MisterBed.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

bedrijf niet meer bereikbaar, permanent gesloten.

Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal niet meer bereikbaar. Zowel telefonisch als per e-mail niet. Op internet staat nu dat het bedrijf permanent gesloten is. Er is niets bekend over een failissement of iets dergelijks dus dit is heel vreemd. De website is nog wel open en je kan er bestellen. Doe dit dus niet! Het bedrijf bestaat niet meer en is op geen enkele manier bereikbaar. Wij kunnen helaas fluiten naar verdere vervangende onderdelen voor ons bed, dat binnen enkele maanden stuk is gegaan.

2025年10月1日

Nooit meer

Nooit meer.

Wij hebben en halfhoog slaper besteld met bureau.

Wij dachten de beste oplossing voor onze dochter.

O wat wat zei blij. Een echt groot meisjes bed met bureau

Helaas kwam de plank van het bureau beschadigd uit de verpakking.
Meerdere keren contact opgenomen.
Eerst kregen we te horen het is besteld zodra het binnen is bellen wij u

Meerdere keren contact opgezocht waarna geen gehoor meer

Zowel via de telefoon als mail geen gehoor of reactie.

Ik zeg NOOIT meer.
NIET te vertrouwen en

2025年8月7日

Stapelbed maar half geleverd

Stapelbed besteld. We kregen een bevestigingsmail met daarin dat er een afspraak zou worden gemaakt voor de bezorging. Een dag of 10 later stonden ze zonder afspraak opeens voor de deur. Gelukkig waren we thuis. Maar er zijn slechts vier van de zes dozen geleverd. Zitten nu dus met een half bed. Sindsdien ligt de website eruit en krijgen we telefonisch geen contact. Slechte service.

2025年6月1日
5つ星のうち1の評価

Slechte ervaring, geen communicatie, geen bed

Ik had een bestelling geplaatst van 350 euro. Direct na de plaatsing zag ik dat het opeens 500 euro was. Ik dacht nog dat ik geluk had. Maar ik denk dat hij een probleem had. Het bed zou na 2 weken geleverd worden. Niets... Meerdere keren contact opgenomen.... Geen reactie. Het was via bol.com.. zij ook meerdere keren geprobeerd contact te leggen.... Geen reactie. Na bijna 3 weken werd het artikel geannuleerd, omdat het niet op voorraad zou zijn... Dat kan je niet eerder zien....!?
Erg slechte ervaring dus.... Ga het bed nu ergens anders bestellen, maar zit ik weer met een levertijd en ondertussen heeft mijn zoon nog steeds geen bed.

2025年6月17日

Misterbed een aanrader

Bed zonder de recensies te checken besteld bij misterbed.nl. Nadat de leverafspraak werd geschonden en we geen enkel contact konden krijgen met misterbed hadden we er een hard hoofd in dat het goed ging komen.

Echter een week later dan de geplande leverafspraak was het bed er en het viel allerminst tegen.

Zelf in elkaar gezet met mijn broertje en na wat gevloek dat niet alles genummerd was (natuurlijk hoort dat wel zo te zijn, maar met wat logisch nadenken en inzicht kom je er ook wel) is het helemaal goed gekomen en het belangrijkste is mijn zoon superblij met zijn hoogslaper met bureau eronder.

Tip voor misterbed, probeer wat beter bereikbaar te zijn.

Tip voor mensen die willen bestellen, ik raad het zeker aan. Prijskwaliteit is het zeker een aanrader.

2025年6月11日
5つ星のうち4の評価

Wij hebben een opklapbed concept…

Wij hebben een opklapbed concept gekocht bij MisterBed. Het plan was om deze zelf te monteren, maar dat kan ik iedereen afraden. Uiteindelijk heeft Theo van TGM montage ons fantastisch geholpen. Theo is zeer flexibel en deskundig en ook gewoon een aardige vent. Dank Theo en als we nog eens wat te monteren hebben dan weten we je te vinden😀

2025年3月12日
5つ星のうち1の評価

sherwood kajuitbed ver onder de maat

Het sherwood kajuitbed gekocht. Viel ontzettend tegen. Je moet zelf nog alle gaten boren, de kleur is wat gelig ipv wit en er zitten overal kieren tussen. Goedkope uitstraling. Prijs kwaliteitverhouding helaas ver te zoeken.

2025年3月10日
MisterBed.nl ロゴ

MisterBed.nl からの回答

Beste mevrouw Ten Hacken,

Allereerst jammer dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij vermoeden dat de montage voorschriften niet correct zijn gevolgd immers u geeft aan zelf de gaten te hebben moeten boren en er zou sprake zijn van slecht aansluitende delen en kieren.

