Mit Plenum - Selskabslokaler & Gourmet Catering レビュー 32

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har netop holdt konfirmation på Mit Plenum og kan kun varmt anbefale Jonas og han fine sted. Super lækker mad, super fint lokale - og søde tjenere. Vi kommer helt klart til at benytte Mit Plenum... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har lige holdt vores anden konfirmation hos Mit Plenum. Vi giver vores bedste anbefaling herfra. Virkelig lækker mad, super flot lokale og meget fin betjening. Vores næste større arrangement bliver... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vi holdt konfirmation for 45 på MitPlenum og alt var, som det skulle være. Fantastisk mad og lutter tilfredse gæster. Jonas er superdygtig og fleksibel. Vi kan kun anbefale MitPlenum og kommer ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Holdt konfirmation for 30 gæster. Virkelig lækker mad og vine, meget fint pyntede borde, søde personaler og alt var lige, som vi havde bestilt. God kommunikation med Jonas fra første forespørgsel... もっと見る

企業情報

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kobberbryllup for 42

Vi holdt vores kobberbryllup for 42 gæster, vi havde en fantastisk fest. Jonas hjalp os med en spændende menu, gode vine og skønne drinks. Aftenen forløb helt efter planen, tjenerne var søde, imødekommende og effektive. En aften vi sent glemmer.

2024年3月2日

Super lækker mad

Vi havde en rigtig god oplevelse hos MitPlenum til barnedåb for 45 gæster med brunch menuen. Meget lækker mad, som alle gæster roste. Det var muligt at tilpasse menuen, således vi fik det lige som vi ønskede. Jonas er utrolig venlig og imødekommende og får det hele til at lykkes - kan klart anbefales!

2023年7月1日

Konfirmationsfest - 34 gæster

Fantastiske rammer på god beliggenhed. Der er styr på tingene, alt spillede. Personalet er søde og meget imødekommende og servicemindede på den helt jordnære måde. Kunden og gæsterne er helt klart i centrum. Maden er fuldstændig fantastisk! Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger!

2023年5月18日
5つ星のうち5の評価

samtlige i vores selskab har aldrig…

samtlige i vores selskab har aldrig fået så skøn og veltillavet mad, Simpelthen det bedste man kan opleve - man mærker hvor Jonas og hjælper nærmest
“elsker” at anrette de mange smukke retter og vi kan kun anbefale Mit Plenum
til alle der vil have det bedste af det bedste.
Må lige tilføje at vinene også var helt vidunderlige og passede suverænt
til retterne.
De største roser fra Bolette Birch Bengtsen og team på Hudkræftklinikken.dk

2021年11月15日

Skøn fødselsdagsfrokost på Mit Plenum

Vi afholdte d. søndag d. 23. august 2020 en fødselsdagsfrokost for ca. 25 gæster på Mit Plenum.

Arrangementet var fremragende!

Vi fik serveret velkomstdrinks og lækre snacks af det meget søde personale i de hyggeluge lokaler.

Dette blev fulgt op af en særdeles velsmagende frokost bestående af lækre og kreative salater, brød, mørt langtidsstegt oksekød, grønsager m.v. Til maden havde Jonas fundet nogle dejlige vine.

Vi sluttede arrangementet af med 3 forskellige og vanvittigt gode desserter, kaffe, avec - og hvad der ellers skal til for at holde en god fødselsdag.

Alt fra planlægning (der kan være svært i COVID tider) til selve afvikling af arrangementet levede helt op til forventningerne.

Vi kommer helt sikkert igen!

Charlotte

2020年9月6日
5つ星のうち4の評価

Konfirmation

Vi holdt konfirmation for 45 på MitPlenum og alt var, som det skulle være.
Fantastisk mad og lutter tilfredse gæster.
Jonas er superdygtig og fleksibel.
Vi kan kun anbefale MitPlenum og kommer gerne igen

2019年8月8日
5つ星のうち5の評価

Vi holdt barnedåb for +40 mennesker hos …

Vi holdt barnedåb for +40 mennesker hos Mit Plenum. Lækker mad, gode vine, der passede til, og så fint et lokale lige i hjertet af Frederiksberg. Det er dejligt at være et sted som ens gæster roser bagefter.

Højt serviceniveau - Alt var som aftalt - og 'yes can do-attitude' i forhold til vores ønsker, så vi fik det præcist, som vi gerne ville have det.

Ingen forbehold i forhold til at anbefale Mit Plenum videre!

2017年12月4日

レビューの対象になっている企業の方へ