2.4

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

SÞndagsoplevelsen

SÃ¥ blev det sÞndag, og vores frokosttur gik denne gang til Restaurant Ming Zhu, i BirkerÞd

Vi blev modtaget en en ung mand og en lidt Êldre dame, som anviste os et bord. En del mennesker var igang med at tilslutte sig et stÞrre selskab, som var placeret ved 2 store langborde

Vi fik et bord ved vinduet ud til gågaden, og det var et herligt sted

Personalet var ved at anrette den store kinesiske luksusbuffet, som ellers fÞrst serveres fra kl. 17.00
.vi fik fortalt, at den var bestilt af det store selskab, og hvis vi Þnskede den, sÃ¥ var det helt OK, sÃ¥ kunne vi bare gÃ¥ ombord i den

Vi bestilte begge fÞlgende ret: Andesteg på jernfad med grÞntsager og tilhÞrende ris..
Den andesteg var fantastisk..🙂
Den blev serveret i en lidt stÊrk souce, med bambusskud, smÃ¥ gulerodsstave og smÃ¥ stegte blomkÃ¥lsbuketter

Det hele pÃ¥ et brÊndende varmt jernfad
GrÞntsagerne var stegt al dente
super,
Anden var sprÞd og skÃ¥ret helt perfekt ud - i ikke for tykke skiver
sÃ¥dan

Det var en virkelig herlig kulinarisk oplevelse

Restauranten var flot og fint kinesisk udstyret og pyntet, og det var en stor fornÞjelse at sidde dér og spise noget fantastisk mad

Trods det store selskab, kom personalet ofte forbi, og spurgte til, om alt var OK

Det var en rigtig dejlig oplevelse

P.S.:
Der var en ting der undrede mig meget

Havde det store selskab ikke vÊret dér, sÃ¥ havde Hanne og jeg vÊret de eneste kunder i butikken..😳🀚

2023幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Elendigt hundeÊde

Elendigt hundeÊde! Never again.
Stjernen tildeles den gode betjening. KÞbte oksekÞd med grÞntager til take away; kÞnslÞst og intetsmagende - kedelige farvelÞse grÞntsager (gamle??), dog med stor mÊngde ris.
Dér skal jeg ikke spise mere!

2022幎9月30日
5぀星のうち2の評䟡

Tvivlsomme råvare :-(

Bestilt shushi via just-eat. Menu var klar ved ankomst. Fin betjening, derfra gik ned af bakke.

Maden var generelt er meget tvivlsom karakter - bestemt ikke friske råvare (fisk!), så vi spidste kun lidt af det. Hvis jeg havde boet i BirkerÞd så havde jeg kÞrt tilbage med det.

FÞrste og sidste gang,

2019幎5月8日
5぀星のうち5の評䟡

Mingzhu er klart en af de bedste kinesiske restauranter :D

Personalet er MEGET sÞde og imÞdekommende. Maden er god, når man har i mente at der er tale om en kinesisk buffet og de lÞber aldrig tÞr for sushi som jeg ellers har oplevet andre steder. For lidt over 100 kr. kan du spise så meget du har lyst til af diverse varme asiatiske retter, sushi, salat eller frugt, eller du kan sammensÊtte din egen ret og få den stegt. Du bliver også tilbudt suppe og en velkomst drink og der er lige så meget is du kan spise til dessert.
Som fÞr hentydet er det ikke en finere restaurant, men når man tÊnker på standarden lignende steder, synes jeg virkelig at Mingzhu skiller sig ud på en positiv måde! De er det fÞrste sted jeg vil sÞge hen nÊste gang jeg får lyst til kinesisk :)

2015幎1月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