De montage instructie voorziet niet in het boren van gaten. Deze bedden worden in serie geproduceerd waardoor het niet mogelijk is dat 1 bed afwijkt van de serie. M.a.w. de hele serie zou in dat geval deze klachten moeten opleveren. Met betrekking tot de voortgang hebben wij u nieuwe panelen aangeboden uiteraard zonder kosten, echter hiervan zag u af. Uw review wekt dan ook bij ons enige verbazing.
Mochten wij alsnog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag.

Misterbed.nl

Ik ben super tevreden.

Wachttijd duurde ff maar dat stond al op de site beschreven.
Heel erg blij met het prachtige bed, alles was compleet en beschrijving was duidelijk. De bezorging werd gedaan door mister bed zelf en de bezorger was erg vriendelijk, dekbed klopte helaas alleen niet maar die nam ie zonder probleem weer mee en hij heeft het netjes geregeld ik krijg binnen 1 dag een bericht dat alsnog het goede dekbedovertrek via post.nl wordt verstuurd echt wat een service echt top.
Ik heb ze over de levertijd ook nog aan de telefoon gehad en ook daar gewoon heel behulpzaam en vriendelijk.
Ik zeg niks mis mee ik ben erg tevreden.
Na een hoop slechte reviews dacht ik dat doe ik maar niet maar ben blij dar ik mister bed toch een kans heb gegeven en het helemaal super goed is uitgepakt bedankt!

2025年2月22日

Een aanrader!

Vanaf het begin bij het plaatsen van de order in de overzichtelijke nieuwe showroom in Soesterberg, tot en met de bezorging goede communicatie, hele nette bezorgers, hebben alle pakketten voor onze kledingkast zorgvuldig naar binnen gedragen, een aanrader!

2025年2月11日
5つ星のうち5の評価

De bezorger was erg klantvriendelijk

De bezorger was erg vriendelijk bracht het ledikant en lattenbodem binnen,
De andere dag heeft mijn zoon het ledikant met ombouw gemonteerd dat ging prima,het zag er precies uit zoals op de site,
Een prettige ervaring met mister.nl
Klant is koning dat heb ik mogen ervaren,echt top!!!

2025年2月7日
5つ星のうち5の評価

Ik was een beetje huiverig door de…

Ik was een beetje huiverig door de ervaringen op trustpilot. Maar: besteld tussen kerst en oud en nieuw. Volgende dag werd ik al gebeld voor het maken van leveringsafspraak. 2 januari is alles compleet geleverd door een zeer vriendelijke man. Zware kwaliteit voor een goede prijs.

2025年1月2日
5つ星のうち1の評価

Verreweg de slechtste ervaring ooit

Verreweg de slechtste ervaring ooit! De beloofde levertijd was een complete leugen – wat in 5 dagen zou moeten gebeuren, duurde uiteindelijk een ondraaglijke 6 weken. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling moeten annuleren en wacht ik nog steeds op mijn terugbetaling. Absoluut onacceptabel!

2024年11月22日
MisterBed.nl ロゴ

MisterBed.nl からの回答

Beste heer / mevrouw,

Allereerst vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over de levertijd van het door u bestelde bed. Dit type bed hebben wij niet op voorraad en hiervoor geldt een levertijd van circa 30 dagen. Uw order dateert van 17 november echter door de feestdagen heeft de leverancier de levering voor de laatste week van december bevestigd. De annulering van uw order hebben wij op vrijdag, 22 november om circa 16.50 uur per mail van u ontvangen. Zoals u zult begrijpen hebben wij enige tijd nodig om deze annulering administratief te verwerken. U kunt uw betaling dan ook deze week tegemoet zien.

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk, goede communicatie, correcte en complete levering op beloofde datum.

Maandag stapelbed met slaaplade besteld via bol. Toch beetje angstig want was eerste keer dat ik zo een online bestelling deed. Maar 1 week later stond het bed al te pronken in de logeerkamer. Kleur zoals op foto. Wel even bezig geweest om bed in elkaar te zetten maar dank zij duidelijk (in meerdere copies bijgevoegde) plan lukte dit wel. Verbaast dat bed zo stevig is. Dank je wel aan de vriendelijke chauffeurs om het bed netjes af te leveren. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

2024年11月11日
5つ星のうち5の評価

Halfhoogslaper tempo gekocht bij…

Halfhoogslaper tempo gekocht bij MisterBed. Er werd telefonisch contact opgenomen om een leverafspraak te maken en die kon zelfs nog wat eerder dan verwacht, fijn! Het is een heel bouwpakket, maar dat is logisch bij een hoogslaper met plankjes en bureau. Prima in elkaar te zetten door manlief. Ik had een verkeerd matras erbij besteld en dit werd gelukkig opgemerkt door de klantenservice zodat dit nog op tijd aangepast kon worden. Ons zoontje is superblij met zijn bed en ik heb goede ervaringen met dit bedrijf!

2024年11月4日

Trustpilot エクスペリエンス