vous en parle même pas, ma fille est super contente, envoie extrêmement rapide en 4 jours elles été là!
Aujourd’hui j'ai commandé une Abaya pour ma mère et bien sûr je me suis trompée de taille, j’ai vite appelé, entre l’accueil de la personne au téléphone et de l’équipe de l’envoie y’a vraiment rien à dire, une excellente équipes!
A eviter, si probleme de livraison, n'attendez aucune assistance de leur part
J'ai commande un Sarouel de bain, commande d'un total de 47.16€, que je n'ai finalement jamais recu.
Je suis effondre par l'absence de professionnalisme de leur part, le SAV en boutique se sont completement defausser de leur responsabilite en pretextant qu'ils ont bien remis le colis au transporteur, et refusent de me transmettre leur responsable - responsable qui n'est pas revenu vers moi depuis plus de 10 jours maintenant depuis que j'ai remonte l'incident.
Ne commandez pas en ligne ici, au risque de n'avoir aucune assistance en cas de non reception du colis.
PS: a l'adresse de la boutique, j'ai commande CHEZ VOUS, je VOUS ai paye, j'ai un contract AVEC VOUS, et pas avec le TRANSPORTEUR.
Ma non reception du colis et ma reclamation, je la fais donc A VOUS, et j'attends de VOUS une solution - je reste disponible s'il y a eu un malentendu de votre part (equipe au magasin non competente qui n'a pas transmis la gravite de la situation au responsable ?) et que vous souhaitez resoudre cet incident, auquel cas je mettrai a jour mon commentaire.
Le cas echeant, je prendrai les actions necessaires pour faire valoir mes droits.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。