MLJ-FOTO.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Martin var utrolig professionel, venlig og fik mig til at fÞle mig helt afslappet under hele photoshootet. Stemningen var hyggelig og sjov, og man kunne vi... もっず芋る

Jeg var til mit fÞrste Photoshoot hos Martin. Martin var utrolig dygtig til at lÞsne stemningen op, sÃ¥ nervÞsiteten faldt. Lige fra fÞrte Þjeblik fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Han har massere af ide... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kun gode oplevelser herfra.. Det er super proffesionelt, med god, afslappet stemning og hÞjt humÞr, når man er på shoot, hvorpå Martin kun vil modellerne det bedste. :)

Vi havde fornÞjelsen af Martin som fotograf til vores bryllup 22.07.23, og sikke en fornÞjelse det var! Martin kom under klargÞringen og kÞrte fÞrst efter brudevalsen. Ikke nok med at vi har fÃ¥et... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真家

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Modelshoot, fashion shoot, reklame billeder og bryllupper og event. Book din fotograf på www.mlj-foto.com

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

GennemfÞrt arbejde!

Jeg var til mit fÞrste fotoshoot hos Martin, hvilket var en utrolig positiv oplevelse. Martin tilbyder en proffesionel men samtidig sjov og afslappende atmosfÊre. Han lyttede til mine forventninger til billederne og var samtidig dygtigt til at vejlede mig undervejs og komme med inputs, hvilket resulterede i nogle smukke og yderst tilfedsstillende billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg vil have taget billeder med Martin. Han kan klart anbefales!

2018幎11月22日
自発的なレビュヌ

Martin er en super sjov og venlig

Martin er en super sjov og venlig fotograf. Der udÞver magi med sit kamera.
Jeg elsker at lave shoots med ham, får altid prÊcis det jeg havde forestillet mig og ofte endnu endnu bedre :D kan klart anbefale ham!

2018幎8月21日

MLJ-FOTO.com からの回答

Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at samarbejde med dig, og jeg glÊder mig til de nye og spÊndene ideer vi har fået planlagt.

Fantastisk fotograf

Fantastisk fotograf, kan kun anbefales - Martin er en super dygtigt og professionel fotograf, der fanger gode elementer og stemning i hans billeder

2018幎8月21日

MLJ-FOTO.com からの回答

Tusind tak, har vÊret en fornÞjelse for mig at hjÊlpe til fÞrst ved jeres konfimation og sidenhen jeres datters 18 års.

Martin er en super dygtig og behagelig

Martin er en super dygtig og behagelig fotograf og han har styr på det han laver, har skudt med Martin et par gange, og har vÊret mere end tilfreds hvergang! Bestemt ikke sidste jeg gang skyder med ham, vil gerne anbefale ham til andre modeller! Go for it. Han er ski' god :-D

2017幎7月11日

MLJ-FOTO.com からの回答

Det er altid en fornÞjelse at have dig foran kameraet.
Ser frem til senere her i 2018 at skyde flere billeder med dig

Sjovt og hyggeligt:-)

Martin er en fantastisk fotograf. Han er meget professiol og gjorde meget for, at det blev så afslappet som muligt. Man skal jo helst se ikke anspÊndt ud på billeder;-)

Alt i alt en virkelig god oplevelse, god stemning og virkelig gode billeder:-)

De varmeste anbefalinger herfra.

2016幎12月15日

Super oplevelse!!!

En super oplevelse, og jeg fÞlte mig tryg, og på ingen måde tvunget til noget jeg ikke selv havde lyst til eller fÞlte mig okay med. Vil helt sikkert få skudt flere billeder af Martin!!!

2016幎12月15日

Helt perfekt

Jeg var til mit fÞrste Photoshoot hos Martin. Martin var utrolig dygtig til at lÞsne stemningen op, så nervÞsiteten faldt. Lige fra fÞrte Þjeblik fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Han har massere af ideer, og vejleder hele vejen igennem uden at glemme, hvad jeg havde af Þnsker, hvilket gÞr at resultatet bliver helt i top. På trods af travlhed fik jeg billederne tilsendt under en uge efter selve shootet.
Jeg vil uden tvivl anbefale Martin til andre, som Þnsker at få taget nogle flotte billeder billeder.

