Det tog lÃ¥ng tid att fÃ¥ vÀskan, jag trodde lÀnge att det inte skulle komma nÃ¥gon alls. SÀrskilt eftersom det inte gick att spÃ¥ra paketet pÃ¥ hemsidan. Jag förberedde mig pÃ¥ att krÀva att köpet skulle h... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag ville ha en vÀska som inte kÀndes överdesignad och den hÀr lyckas med det. Den Àr enkel ren och anvÀndbar utan onödiga detaljer. Jag har anvÀnt den för Àrenden jobb och korta resor och den ser for... ãã£ãšèŠã
Betala aldrig innan du fÃ¥r produkt frÃ¥n denna sajt. Troligtvis fake!! VÀntar fortfarande pÃ¥ svar pÃ¥ min bestÀllning, tyvÀrr rekade jag inte utan bara bestÀllde pga tidsbrist. Min son kommer aldrig att... ãã£ãšèŠã
Leveransen var exakt som utlovad. Spårningen var tydlig datumet Àndrades inte hela tiden och paketet kom fram i bra skick. NÀr grundlÀggande saker fungerar ordentligt gör det stor skillnad.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trodde den skulle vara kÀnsligare
Mockalooken gjorde mig osÀker först. Jag trodde den skulle visa mÀrken lÀtt. Hittills har den inte gjort det och kÀnns tåligare Àn vÀntat. Ser faktiskt bÀttre ut i verkligheten.
Skönt med tydliga villkor
Det kÀndes bra att returpolicyn var tydlig från början. Jag behövde inte anvÀnda den men det gjorde köpet enklare. Mindre press vid bestÀllningen. Det betyder mer Àn man tror.
Allt fick sin plats direkt
Insidan Àr smartare Àn jag förvÀntade mig. Saker staplas inte konstigt. Allt får plats utan att kÀnnas trångt eller rörigt. Jag behövde inte möblera om.
Jag köpte vuxenryggsÀcken för jobbetâŠ
Jag köpte vuxenryggsÀcken för jobbet men anvÀnder den nu till nÀstan allt. Kontorsdagar, korta resor, till och med nÀr jag handlar. Den håller formen bra och ser inte sliten ut efter flera veckor, vilket faktiskt överraskade mig.
Mockastilen sÃ¥g elegant ut pÃ¥ bildernaâŠ
Mockastilen såg elegant ut på bilderna men jag var rÀdd att den skulle kÀnnas ömtålig. I verkligheten kÀnns den stark och vÀlgjord.
Snabbt köp som gav förtroende
Jag bestÀllde sent på kvÀllen, betalade på under en minut och fick bekrÀftelse direkt. Den smidigheten gav mig faktiskt förtroende redan innan paketet kom.
RyggsÀcken kÀnns lÀtt Àven nÀr den ÀrâŠ
RyggsÀcken kÀnns lÀtt Àven nÀr den Àr fullpackad. Det gör stor skillnad under långa dagar nÀr man bÀr den lÀnge.
NÀr jag öppnade paketet kÀndes alltâŠ
NÀr jag öppnade paketet kÀndes allt genomtÀnkt. Ren förpackning, ingen konstig lukt och produkten såg exakt ut som på bilderna. Jag skulle absolut bestÀlla igen.
Det jag gillar mest Àr attâŠ
Det jag gillar mest Àr att vuxenryggsÀcken inte ser klumpig ut nÀr den Àr tom. Den behåller sin form och kÀnns mer påkostad.
LÀtt att hitta rÀtt direkt
Det var enkelt att hitta rÀtt på hemsidan. Filtrering efter typ och ålder gjorde att jag snabbt hittade det jag behövde.
Ãrlig och hjÀlpsam kundservice
Kundservice svarade på min fråga om material utan att försöka sÀlja på mig något extra. Rakt och tydligt, vilket jag uppskattade.
KÀndes tryggt från start till slut
Helhetsupplevelsen kÀndes trygg. Produktbeskrivningar, bestÀllning och leverans gav intrycket av en butik som har koll på sina produkter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