2016幎7月19日

MLJ-FOTO.com からの回答

Du var også en fornÞjelse at arbjede med.
man kunne slet ikke mÊrke at det var din fÞrste gang og du gjorde det utrolig godt.

Professionel og sÞd fotograf

Jeg har vÊret til mit fÞrste Photoshoot hos Martin. Han er sÃ¥ dygtig og fik mig hurtigt til at fÞle mig tryg. Jeg var meget nervÞs for det hele i starten, men han vejledte mig hele vejen igennem og resultaterne er blevet SÅ gode!
Vil klart anbefale Martin til alle som Þnsker at få taget nogle super flotte og gennemtÊnkte billeder.

2016幎7月11日
自発的なレビュヌ

Professionel og utrolig dygtig!

Jeg havde mit fÞrste professionelle photoshoot (lingerie/halv nude) med MLJ-Foto, og har kun rosende ord at sige. Man fÞlte sig tryk og i gode hÊnder fra det fÞrste Þjeblik, og var utrolig let at snakke med hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Han kom med en masse gode imputs og ideer til billeder, samt spurgte ind til personlige Þnsker eller inspiration dertil. Og resultatet er jeg ikke andet end super glad for.

Han kan klart anbefales!

2016幎7月9日
自発的なレビュヌ

Professionel og fantastisk person.

Har fået taget billeder i forbindelse med mit job som dj.

Fra fÞrste sekund jeg kom ind af dÞren, var der en god kemi, vi forstod hinanden, Martin fangede straks hvad jeg Þnskede + han kom med en masse fede inputs, som jeg er blevet rigtig glad for. :)

Er fuldt ud tilfreds med MLJ-FOTO, og skal helt sikkert bruge ham igen.

2016幎7月1日
自発的なレビュヌ

Meget professionel, super billeder og en meget positiv oplevelse.

Jeg har tidligere, for ca. 5 år siden, fået taget nogle super gode billeder hos MLJ-FOTO.

På baggrund af den positive oplevelse var den ingen tvivl, da jeg nu sammen med min kÊreste Þnskede at få taget graviditetsbilleder.
Dejlig hurtig respons, som medfÞrte en aftale om dato.
Inden da bliver der spurgt ind til Þnsker med mere og givet anbefalinger om tÞjvalg for at kunne få det bedste resultat.
På trods af en mulig lidt akavet stemning, formår MLJ-FOTO at få en til at fÞle det, som det mest naturlige og optrÊder meget professionelt.
EfterfÞlgende modtog vi lynhurtigt et par billeder, blot som forsmag på det endelige resultat. Efter få dage havde vi alle de meget fine billeder.
Både min kÊreste og jeg, havde en rigtig god dag og er ikke i tvivl om, hvem der skal tage billeder af vores lille pige, når hun kommer.

Vi kan derfor kun varmt anbefale MLJ-FOTO.

De bedste hilsner
To glade kommende forÊldre

2016幎6月19日
自発的なレビュヌ

Professionel og dygtig fotograf!

Martin er en gennemfÞrt professionel og dygtig fotograf, som producerer smukke billeder. Han har flair for at guide og skabe en god og tryg stemning, på location såvel som i studie.
Jeg vil til enhver tid, sende mine varmeste anbefalinger i hans retning - til professionelle som uerfarne.

Bedste oplevelse!

Jeg havde givet min bedste veninde et fotoshoot i gave, som vi så skulle sammen. Og har altid vÊret lidt usikker med min krop og sådan, men Martin fik en til at fÞle sig så afslappet og godt tilpas, at det bare blev den sjoveste og hyggeligste oplevelse jeg har haft. Tusind tak og ser frem til flere shoot, da et ikke er nok :)

Super fotograf!

Min veninde og jeg var til et fotoshoot med Martin. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Han er en dygtig fotograf, som gjorde at vi begge var trygge. Han fortÊller hvordan man f.eks. skal stå og gÞre, men han giver også plads til at man også selv får lov. Det resulterer i nogle flotte billeder!

god til bÞrn

Ja er godt tilfreds med mine billeder og det samarbejde vi havde da nu vores to piger på 3 og 5 år skulle fotograferes og den 5 årige ikke ville noget og ikke sÊrlig med gÞrlig så er det stadig pengene vÊr hvor jeg har fået nogen billeder af mine smukke glade tÞsser

2015幎8月21日